Heavenly junkies




Somnar om och vaknar igen som jag alltid gör. svara: fick du nog? Fick du nog ikväll? Vaknar upp och somnar igen, vet inte vad jag väntar på. Svara: fick du nog, ja det fick du nog. Kan du några fler runda ord att imponera med, gör ett intryck, le! Gör ett avtryck som sitter längre än de du redan gjort… Öppen hand och allt rinner ut, vad hade du väntat dig?





kommer ni ihåg mina vänner?










Tre fina flickor kom äntligen och besökte oslo. Staden var fullt med folk eftersom vm på holmenkollen var då.  ni kom hit för en annan sak. Håkan på sentrum scenen. Det var fan den bästa håkan spelningen i mitt liv. Glada norskar hurtiga och de bedårande flickor vid min sida. En tjej som hade det tufft och började gråta efter tredje låten, vi kramade om henne och förstod genast vad det handlade om. Sunne flickan som stod och tittade på allt, vad händer liksom? men gud så glad jag är. lilla ninnstern som stod och mådde gött efter ölen och kramarna. den helgen tror jag betydde mycket för en tjej, johanna. hon vågade äntligen förstå att hennes partner var en skitstövel som jag och många andra försökt att pränta in i hennes huvud. jag är så glad för hennes skull just nu, att hon äntligen är lycklig. jag hoppas ni fortfarande kommer ihåg hur fint oslo Är och att några av er kommer tillbaka till mig efter sommaren.


för sent för allt






jag vet inte vad som behövs att jämna ut det koncentrerade. det är slitet överallt, att jag fortfarande låter idiot saker tynga ner ryggsäcken. efter så många år med papperspåsen och en tanke i huvudet att jag måste koncentrera mig på att ta det lugnt dör ut. jag tog den här helgen att vila ut, men det är alltid ensamheten som bryter sönder mig. när jag vet att de lungande tabletter är slut finns ingen återvändo utan jag måste helt enkelt tackla ångestattack på ångestattack. Att det känns råttorna nästan aggressivt med vilja sliter ut allt det goda i mig men det är svårt att försöka bråka ur dem ut mig. Samtidigt som hjärtat slår den snabbaste det kan känns det också som att det slutar slå. när jag var liten förstod jag ingenting av det här, varför ångesten pumpade i mig? det kliar överallt och jag vill att någon äter upp min insida. "det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid ibland är det så."

det tumlar runt i magen som i en torktumlare. jag försöker tänka på något bra, men jag vill inte tänka alls. jag trost allt räkar ju allt trasigt. och jag undrar vem som kysser dig nu, jag undrar hur jag kan ha så dåligt samvete så jag bara kan knäcka sönder benen på mig. jag undrar mest av allt hur jag ska klara två veckor till.



i'll be your lover








Robert Pattinson - never think Robert Pattinson - I was broken Robert Pattinson - I'll be your lover too


explosivt men smärtsamt vackert






explosions in the sky - welcome ghosts


att jag aldrig är nöjd



jag är redo för förändring igen. det är som jag har nu men tvärtom. jag letar mest efter den där perfekt röd blonda nyansen men jag kommer inte på någon som har den. svåraste med det här är att försöka få löshåret att inte se skabbigt ut, känner att den här färgen kan lätt göra. är det ett big no eller kanske ett ja?







jag är ganska blond nu alltså. gud va jag ska krångla men jag har tänkt lite i cirka fem minuter när jag letade efter nya färger att slänga i. jag har inte kommit fram till vad jag passar i, vad jag trivs bäst i. jag gillade mitt röda hår så in i helvet som vi säger i värmland. (fast jag blev så trött på att det försvann, jag var mest orange eller rosa) jaja, sen gillar jag att vara blond och choklad brun. kanske jag mellan tinget är lindsay lohans röd blonda-bruna? eller... jag är ute och cyklar.

