saknade te havs



Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har





Helt enkelt. Jag kan faktiskt inte göra alla nöjda. Jag är inte en stor kaka som alla kan äta av och jag vet att det finns bittra delar i mig. Att jag aldrig räcker till. Visst kan man faktiskt få försvinna långt bort ett litet tag eller beger jag för mycket? jag kommer ju alltid tillbaka. Samma gamla avklippta flicka med två trasiga ben och en påse i handen som hjälper till att andas. Dropp i fingret eller dropp i huvudet? Kärlek har jag gott om så det behöver ni inte slåss om. Jag ger det till dem jag vill ge, det finns absolut inte över till er som sårat eller kastat sten på mig. Klagar på mitt liv gör jag inte (inte längre). Jag är bara trött på att jag aldrig får göra som jag vill även om jag fyllde 20 år i maj. Min ork över att ta hand om min ångest, att ta hand om alla andra och vara en boll mellan två personer som är de viktigaste människorna i mitt liv. Efter dessa två människor har min tillit till andra aldrig kommit upp till hundra och om, Om det gjort det har det brunnit ner på två sekunder.



Händerna ser fina ut. De är inte bunda.
Påsen är platt och jag ska sova utan en enda råtta.
Telefonen piper och det lever något i min mage;
Något som inte levt på fem år i min mage.
På Måndag ska jag göra intervju nummer två i Örebro.
Imorgon är en ny dag då ska jag till Sunne på marknad.
Lördag är en annan dag och då ska jag kanske dricka lite vin.


Nu ska jag lyssna på
Bruno Mars - Just the way you are


Begränsas du av din första Kärlek?





Gammal kärlek rostar aldrig?
Det är sådant ordspråk du säkert hört en miljon gånger. Många har en särskild plats i hjärtat för den där Mr.Big/Mrs. Her som vände upp och ned på allt en gång för längesedan. De som faller väldigt hårt och svårt för sin första partner sägs ha svårt att gå vidare och bli lyckliga i sin framtida kärlek. Det är viktigt att förstå att du inte är tillsammans med din första kärlek för alltid, hur kär du än är. Så hindrar man en tidig passion från att påverka senare förhållanden på ett negtivt sätt. De flesta upplever sn första kärlek i tonåren och då kan man ägna allsin kraft åt den. En sak är säker: Den första kärleken formar dig, liksom alla andra upplevelser, till den individ du senare blir. Den lär dig hur ett förhållande fungerar och lika viktigt Inte fungerar.

Lösningen är alltså att skydda sig från tidig passion innan du blir för bekväm. Det låter lite sorgligt..





Jag tyckte om mitt inlägg i maj så jag lägger upp det igen eftersom jag tycker att det stämmer

jag har saknat dig, föraktat dig och saknat dig igen




hej mina vänner
jag måste faktiskt beröma er, ni som fortfarande läser även om jag aldrig uppdaterar något mer. jag ska bättra mig. jag ska skriva mer naket och ångestfullt men absolut inte destruktivt. men lilla jag ska aldrig censurera något som vanligt. jag kan fortfarande släppa in lite mer happiness eller jag ska släppa in mycket happiness. idag är inte dagen jag börjar utan vi börjar imorgon med det ångestfulla. Allt kommer börja skriva är inte det jag känner just idag utan allt som har med det förflutna. Fast mina vänner, Allt detta med Mr. Big ska jag fortfarande skriva om.. som vanligt har jag kvar lilla det där.


Vart sitter jag i livet?
20årskrisen. Sagt nej till ett jobb, f-skatt?, åkt runt lite överallt som förträngt det mesta som jag borde ha gjort under två veckor, sökande. Jag vill checka ut. Ett Örebro skulle aldrig slå fel, men har lovat mig själv. min syster fick jobb idag och om jag absolut inte får det i sverige får jag åka till norge. Vill jag det? helst inte.




jag ska titta på sista delen av Kungarna nu





Angus & Julia Stone - Mango tree


Love me two times






Har en främling på min loftsäng
På en måndagsnatt
Inte samma som i går kväll




Alltså måste credda mig själv ibland; limmade ihop SJÄLV 100 nagelslingor, hårbit för hårbit på nytt livsrekrod 1 timme och 24 minuter. ganska lagom för lite sällskap. vilket sällskap? jag ska gå upp om sju timmar, förbereda dagisbarnens dag på björnevi. Alla kidsen från hela torsbys dagis kommer, älskar möjlet. hoppas att det blir lika bra som förra året fast med mycket sol. sen är de bara att träna skiten ur mig och fortsätta med håret som helena ska få på onsdag. alltså busy.

du vill göra det på riktigt baby



Hahaaha såg just den roligaste musikvideon men den bästa låten just nu som spelas om och om igen i mitt lilla tonårsrum i torsby, fuck jag tror jag spyr på livet i torsby. allt går sakta, att vara arbetslös suger fett. men imorgon får jag svar, pratat med nanny care idag och hon ska kirra jobb åt mig senast nästa vecka.




Hur höögt vill du vara






det var ett par hundra månader sedan jag uppdaterade denna blogg.

Men lätt dom mest efterlängtade 2veckorna i stockholm.
alltså, har noll koll på läget. Den enda som ligger i hälen på mig om dagarna är fucking mobiltelefonen som bara ska ringa. Jag vill att Östermalm ska ringa men som det stod mina två mail idag: Du ska inte jobba ner dig. Du är värd att jobba med något så mycket bättre. MEN VA? Jag vill bli barnflicka. Östermalms intervju; jag passa in som handen i handsken. men.. men.. Alltid ett men, kvittar vad det handlar om. Jag är värd att jobba mer timmar. Men shieeet ungen var sååå söt. Lilla Ellen.

- En sak... är glad att min syster är singel igen

Allt går så sakta. Lämna in CV, prata... Vänta femton år för svar.

En sak är klar jag ska flytta nu. Ville mest bara spy i bilen när Brevika skylten kom. fffk torsby och att gå in på toria är inte ett dugg kul. Så opepp på torsby.

Härligt att åka iväg till karlstad under helgen med storasyster på oskar linnrosaan. Fast åå hoffan spelar på get a gig festival, ganska ovärt att ha två bra musik samtidigt i lilla karlstad. Peter va tänker du med? Sen marten då får vi fin fint besök av lydia, sean banan och härlig covermusik.

Allt sånt härligt som man vill läsa har jag i min lilla svarta bok
Ett utdrag om Mr.Big, vinet, idioter och "mitt-okontrollerande-jag" kommer inom kort.

RSS 2.0