Handboll






U21: Torsby IF - Karlskoga

17.00 Stjernehallen


Efter matchen blir det öl med bright, middag och sen spela spel hos calle. Björnidet sen? Don't know..



fågeln som tappat bort sina vingar


(telefonsamtal i 2 timmar..)

P: Hur kan du gå runt och känna som du gör såhär länge? När kommer väggen?

S: Jag vet inte, känner mig halvt kluven och blockerad.. Något som verkligen trycker mot och vill absolut inte komma ut av sig själv. Men samtidigt känner jag mig väldigt naken. Det känns som om det lyser ut smärta igen. Jag lyser endast Smärta.

P: Du utspeglar aldrig känslor. När du kom till mig första gången för två år så såg jag dig bara som en härlig person. Du anar inte hur mycket kärlek och glädje det finns i dig. Du kan inte fortsätta tänka i en bana, det finns flera vägar. Ta inte den svåra. Sug inte upp det och gå vidare som förra gången, du måste finna styrkan.

S: Jag är bara kall. Finns ingen styrka när det svarta kommer tillbaka. Jag börjar se svart och fan, det gör bara ont.
-tystnad-

P: Mår du fortfarande dåligt över att alla andra mår dåligt?

S: Nej, jag tror inte det. Jag bryr mig bara om människor för mycket så jag.. Ääh jag vet inte.

P: Jo, förklara dig!

S: Det bästa jag vet är att hjälpa människor. För jag vet att de kommer hjälpa mig sen, Ge och ta liksom. Och det är intressant, och jag tillfredställa dem. Jag tycker inte om att se nära och kära brytas ner till kloaken. Trasiga och tomma människor det är de bästa jag vet. Låter helt sjukt men jag dras till dem. Inte för att vi är plus och minus, utan vi är minus och minus på något vis dras jag bara till dem.

P: Sluta gör det, du kan inte hjälpa alla.

S: Det kan jag visst det. De jag vill hjälpaiallafall. 

P: Du måste sluta tro på det omöjliga. Det finns många du hjälpt, det finns ingen mer att hjälpa. Bara dig själv. 

S: Men fan..




Jag ska gå till min Bright och dricka lite öl och se på film. Ska bli mysit och helande. Imorgon kommer Berit och farmor hem, Ska bli härligt kul att träffa Berit. Match imorgon i stjernehallen klockan. 17.00.


*




 




Nu har jag äntligen fått tag i låten som Broder Daniel spela på sin allra sista kontser på Way out west.
Broder Daniel's bästa spelning, tyckte jag. Eller den bästa jag varit på.
De hade en ny låt som heter "Hold on to your dreams" som är dedikerad till deras Anders. 

Henrik: "Vi kommer alltid komma ihåg Anders och kanske ni också. Vi ska spela en ny låt som heter Hold on to your dreams, den här är till dig Anders!"

PSYKIATRI



Fick äntligen motivation och inspiration av kerstin idag på vårat möte, vilken ängel hon är
Nu börjar det lossna lite och det bara sprutar ut ord och elefanterna glider på en rosa matta fram till himmelriktet
Fan projektarbete kommer bli perfekt. Frykenskolan gick bra idag, hade bara lite problem med att komma in i själva Fryken. Vilket byggande. Träffade Christiane och hon lyser alltid av glädje. Det bubblar glädje och lycka av hela hon, färgglada kläder och rosa läppstift med blå ögonskugga. Söt! Alltid lika kul att träffa gamla lärare. Dags att sätta på John Mayer och flyga iväg till det djupna vattnet.


Bad sound kills good music



John Me- Love is my drug
Adiam Dymott - Miss you
Dream, Rihanna - Livin' A lie
Veronica maggio - Stopp
In flames - Disconnected
Leslie - Låt mig njuta
Petter - Min click


En dag kvar, sen är det äntligen helg. Detta har nog varit den värsta skolveckan jag varit med om, har aldrig haft fitt tråkigt. Aldrig någonsin som denna vecka. Fan va gött att det är helg imorgon. Skolkar nog lite för att sluta tidigare också. Yes sir!

För mycket vatten ska rinna under för många broar innan jag glömmer dej..



Happy fucking birthday!





