lyckliga dagar






jag stannar i oslo ett tag till. det slog mig i huvudet imorse att jag vill vara här. hösten 2012. jag kommer få mer timmar av familjen sen ska min aupair mamma hjälpa mig med mer timmar hos någon annan familj. detta kommer bli ett bebis år även nästa år. gjorde jag rätt? iallafall jag kan inte tänka på det nu för ikväll åker jag hem till sverige och på fredag åker jag och mammsen upp till storasyster. jag kommer vara hyper och inte kunna sova inatt, vakna klockan sex som vanligt.. arbetsskada?


försent för en trasig dröm






jag vet att jag gjorde fel. jag bara förstår inte, varför sa du så? det kan inte vara jag som för dig närmare när du äntligen får oss som du vill ha det, som du alltid har vilja haft det. och varför är det alltid mitt fel? jag bara hänger på och gör alltid som du säger. det enda jag vill är att ha kvar dig precis som du vill, it's up to you.


mary jane








den här bilden beskriver nog hur bra jag haft det hemma i helgen, förutom söndagen.. fredag hämtade jag fröken maja och tog en sväng för shopping på torsby. vi mysde lite på wiener och pratade massa om saker o ting. alltså är det världens socialste ungen eller? på kvällen åkte jag upp till mammsen och sov där. mycket hade mest med lilla ninnsterns födelsedag att göra vart jag än gick. fixa och fixa. i slutändan blev allt superb. vet inte hur jag ska direkt uppskatta alla på en och samma kväll när jag var så sprallig och glad och hela fadderullan.

jag är tillbaka i oslo. jag åker nog aldrig mer på måndags "nätterna". jises va trött jag blir under veckorna. det positiva är att jag får vara en natt kvar hemma. men är de värt de? helt totalt överkörd. ganska skönt idag för jag behöver inte städa och jag börjar halv fem. what to do? skateboard åker jag inte igen iallafall. benen och magen är helt sårig och blå. vilka dumma ider man får av dig.


-


god morgon. jag är så himla glad att jag sov länge idag ända till klockan nio. men aa jag vaknade vanlig tid kvart i sex och fick panik för jag trodde att jag hade försovit mig till jobbet. dålig vana. jag sitter i rådom och har matat hunden, fått massage, ätit kinamat, spelat kort och haft det väldigt koseligt. igår var jag och maja bus en tur på byn. vi shoppade lite smink, godis och fikade på wiener. sen tog vi en tur till lilla ninni. jag älskar verkligen lilla maja som jag alltid säger. 
 
nu ska jag dra in till byn och fika med bongen eller det blir frukost frulle för mig. fixa lite till med ninni's present och köpa massa alkohol. sen är de bara att klä upp sig till en B-rud och dra till ninnstern. jäklar idag blir det är bra dag. Puss och kram

brazilian blow out

Jag som äntligen hittade det perfekta balsamet för mig. brazilian blow out det är helt himmelskt men så fick jag veta idag att det är farligt. jag läste dock allt på engelska i vogue tidningen. min au pair mamma kom och sa att jag borde läsa det ifall det kan hända något wierdo med mig.


Men samtidigt när jag läst det på nätet nu antar att det är någon behandling/spray-flaskan som är skadligt hos frisören. Eller är dte balsamet också? när det står så mycket olika skit och åsikter om det. jag använder bara balsamet. det stod i tidningen när jag var liten att man kunde få cancer av potatis så jag vet inte riktigt vad jag ska tro på. jag tycker iaf att balsamet är underbart, ska jag sluta eller inte sluta?


"Färgämnet PPD förbjöds i Sverige på 40-talet men sedan 1995 är det tillåtet igen inom EU. Andra farliga kemikalier enligt SVD: tioglykolat och ammoniak, persulfater, väteperoxid, fenylendiaminer, toluendiaminer. Samtliga finns i permanentvätska  och hårfärgningsmedel. Härligt att folk har börjat vakna. Någon gång kan man ju hoppas att de farliga kemikalierna försvinner från salongerna"
Från svenska dagbladet

en midsommarnattsdröm





drar in till byn och byter skor för jag såg dem hon vill ha i rätt storlek, köpa gardiner och sysselsätta mig ute i solen med en vän och en kopp kaffe på baker hansen. det är så varmt i oslo. ugg's och switch jackan får läggas in i vintergarderoben. dock såg jag en överviktig tjej som gick runt i jeans shorts och klackskor. såg lite ut som skorna skulle knäckas. men lite bränna är aldrig fel. shorts är lite väl överdrivet.  pappas emilo garn tröja får duga.