"att nåt så nära kan va så långt bort"







jag har faktiskt aldrig varit såhär glad på länge. min pappa, syster, farmor mamma och vänner såg det på mig direkt att något hade hänt i mig. från första gången jag hälsade på den här oskar i stockholm fall jag liksom pladask men jag vågade inte säga något eftersom jag trodde att min syster hade en thing för han. jag höll tyst och gick vidare. men för varje gång jag sett honom har jag fnittrat till, gått bort och sagt till mig själv "han förtjänar något bättre än mig, men om jag skärper mig och går ner 8 kg. eller?". oskar i mina ögon är den omtänksammaste, finaste och charmigaste människan jag träffat. jag kommer ta vara på honom, aldrig kommer jag säga eller vara elak mot honom. han förtjänar endast den bästa sidan av mig. han är den första killen jag litar på, som vill att jag ska öppna mig, berätta vad jag tänker på och att jag ska öppna käften när något tynger mig. men inget tynger mig när jag är tillsammans med dig för du ger mig så mycket glädje. jag kan aldrig sluta tänka på dig när du är i stockholm och jag här borta i oslo, och när jag är med dig kan jag aldrig släppa taget om dig. utan jag vill bara krama dig, titta på dig för du är så snygg och pussa dig. jag är glad att du tog rätt syster och jag är så glad för att du tycker om mig. tack oskar för att du får mig att må så bra som jag gör, på alla möjliga sätt.


jag har varit i alla städer här var jag och min syster på håkan, första gången han spelade min favoritlåt efter vadå? fem spelningar. då brast faktiskt tårkanalerna. fan va jag älskar den här låten. (inte jag som filmar, jag står längst bak i min systers armar)

samma sak clothes over bros


fan att jag är totalt pank och helt cp skadat shoppingsugen. kliar i kroppen och fingrarna är bananas.
migrän är inge kul heller. samtidigt som att jag letar jobb och försöker tänka ut vad som är smidigast för mig att göra när jag flyttar från oslo. kommer till torsby och jobbar sommarn ut. alla säger de löser sig, de ordnar sig men jag har panik. jag är ganska säker på att jag hamnar i norge igen. hoppas några snälla jävlar följer med mig. Dagens skit är att jag har 32 minuter kvar av spotify. lite lurigt sisådär, jag hade fyra timmar kvar igår när jag duschade en snabbis så viiiippss en timma. duschade jag i tre timmar?

Saknar er där hemma



Uniform Short S/S 11 - Nelle Crinkle SS11



men hallå? Ja.


now I'm breaking at the britches







någon gång måste du bli själv



jag vet att bon iver gör den här låten bäst men när jag ligger i sängen och tittar på vampire diaries och de ska begrava Elenas plastmamma. Skinny love kommer på, då kan jag faktiskt inte stänga av tårkanalen. Birdy - Skinny love. när min lön kommer om 2 veckor ska jag köpa bon iver biljetter - stockholm ♥



koseleiligheter dream away


Här är min drömlägenhet - eller nästan perfekt

fast här är en till

ja men ja

Varför blev jag fast i det här? the ting is, lägenheterna är inte så fina på bild men i mitt huvud i min lilla värld kan de bli helt underbara. herregud, jag trollade den här lilla lägenheten med massa röda saker till ett vitt kose-leilighet. i oslo när man går runt och tittar på alla trånga mysiga hus med massa lägenheter i, drömmer jag mig bort ganska mycket. men jag får väl vänta länge till...

jag ska käka svenska köttbullar och makaroner innan jag börjar jobba igen

a few small bruises



räknar dagar

går med huvudet nedåt

jag stannar i oslo denna helg och jobbar nästa helg

gud va trött jag är på mig själv att måste lägga upp ett annat jag på morgonen eller hela dagen framför familjen. det är drygt när man bara vill säga, jag vill sluta nu. jag mår inte bra, jag trivs absolut inte med det här jobbet mer. men för deras skull lägger jag på mitt bästa leende och gör alltid mer än va jag ska göra. det är inte länge kvar, jag räknar ju bara dagar






i guess att man rullar med smällarna




Hej om femton minuter tar fröken staaf tbanan till jernbanetorget och käkar lite mat, hoppar på tåget mot karlstad. kramar sönder syster och pappa, sen vid halv sex står jag på mina tår och pussar oskar. "sara sitting in a three"... lallala..

jag är lite snurrig idag, jag vet inte varför? sparka mig i röven, behöver en lyckospark inför tågresan. men lungnande och en papperspåse är great de.

vi ses i byn (kul att så många är hemma.. hahahha ingen är ju hemma!)