Världens bästa Britta fyller 19 år idag och idag ska det firas med fika, imorgon ska det firas med bastu och på lördag ska det firas med alkohol i sunne på köpis. Finns ingen som är som du gumman. Tack för att du kom tillbaka till mig. I love my B  ♥


Otacksamma svin

Kärlek mina vänner. Kärlek säger jag bara. Jag ser mina närmaste vänner bli så lurade av deras pojkvänner. Inte bara lurade utan förnedrade. Kärlek gör en blind. Jag tycker att det är respektlös att stå och dansa intimt med en/flera tjejer när man har flickvän eller pojkvän. Det som jag tycker är väldigt kul är att en kille stod och hångla med sin flickvän medans han stod och tafsa på min kompis. Och att en kille som Var det största svinet någonsin kommit tillbaka till sitt gamla jag. Jag säger saker rätt ut för jag tycker det är så jävla förbannat taskigt att gå bakom sin flickvän och ja, jag kan lägga mig i. För ingen av svinen avslöjar det själv. Jag skiter i vilken skit jag får ifrån er eller vilket skitsnack jag hör bakom ryggen. Jag bryr mig inte! Det jag hatar mest är att se mina närmaste gråta och ingen kille är värd ens tårar.

Respekt kallas det era svin.


Jag är väldigt kall när det kommer till kärlek. För det jag gått igenom med killar är sjukt. Jag har blivit bedragen, jag har blivit slagen, jag har blivit kastad, jag har blivit utnyttjad, jag har blivit lurad, jag har blivit kallad, jag har blivit sårad, jag har blivit förnedrad, jag har blivit endast ett knull, jag har blivit ett spöke och jag har varit en reserv. Inte så jävla konstigt att jag stänger in mig själv och aldrig mer vill bli kär. Sista förhållandet blev jag faktiskt kär men jag vågade aldrig lita. Jag litar inte på någon till 100%. Att skapa ett förtroende för någon är det svåraste jag vet. Jag är väldigt dålig på att prata känslor inför många människor, jag säger oftast: Nej, det är okej med mig. Det löser sig. Skärde bara sönder pulsådern igår men det löser sig. Allt löser sig. Jag är en människa som stänger in mig själv för jag vill inte vara en börda, den gången jag berättade allt för en speciell person blev den själv lika deprimerad på mig och fick nog. Så mycket känslor finns det i mig. Jag vill aldrig visa mig som just en sårbar person. Människor kan aldrig knäcka mig, det är bara jag själv som kan göra det.

När mitt sista förhållande slutade jag även med p-piller för jag blev så knäckt och jag ville aldrig mer ha kuk i mig. Jag bara grät och grät hela fucking dagarna medan killen satt och åt sylt? Jag kände inte igen mig själv till slut efter jag suttit på rummet i två dagar och bara gråtit. Så en dag åkte jag upp dit, hämtade grejerna och blev samma gamla Sara. Jag hade förstås sex med han efteråt och det bara krylla ångest och äcklig magkänsla. Som något äter sakta upp allt inifrån. Råttor som river och ormen som suger ut gift i mina ådror. Och en gång till, men sen räckte det. Då sprack det igen. Sånt är också respektlös, Ni vet att allt ni gör sårar och tär på en men ändå så ska ni in med kuken och bara tillfredställa er själva. Det enda ni tänker med är kuken. Sen gick det bara utöver när jag hade sex med mitt andra ex, barnmorska och ultraljud och aldrig mens. Helvete, vilken period.

Jag måste dricka mindre sa psykologen igår. Jag går aldrig ut för att ha kul något mer, jag super mig bara jävligt full för att för några timmar glömma bort och sluta tänka. När jag börjar bli medveten köper jag sprit och häller i mig. Det har varit veckodagar nu när pappa inte är hemma, det har varit dubbelkvällar och varje helg. Jag kommer få ett återfall  när som helst. Mössan kryper, okoncentrerad, dåligt självförtroende, stort hål i magen som blir allt större, sprit i huvudet konstant, sömnproblem och nagellacken bits bort. Allt detta tyder på återfall. Vill du hjälpa mig? Hjälp dig själv!