idag är det torsdag och imorgon är det fredag. jag får äntligen prata svenska efter en tuff vecka i oslo

och ikväll ska jag på konstig dejt med rimi-killen. han är söt och snäll. sån töntig-smal kille jag oftast gillar. hur ska detta gå? jag ska sova själv iaf. för sex har jag slutat med tills jag hittar någon att lita på. jag är duktig tjej, inget sex sen 2 januari. det är liksom april snart.


när jag är liten







idag kom den lilla framtidsfrågan på tal igen. det som jag behöver mest tänka på är vad jag vill göra under hösten och vintern. vill jag fortsatt vara barnflicka? jag fick ett litet förslag av min au pair mamma som de pratat om. att jag fortsatt får vara kvar här. och att jag får vara en dagmamma för lilla bebisen och en annan bebis som bor längre upp i gatan. för att få tjäna lite mer pengar. eller om jag vill börja konditor kursen/börja jobba på cafe men ändå vara kvar hos familjen. jag har nog iallafall bestämt mig för att jag blir kvar hos familjen till julen. ååh jag vet inte, vad ska jag göra? en sak är säker iaf inom min framtid är att jag vill ha en utmaning som jag sliter håret av mig. jag känner att det jag jobbat med nu klarar jag lätt. jag behöver något helt ovanligt men ändå som jag klarar av utan att bli utbränd. jag pressar mig alltid till hundra när det gäller jobb så det är lätt för mig att gå in i väggen. frisör tycker inte många att jag ska bli för jag är för smart för det yrket. jag måste hitta något storslaget och något som varit ett intresse för mig hela livet. varför jag är stressad inför framtiden är för att jag känner att jag blir äldre med dagarna, visst jag fyller bara tjugoett. men jag har sett så många i min omgivning som bara lever i nuet. jag vill både leva i nuet men ändå leva i framtiden.

Varför ska allt vara så svårt när man är liten och nyfiken på världen?

jag är glad att jag vuxit mig ifrån den där lilla party prinsessan jag var. livet är inte alltid en fest. jag mår mycket bättre utan alkohol i mängder. Folk mår mycket bättre, det är bara för få som inser det. jag har fortfarande en tendes att hälla i mig alkohol när jag behöver få ur lite skit i huvudet. när problemen rinner ut med alkoholen. att ölen och spriten blir en räddare i nöden när tårarna inte slutar rinna. när ångesten blir för tjock i bröstet och paniken vill explodera men jag är inte redo för att takla den. att andas ut ur påsen och säga högt till mig själv: allt är bra. jag kommer inte dö. jag önskar att om två år slipper jag leva med panikångest, att mitt psyke klarar av att leva ut det och att den bara försvinner med åren utan att jag behöver ringa mamma varje gång råttorna börjar rista med klorna i bröstet. det känns dock som jag provat allt för att få stopp på det. jag har öppnat upp mig för många människor om att leva med det - jag skriver det till och med på bloggen - jag har pratat med psykologer, fått hjälp men alla vill att jag ska stoppa i min tabletter som jag absolut vägrar. jag har tagit lugnande men jag blev förslappad och kom in i en annan värld. jag har levt ut den och förträngt bort den. det sämsta är nog att jag tror jag inte duger för någon eller något. samtidigt vet jag att jag gör det men ändå inte, hur vrickat är inte det? förbannat. när man blivit sårad av så många människor och backstabbad inser man nästan aldrig något bra i människor eller livet. jag försöker mest att forgive and forget. ibland lyckas jag men oftast inte.
ibland önskar jag att jag fortfarande var den lilla party prinsessan som inte brydde sig om något eller någon. jag fick allt jag ville ha och dagen efter slängde jag iväg det. inga känslor och ingen empati för människor. rakryggad och näsan pektade uppmot himmlen. fast du kan inte bete dig så. det är fel. man ska möta människors ögon och aldrig slänga iväg någon. att ligga med bara one-night-stands, att inte ens bry sig om deras känslor utan total ignorera deras röst. vilken patetisk människa. det är tur att jag är varm och alltid redo att hjälpa mina vänner upp när de faller ner. jag vet känslan, jag kan känslan och jag kan hjälpa för jag är jag och jag förtjänar bättre.