Beyoncé – Run The World (Girls) - Single Version
Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)


jag sitter vid datorn och sofie leker fotograf




min syster vid holmenkollens hotell



hit vill jag flytta: Haugesund

(Sara fakta info nörden som läser allt på wikipedia)

Haugesund är en stad och en kommun i Rogaland, Norge.
Haugesund skildes från Torvastad som en självständig stad och kommun år 1855. Landsbygdskommunen Skåre tillfördes Haugesund den 1 januari 1958. Haugesund är till ytan en liten kommun och arean uppgår till enbart 73 km². Staden är belägen vid ett strategiskt viktigt sund, där fartyg kunde segla utan att behöva ge sig ut på det öppna havet. Haugesund har en befolkning på ungefär 31 140 invånare.

Staden är namngiven efter Haugesundet, som i sin tur tagit namn från gården Hauge (fornnordiska Haugar), som i modern svenska betyder "högar".

Visste ni att Marilyn Monroes pappa kommer från Haugesund? självaste Martin Edward Mortensen. fränt som fan.











Systerstäder:
Danmark Søllerøds kommun, Danmark
Sverige Ystad, Sverige
Finland Ekenäs, Finland

Står det verkligen Ystad? JA! dit jag vill också flytta men detta är bättre. asså det ser såå koseligt ut och för sara aktigt. efter att bott i oslo förstår jag att storstad är lite för stressande för mig, men jag kan inte bo i en torsby håla. jag behöver charm och sånt här. det är inte svårt att bli förälskad i det här. flyttsugen och home and cottage butikk. eller jag skiter i vad jag gör där. bara jag får komma dit! jag driter i om jag får leva ensam i en rutten båt när åskan smäller.

20:32






Är dom små får man ta två Jedward – Lipstick
jag såg fyra stora planscher på dem idag och jag blev genast mycket gladare
vilka sånahär energiboostade människor

stackars mamma eller pappa?
jag älskar dom sen första gången jag såg dem


atombomb







de kan hända att min kropp flyttar på sig i helgen också. jag tror att det blir byn faktiskt. min systers sista helg, begravning, johanna ev, maja och melvin är hos moster, saknar mamma och pappa också så den finaste inte behöver åka tåg i åtta timmar för att träffa mig. det som tar emot är att jag inte har så mycket pengar kvar, ungefär 1000 kronor i norska och 800 svenska kvar för denna månad. jag vill spara så mycket jag kan när jag slutar jobbet. det andra är att jag reser för mycket och finner ingen ro i mig själv. jag tror att det är den största anledningen, stress på jobbet och stress över att annat ska göras och hinnas med. jag vill ju åka men det är jobbigt på tåg eller bussresan hem när man precis stressat sönder sig på morgonen med jobbet och sedan stressa sig ner till jernbanetorget för att komma på bussen. livet är inte bara bara.



men kolla här då: Håkan Live, hur bra spellista är inte detta då?
Håkan - Way out west

18 maj


allt jag vill ha är lite skor

de var bara de jag ville skriva
men då behöver jag få lite lön



ponytail







17 maj




"ja vi elsker dette land!"  og "gratulerer med dagen" är de enda man hör den 17 mai här i norge. oslo är helt crazy, jag går här hemma och städar mig svett och dukar/pyntar för festen här i huset. folket äter korv och glass. de går runt i alla möjliga sorters folkdräkter och ler hela dagen.

vad gör man som stolt svensk i norge på denna dag?


jag vet inte riktigt. jag längtar bort till någon annanstans just nu, huvudvärken bultar i högsta grad. längtar till fredagen som vanligt.


dont look back in anger


idag har jag och min syster varit i byn. lite små plutt shopping och lunch på friday's. vi har käkat tre hamburgare idag eftersom vi blev bjudna på mat av au pair familjen. gött i tjockis magen, trenger lite mer fettveck. oslo är fan fint. min syster har somnat SOM VANLIGT i sängen så säger man alltid: MARIA!! sov inte nu då kommer du inte kunna sova sen.. och då säger hon bara: mmmm... jag sover inte. ett tu tre så sover hon.