ny hårfärg & en tatuering



När pengarna kommer i februari och jag jobbat lite smått ska jag äntligen tatuera och färga mitt hår. Denna färg går ur så fort och jag är väldigt trött på att all färg ska gå ur efter jag varit blond. Ska färga en grovare Kooky och lägga in en smutsigare effekt i det. Så grymt snyggt! Kolla bara mary-kate/ - ashley eller kate moss. Tatueringen ska special kollas eftersom översättningen till ____ inte är helt säker. Inspirationen har jag fått ifrån Rihanna och en tjej i top model 11. Behöver verkligen pengar nu. Kommer bli tuffa månader framöver. Britta's birthday, Pappi's birthday, Studentfesten, Hår, Tattoo, Övriga och Snask. Ska hoppa in i duschen efter handbollen är slut, Sverige leder med 14-17 just nu mot Slovakien. I Duschen ska jag göra en inpackning med min Bästa vän Redken All Soft heavy créme. Fruktansvärt bra inpackning för dig som har torrt och sprött hår. Återfuktar till tusen kan jag lova er. Sen ska jag ansiktspeela dermologica och smörja in mig med fukt ifrån Vichy. Nej dags att återgå till handbollen. Sätt straffarna för faan!!




Pure





Fick en supergoó parfym av pappa idag :)


Sitter just nu och grinar som fan för one tree hill är så sorgligt och jobigt. Dags för The Hills snart. Ikväll är det handboll på tvn, sveriges troligen sista match och då ska ja till bright. Måste plugga lite först, måste nog göra lite projektarbete också. Men fyfan, Orkar inget! Helt sten död. Vill bara ligga framför tvn och lata. Superskönt!

-




I was tied but now unbound
My head is off the ground
For a long time I was so weary
Tired of the sound,I've heard before
The gnawing of the night time at the door
Haunted by the things i've made
Stuck between the burning light and the dust shade

Said I used to think the past was dead and gone
But I was wrong, so wrong
Whatever makes you blind must make you strong,make you strong
In my time I've melted into many forms
From the day that I was born,I know that there is no place to hide
Stuck between the burning shade and the fading light

I was broken for a long time
But it's over now
Said I was broken for a long time
But it's over now

Yes and you,
yeah well you walk these lonely streets that people send, people send
There are some wounds that just can't mend
And I do pretend
Now I'm free from all the things that take my friends
And I will stand here till the end
Now I know I can take the moon
Stuck between the burning shade and the faded light

And I was broken for a long time
But it's over now, it's over now
Mm it's over now, now, now
It's over now, it's over now.
It's over now, now

Said I was broken for a long time
But it's over, but it's over


jag har fastnat

Fan, jag behöver motivation och inspiration. Jag sitter så jävla fast. Det är helt tomt i mitt huvud och jag kommer inte igång igen. Gick förbannat bra i början att skriva och komma på nya saker. Fantasi rusade i huvudet och jag såg blåa elefanter när soldaterna kom till violerna. Jag har gått in i väggen. Mitt ämne är så enkelt att skriva just för mig. Det svåra är att man måste endast ha fakta text och fördjupa dig ända ner till graven. Jag behöver en spark i rumpan av Kerstin och lite motivation. Idag satt jag i en timma och stirra in i datorn och det stod helt stilla. Black out. Just nu är det så mycket annat igen som cirkulerar i min lilla boll. Imorgon är en ny dag och då ska jag traska i mina tofflor eftersom jag är skadad igen efter matchen igår. Nageltrång. Pappa fila min stortånagel länge så jag hade den tunnaste nageln ever. Sen var det bara att köra in en superhet nål genom nageln och skrika. Men det gick inte att spricka hål. Till slut pilla jag för mycket och det blev bara skit allt. Då skulle jag tvätta tån med superhett vatten och då blev nagel så röten så den gick av, Lyckat!


jag behöver ett jävla mirakel


"Vi blir att fler, vi blir allt yngre. Skärandet blir till ett beroende, ett beroende som kan jämföras med droger.

Det är hatat mot oss själv och hatet mot livet som driver oss dit. Rädslan för att misslyckas med att bli friska får oss att fortsätta förgöra oss själva. Vi tappar respekten för våra kroppar och för våra egna liv och gör allt för att få uppleva en stunds lugn, en stund av kontroll.