heartBeat




helgen i torsby var faktiskt himla bra. jag hann med allt för mycket för min kropp egentligen. det är skönt att jag iaf hann med att träffa så många människor. det beror nog mest på att maja och melvin inte var hos moster. för de barnen klarar jag inte av att slita mig ifrån. maja iallafall hon som är den goaste och charmigaste fyra åringen jag känner. jag mår bra av att vara med henne. hon älskar mig och kramar, pussar mig hela dagarna. jag hoppas att hon förstår att jag alltid kommer vara där för henne när hon blir äldre. jag tänker att jag vill bli en helena för henne.  nog om den där fröken, jag saknar henne så att jag kan börja gråta om jag fortsätter..

jag kom till lilla bongen på fredag och det var orättvist längesedan vi ens pratade med varandra. hon vet så mycket om allt. hon är den som aldrig blir arg på mig om jag gjort något dumt utan förstår från min sida varför jag gjorde det. jag tycker bara att det är synd att vi tappat den kontakten vi hade förr. jag värdesätter henne fullt ut och det sista jag vill är att se henne ledsen. jag är glad att hon kommit ifrån allt det dumma som sänkte ner henne och att hon har sitt liv på plats. hon behöver bara träffa någon som sätter pricken över i:et.

jag sov hos mammsen och hade det väldigt mysigt. jag lättade ur mig väldigt mycket efter allt som varit på jobbet, hemma, kärlek, vänner och livet med ångesten. på lördag eftermiddag kom sandra till mig, hur längesen var det inte vi sågs? kanske oktober förra året när jag flyttade. på kvällen åkte jag till ninni och träffade folket som brukar vara där. ninni som är min finaste vän. jag kommer aldrig släppa henne från mig. ingen kommer att få förstöra våran vänskap för den är helt speciell för mig. på lördag och söndag ska hon få veta hur mycket jag uppskattar henne. vänta och bli fångad med storm söta.

idag är det soligt i oslo och snön rasar brutalt ner från taken. jag trodde jag skulle kissa ner mig i morse när allt kom ner på mig från taket. jävlar. jag funderade på att dra in till stan men klockan är för mycket nu så det hinner jag imorgon eller på torsdag. jag ska byta klänningen och gardinerna. eller egentligen hinner jag det för jag ska hämta sofie klockan tre men jag orkar inte stressa. morgonen var tillräckligt stressig med babyn inte ville ligga någonstans utan gå och stå med mig när jag skulle tvätta all tvätt, byta sängkläder och städa bort allt från igår.


en sak som jag borde är att gå ut men jag borde också städa, fixa skjuts från kongsvinger och hem på fredag. det hinner jag dock. men städa är ett fint alternativ. jag blir så trött på att städa när jag gör det varje dag. jaja, vi får se..


glömde bort allt det där







11.50 går min buss till kongsvinger. jag har fan god tid alltså. det enda negativa med denna dag är att snön bara fortsätter och plåga mina ögon. jag skulle inte behöva oroa mig sa min au pair mamma för det försvinner till veckan när alla plusgrader entrar oslo. det är faktiskt på tiden eftersom jag köpt en ny vårjacka, gissa vilken färg? jo den är babyrosa.
jag ska inte blogga så länge för duschen väntar. vi hörs på måndag



dont be such a child


jag har ett stort problem. hur ska jag kunna packa rätt till resan imorgon till lilla landet torsby? jag ska ta med mig hem min fetaste fjällräven, sex gardiner och mina stuff. det kommer bli helt omöjligt. eftersom jag alltid packar så mycket kläder, skor och smink/hårdvård. kanske världens sämsta och långsammaste packaren i världen. men bara för idag. på fredagar när jag ska hem blir jag helt galen. jag är supersnabb på jobbet och duschar som en galning. packar det sista, slänger i mig frukost eller skiter i det. drar ner på bussterminalen som en idiot norskjävel och sätter mig på bussen helt förstörd, äter min bollar och klarar inte av att sova för det ska alltid sitta någon bakom mig och skrika. fast ibland när inga platser är upptagna sätter sig en gammal tant eller gubbe brevid mig och säger.. "det är lit hygglier med sällskap". hm jo men visst, jag sitter med skrivblocket i handen och ipodsnäckor i öronen. PÅ BUSSEN OM MAN ÄR ENSAM VILL MAN SITTA SJÄLV!