idag är de onsdag
imorgon torsdag
över imorgon fredag







om jag bara hade lite pengar över till



skulle jag köpt två klänningar från bik bok



klänning från zara




de skorna jag köade efter i timmar och sedan i kön. velade jag fram och tillbaka, har jag råd? jag har råd men då får jag leva på lite månaden ut... Aldo skor alltså.




veldig heldig





hey hey hey! idag satt jag ute i hagen med korsord och vatten. då ringer syrran, hon hade inget att göra som vanligt när man är i torsby. då sa jag: du kan lika gärna komma hit för du ska ändå hämta mig på torsdag i kongsvinger. då säger hon: ja visst.... *tänker lite* jag ringer pappa så ringer jag snart. nu är hon påväg hit till soliga oslo. imorgon är det onsdag och sen är de torsdag, på torsdag åker jag till torsby och sen på fredag åker jag till stockholm. det är skönt att sakna och längta ihjäl sig faktiskt. jag längtar efter att få en puss av oskar

Tysta pessimisten, bara vara din vän




Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig





ask grå horisont


smärta är som en tjuv i natten. har det här mörkret ett namn? den här gymma och hårdhjärtade dag. varför hittar den alltid mig? sluker den upp livet eller är det jag själv väljer att den ska sluka upp livsglädjen. är det ditt namn. alltid när det kryper och drar i mig spikar jag mig fast i ångesten. jag vet om jag börjar gråta finner jag mig kort i papperspåsen. andas andas andas. varför bygger jag upp en fasad att allt är bra? när det som är inuti skalet vill explodera. såhär vill jag inte känna men jag är ingen robot eller kontroll-freak att jag bara kan stänga av det. en off knapp skulle Gud ha uppfunnit när han ändå höll på att konstruera människans kropp. knappen ska sitta tillgänglig men den får icke missbrukas.

jag hörde idag att av en vän "dom dumma killarna ljuger om att få dig i sängs och dom bra killarna ljuger om att få komma in i ditt hjärta". jag ska försöka att inte alls tänka något. jag ska försöka börja lita på människor som säger att jag kan lita på dem och jag ska försöka göra något storslaget i någons liv. jag håller mig inte till folks röda linjer utan jag håller mig till de svarta.

jag mår inge bra. jag vill inte vara kvar här.





first of all, you don't know me.
second of all, you don't know me.


om det kommer, släpp då in de



idag gick solen upp 04.54. det är så mycket sommar i oslo till skillnad mot vad det säkert är i sverige. vad ska jag göra idag? jag slutade första passet halv nio och börjar igen halv fem för idag ska inga barn hämtas av mig. det kommer bli snuskigt varmt idag och inga moln med lite vind. bik bok har öppnat den fetaste butiken på karl johan med massa extra priser, kanske jag ska dra dit? behöver egentligen sitta ute i solen med bikini på. det bruna från påsklovet börjar falla av.

morgonens händelse är iaf att ingrid bebisen har bajsat. väldigt mycket bajs i blöjan, första gången jag fick sån här "jag måste spy" upplevelse. kan en sån liten varelse bajsa så mycket? tydligen. 

eftersom jag slutar här i juli har jag fixat jobb så länge tills jag vet vart jag ska ta vägen. Svennis cup som varje år. bra betalt och ett jobb jag utvecklar mig själv för varje år. fy vart ska jag ta vägen?



en liten lägenhet på makrellbekken



Här sitter jag och dricker biola - bringebaer med datorn på magen. lyssnar på maggio och är blöt i håret. skrubbade golv och lite mindre rosa saker. igår köpte jag lite ting, jag gick vilse på majorstuen för jag skulle undersöka nya butiker. jag hittade världens mysigaste chic butiken med lite orientaliska puffar i. personalen var hur trevliga som helst, hur länge stod jag där egentligen och pratade? märkte väl att de inte kanske har så många kunder om dagen. dit ska jag imorgon för då tömmer de hela sitt lager och jag skulle få mer i rabatt för jag är så söt eller på lördag tömmer alla butiker sina lager och säljer de snuskigt billigt.