jag får återgå till min rosa väska och dagens problem


vi ses imorgon mina kära. här får ni en underbar gåva från mig: Swedish house mafia - Save the world tonight




jag är bara gjord för dessa dar



igår stod det en påse fullt av goda ting från torsby
i påsen fanns det ett doftljus, tidningar, shampoo/balsam och massa bakting
jag har världens bästa pappa




om jag bara bodde lite större



jag är flickan som älskar rosa, vitt, grönt, lila, turkost och blommor när det kommer till inredning. eller jag älskar alltid det. rosa lyser upp hela mig och att ge mig en extra glimt kommer det blommor med. stackars den som hatar allt det här och som ev kommer få bo med mig.  visst jag kanske inte gillar det senare i livet men just nu drömmer jag om en större bo yta med allt det här. jag har mitt lilla rosa och blommiga i min lägenhet men.. jag behöver större yta att bo på.




















mamma är säkert nöjd





puff. jag kan börja andas igen efter helgen. igår var det fest och härj på barnen i "kose-huset". hela festen var till för den lilla ängeln som bara låg helt lugn och glad i leksängen. massa fina tal som fick mig mycket rörd. då som jag fällde en tår var när min au-pair pappa pratade om min au-pair mamma. hans kärlek för henne och för barnen. jag tror nog inte att någon hade ett torrt öga. det var så intimt och fint. tänk om man någongång i livet fick träffa någon som älskar en så högt. man kan väl få drömma. jag är inte så älskvärd sååe, bara till för att bli utnyttjad i dom värsta tänkbara situationerna.
jag har gått med truppen till skolan idag. vi har fått en till gutt med i gruppen. han verkar snäll och lugn men du vet aldrig. det var varmt och helt underbart ute. jag borde inte sitta inne just nu men jag är förjävla trött. som tur var igår fick jag hjälp av familjens förra aupair. hon var lite svår att kommunicera med men det gick. hon är en filipin om jag förstod rätt så hon prata väldigt lite norska och inte så bra engelska. jag ansträngde mig och försökte få lite konversationer med henne. en sån här tjej som älskar allt med livet och människor. hon krama mig i kanske 20 sek när hon skulle gå och sa "jaa..hihi..jaa, ha de". haha det var gulligt och kul.



igår fick jag inviga min skrik rosa zara klänning
nej jag orkar inte skriva mer
vi kanske ses till helgen om jag orkar palla mig hem, annars är ni välkommna hit


om jag ville så skulle jag förstå






nej, jag pressar mig alltid för mycket. mina katalanska maränger blev inge bra. jag visste att de skulle ha vispats lite till. alltså de smakar himmelskt. men de ser ut som ihop sjunkna maränger. jag ska trixa imorgon innan de ska serveras för människorna som kommer hit imorgon efter kyrkan. dagen imorgon är nämligen dopet för lilla babyn som finns i familjen.  iallafall så blev muffinsen bra som vanligt. det misslyckas jag aldrig med. receptet och knepen sitter i ryggmärgen. det tveksamma är glasyren till imorgon. det klarar jag enkelt. myntablad och färska bär till dekoration.

jag ska titta på melodifestivalen - byter säkert kanal om tio min - om jag byter ska jag sätta på någon barnfilm som jag lånat av ala family eller av barnen. Dumbo, Pinocchio, 101 dalmatiner eller Mary Poppins.




a lack of love





jag vet inte vilket humör jag är på idag. är jag förbannad? är jag ledsen. är jag glad? är jag lycklig eller olycklig. vill jag gråta eller hoppa? har jag saknad eller osaknad. gillar jag läget? ensam och uttråkad. tillfredsställd med det tysta i lägenheten och lugnet. en sak är säker att mitt humör för musik idag varierar. jag kan inte bestämma mig för något. jag har lyssnat på bon iver - underoath(just nu) - debussay - jimi hendrix - melissa horn - death cab for a cutie - nico stai - adept - the xx - lykke li - black rebel motorcycle club. väldigt olika för mig. jag har olika musikdagar eller iallafall halvdagar. ena dagen är det klassiskt och andra dagen screamo. tredje dagen house och kanske lite indiepop. idag såg jag på avsnittet på one tree hill då när nathan och haley hade gift sig och rachel och cooper krashade ner i vattnet med limon. när brooke fick reda på att lucas och peyton kysste på skottlossningen på skolan. dessa avsnitten som kommer nu innebär bara skurar ner för kinderna. jag gråter så jag inte kan andas. känslobruden med djupa hål i kroppen. jag ska försöka få lite skratt i min kropp nu när that 70's show börjar och dubbelavsnitt av the big bang theory.

jag saknar er där hemma
jag saknar dig speciellt idag


det som aldrig skadar men gör så ont





mitt kött och blod. min syster och delen av mitt liv. jag saknar henne varje dag och slänger en tår då och då. jag har ont för att vi är så långt bort från varandra. jag önskar att det var en direkt linje för då kunde jag hälsat på mer. jag iallafall, saknar dig, är orolig för dig och älskar dig.


the brightside



jag behöver en vit kava inför våren och sommaren. det är så fräscht och sött
det svåra är att hitta en billig och bekväm. jag vill inte ha en stiff kavaj för jag blir så stel
en silke och inga axelkuddar(jag har tillräckligt stora och spetsiga axlar)
kanske köper en till ninni's b-ruds födelsedagsfest
för att prata om sommar och vår, har ni tittat ut genom fönstret i oslo? alltså
det är helt omöjligt.  snön kommer aldrig försvinna, jävlar




smile like you mean it


idag har dagen varit mysig. jag har passat lilla flickan i familjen som är två månader. hon sprattlar, bajsar, rapar, sover, pratar, kissar, ler, spyr mycket, leker och sparkar hela dagarna. hon är en helt underbar bebis för ni såg att jag glömde en sak. hon gråter aldrig eller skriker. det kan väl hända någongång då hon har ont i magen eller drömt något hemskt men det händer inte ofta. när det väl händer är det bara att prata med henne eller ta upp henne. jag önskar och ber till gud att min bebis blir likadan.
då när flickorna var här och vi satt på mc donalds innan hemfärden satt vi och pratade om just bebisar och när vi kommer bli mammor. det vi tänkte ut är att tiden kommer liksom snart för oss alla. med tanke på att ingen av oss vill få barn när vi blir i 30årsåldern eller sena 20årsåldern är det på tid. jag är på god väg klar. det enda som saknas och är den största delen i allt är en trogen och rolig man. fast jag har också tänkt att varför behöver jag en man när jag gjort allt själv ändå? jag tänker inte skaffa barn än. jag vill få barn tidigt så min mormor, morfar, farmor och farfar ska kunna få hinna spendera mycket tid med dem. som min aupair mamma sa idag: du är så gott som klar. du kan allt nå sara. det som jag kommer bli är den bästa mamman i världen för jag kan allt inom moderskapet, hushållet och barn. det här aupair jobbet har gavit mig många erfarenheter och olika uppfattningar om att uppfostra barn från så som jag blev uppfostrad. båda gör rätt fast bara olika. min pappa kommer bli den bästa morfarn, min mamma kommer bli den bästa mormorn och min syster den bästa mostern. vem blir gudmor? sen med tanke på allt underbar släkt jag har så kommer mitt/mina barn få det bästa i världen. barn för mig har länge varit det bästa som finns. när jag låg idag på soffan med mitt aupair barn på magen så mådde jag riktigt bra. hon låg där sprattlade med benen och höll i mina båda händer. vi sjöng lite fast pratade mest. hon säger inga ord men får ut sig massa söta, konstiga och roliga ord. alltså de är bara för härliga.

jag vill växa upp fort. jag känner att jag gjort mitt när det gäller tonåren och supning.
det håller att dricka specilla tillfällen och ibland men jag orkar inte varje helg, varannan helg som ni gör.

jag vill hellre ha minnen som går att bevara utan fylla och leva för något. inte för alkoholen.




jag är hellre blind än ser ett liv utan dig





Jag är inte över dig än . jag grät och vi kysstes fast jag borde ha bett dig att gå och jag ska aldrig mer säga. sanningen till nån som saknar förmåga att förstå. Det är ljust snart, jag vet men än så känns det kallt och gissa vad du glömde. den hänger runt min hals, jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls. Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag och försökt att vara nån till lags. ja man kämpar för en plats som passar både här och där och snart har man glömt vem man är.  