änglavingen köpte jag igår. det stora "bröllops kakfatet" fick jag i födelsedagspresent av pappsen. ny kruka i fönstret, rostig och gammal. bröd boxen fick jag i present också av farmor. gullig. jag har bara lite dålig förvarningsrum i lägenheten så jag vet inte vart allt junk ska ta vägen?

jag köpte också en plats hortensia som jag har ute på trappen. mamma fixade en gammal trälåda till mig som jag måste fixa blommor i. men faaan aafan va dyrt det är med blommor. man kanske tjänar på platsblommor för de dör aldrig. vi får se.

idag är jag glad för idag kommer oskar. mindre än en vecka sist jag såg han, det kändes som två veckor sen fast ändå igår? Tid tick tack tick tack det är konstigt med tidsuppfattningen just nu






ugly end








dagens grej: jag förstår inte varför hon skriver jag saknar dig eller säger när vi träffas gud, va jag har saknat dig. varför umgås vi aldrig? jag försöker varje gång jag kommer hem, hör av mig och kommer till dig. men jag blir alltid lika bortglömd. man får aldrig någon sus om dig, förr när vi var "bästa vänner" var jag väl den som hon är nu. ingen gick före. fast nu kan jag knappast prata med dig utan att något kommer i mellan. det är alltid mitt fel att vi aldrig träffas men jäklar i helvete vad jag har försökt nu. i en vänskap eller i alla relationer ska man inte ge och ge. utan som många vet ge och Få. inte ta. jag har sagt att jag vill ha egen tid med dig, ska man ens behöva kräva det hos en vän? njaa.. de tror jag inte men ändå fick jag ingen

jag saknar bara henne som fanns där förr. vi kunde dansa och skratta. prata om salt och kokostoppar. sova och vara vakna. tomt i hjärtat men ändå lever jag med de utan trubbel

glömmer aldrig bort vad du gjort





veronica maggio - snälla bli min, satan i gatan

landa på mina trasiga fötter



idag är jag en lättad liten fjäril

jag har tänkt ganska länge att jag inte haft det bra i oslo. jag trivs bra med familjen jag jobbar hos, barnen är fantastiska. men, det går två i ett. jag blir lätt sliten. frågan jag ställde mig själv när jag pratade med min mamma, farmor, kompisar och syster. Varför åker jag alltid hem på helger? vad säger jag när någon frågar hur jag mår?
det överväger det jag mår just nu. göteborg eller stockholm. florist eller ett annat jobb. jag vet pappa, det är svårt att få jobb men jag kan inte fortsätta må såhär. panikångester hit och dit. mamma, maria och pappa ni skulle bara ana hur mycket jag fallit ihop här men jag vill inte ringa varje gång för jag ville inte att ni skulle veta att jag mått såhär. det skapar bara oro. farmor och berit vet dock. jag är en stark människa som klarar det mesta. jag har svårt att säga nej när det gäller jobb för jag vill alltid få mina "chefer" 100% tillfredsställda med mig.
jag provade på barnflicke yrket nu, jag är glad att jag gjort det men jag behöver landa på jorden igen.


jag kommer sakna barnen jättemycket och föräldrarna för de är bra människor

Cupen jobbar jag på i juli - augusti. ovissheten kommer inte vara länge, jag tror jag vet vad jag vill göra men frågan är bara vart?


finns inte så mycket mer



5 dagar, 10 timmar sen sista inlägget.
jag ber inte om ursäkt för jag är full av saker och ting att göra.

idag köpte jag mig True blood season one eftersom jag bara har fyra avsnitt kvar av vampire diaries. crazy vampyr brud med vampyr-tänder.

vad är värt att skriva just idag? jag har träffat min storasyster i helgen, hon är hemma innan flytten med sin härliga googelbränna. johanna min käraste är så lycklig att jag börjar gråta, man kan inte vara gladare för hennes skull right now.  jag har blivit äldre, 21år sinnsykt. jag ska söka florist kurs till hösten-vintern (slutar i oslo, hoppas inte aupair familjen läser detta eftersom inget är sagt).

nämnde jag att jag fick världens skitigaste ångestattack på tåget i fredags? hur kul att ligga och skaka på toa golvet. jag hatar fan fy fan, att den fortfarande ligger kvar och lurar.

samtidigt som jag mår hur vidrigt pissigt som helst har jag ändå inte mått bättre. hur fungerar min kropp?


men varför har jag inte bloggat? bilder får helt enkelt bara förklara galenheterna.


















RSS 2.0