some crazy days in oslo

























till slut efter allt väntande på fredagen fann flickorna makrellbekken, eller som ninni sa: metbäcken. det är inte alltid lätt på ökern med allt ombyggande. det var livat och folkfest överallt man satte foten här i helgen. på fredag åt vi såklart på älskade fridays. vi åt bara helt fantastiska förrätter. drack lite öl och haffade alla ballonger. bussar är inte min grej direkt och alla klubbar här i oslo. det är skit svårt att hitta något billigt och för flickorna under tjugoår. till slut hittade på något men ja, vad ska man säga? i norge måste man ha pengar i bakfickan. lördagen var en sånhär helt förtrollande dag. allt blev bara bra vad vi än gjorde. med tanke på det himmelska vädret och håkan på kvällen. det var skönt att gästerna från bergen åkte så vi kunde prata och spela lite högre musik här hemma. håkan på kvällen var fan i helvte så bra. sentrum scene ska jag gå på mer kontserer. håkan är helt klart den bästa svenska live artisten. söndagen tillbringades på holmenkollen för att se lite fem mil. galet med folk och verkligen världens bästa stämning.

Shit jag behövde verkligen lite skratt och roligheter här i oslo och inte bara jobb
jag hoppas att ni kommer tillbaka och att ni fick det finaste av oslo med i ryggsäcken till sverige

tycker om er så mycket ♥

Laredo



här sitter jag på min vita varg med rosa kläder, blött hår och väntar på flickorna. jag är ursinning på den där jävla norsken. nej, det är inte en fin uppvisning. om man ska vinna, ska man vinna fint. northug är respektlös. han är helt briljant på det han gör men han skulle bli så mycket bättre om han visar lite respekt. man kan inte göra något annat att bara hata han som svensk här i norge. jag gick ut precis när northug gick i mål och vilket oljud från kollen. det fina ljudet kom från alla fina svenskar som stöder det svenska laget.
jag har förberett en himla rolig helg för värmlandsborna. ikväll ska vi faktiskt åka ner till karl johan och se på prisutdelningen. senare ska vi iväg och äta på friday. mot natten ska vi nog åka till grunerlökka och gå på blå eller så blir det bara att hoppa in någonstans. problem is that allt har sån hög åldergräns och eftersom två flickor inte är tjugo riktigt än. men en är blond och en kan bli lång om hon får på sig ett par klackar. det ska nog gå fin fint.

men jag har inte tid igen att blogga och jag kan inte tänka mig att jag kommer blogga under helgen
vi snakkes på söndag



Ett till kort från mitt och helenas fotografering
Fotograf: Anki Karlsson

allt hänger på dig


jag börjar bli rätt så trött. passade alla de tre flickorna mot kvällen. brukar alltid ligga i sängen nu och somna. men här ligger jag med mina rosa mjukiskläder med datorn på magen. jag fick en ny madrass idag eller ny och ny.. en som förhoppningsvis är bättre än den förra. jag har ont i ryggen varje morgon av min gamla madrass.

jag orkar inte blogga. jag vill nog bara sova nu så fredagen kommer för då får jag lite svensk kärlek i dette land. "ja, vi elsker dete land".. holmenkollen är helt galet idag när jag skulle hämta den största på skolan hörde jag "noooooorge etta!!!!!! sverige tvååa. nå kommer kalla".

men lite musik som det har kommit en förfrågan om kan jag fixa:
Jimi Hendrix Experience – All Along The Watchtower
Tinie Tempah – Frisky (feat. Labrinth)
Major Lazer – Mary Jane

jag har fått kärlek för Lisa Ekdahl igen. Min au pair mamma har spelat det för lilla babyn så jag blev kär igen
Lisa Ekdahl – I Don't Mind
Lisa Ekdahl – Give Me That Slow Knowing Smile


god natt

in your atmosphere



Vi hade fotograferingsdag på knektåsen när jag var hemma, mer bilder kommer..
Fotograf: Anki Karlsson (http://vurm.se - http://sytt.blogg.se)
Modeller: Kusin Helena och jag













RSS 2.0