Allt jag finner i sjukdomen är sönderskurna nerver efter för djupa hugg i köttet, ett hjärta som till följd av drogöverdoser har en störd rytm och medicinernas motbjudande biverkningar så som kräkningar och illamående, skakningar och ofrivilliga rörelser, dubbelseende eller dimsyn, sömnsvårigheter med mardrömmar eller ett onormalt sömnbehov.

Man finner ingen frid, ingen frihet och inga lösningar i lidandet. Tvärtom så blir skärandet till ett beroende, ett beroende som kan jämföras med drogernas klor, ett tvångsbeteende som är skrämmande svårt att bryta."



Robert Pattinson & John Mayer


Old School

Sitter i skolan och skriver om Sälens fjällvärld under sommaren, inte så särskilt kul men det måste göras. Lyssnar på världens finast Robert Pattinson, http://se.youtube.com/watch?v=FlQvmoO9_Yk http://se.youtube.com/watch?v=Op4xCixZrOs

Träning ikväll och det ser jag sisådär framemot. Blir nog lite straff träning eftersom matchen igår gick väldigt dåligt. Stundtals gick det väl bra men vi tappade mycket när glöden försvann. Spelade oavgjort sist mot Hellton så vi kunde ha spelat lite bättre. Men men, bara att samla in nya krafter inför Lördagen då vi spelar hemma mot serieledarna Karlskoga som kommer bli tufft.


00.27

Vet du inte?
Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt
Så många platser lever inte mer
Nu går jag bara förbi där jag försökte få dig att le

Jag går omkring i mitt pompeji, bland ruiner
och jag trampar runt i resterna utav vårt liv
Men du skall aldrig ge mig pikar om sekiner
och aldrig skall du bli en annans tidsfördriv!
Nej, åt det gamla skall vi binda vackra kransar
och ta vårt liv och mina katter som de är.
Och trots all kärleksbrist och trasighet och fransar;
Dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär
!




09.45 går bussen till Sundsta imorgon. Kan inte sova men måste tvinga mig till sömns.

ännu ett svin




Sunne resan var riktigt mysig. Köpte nya lackleggings, nya rosettstrumpbyxor, pump-läppglans och svart nagellack. Hemma nu och ska sätta på mig lite andra kläder innan jag ska dra till systers kompis micka och se på handbollen. Behöver verkligen skjuts, pappi är i karlstad och alla är borta så får nog ta och gå i det taskiga vädret. Men men, smällar man får ta. 




jag försökte iallafall





Kvällen har tillbringats med Syster, Britta, Calle, Adolf och Danne. Vi spela spel hos syster. Åt popcorn och drack en öl. Jag och Britta hade no imagination denna kväll. Vi förlora i princip allt. Gick fruktansvärt dåligt men huvudsaken är att man har kul och ger allt. Imorgon är det sunne som gäller för mig, mammsen, syster och mammsens kompis. En speciell Oskar fyller år på söndag så det är dags att köpa en present till han imorgon, kanske en snygg tshirt till en snygg kille? Vem vet.. Sverige - Frankrike spelar imorgon också, det får jag absolut inte glömma! Heja Frankrike säger jag bara :)) Måste sova bra imorgon eftersom jag gör debut på söndag mot Hellton. Fy fan, jag är så pepp så aaa.. Helvete alltså!! Men men, ska nog avsluta kvällen med att skissa ny design i min bok. Har nämligen inskaffat en ny designbok som jag arbetar för fullt med som ska skickas in någonstans i världen. Jag ska lyckas med något men jag vet inte vad. Någonting måste det väl bli av med mig, jag vill iallafall vara somebody iställe för nobody. Bra mål missy. Skulle vara jävligt kul att lyckas!



Natti Natt, Love S

Ready for whatever



Orkade inte gå på religionen i morse så jag sov lite längre, hade verkligen ingen motivation alls. Efter träningarna på kvällarna kan man aldrig sova för man är så uppe i varv när man kommer hem, somnar sent.. upp tidigt. nu ska jag bara fälta håret sen drar jag till skolan och där har jag säkert inget att göra. Barn och Fritid alltså..




http://www.youtube.com/watch?v=YcHaeOVdPrI

Dagens:



Byxor: Svensson Svensson
Skor: Topshop
Kort kavaj: H&M
Hårband: Second hand
Halsbandsklocka: Rolex
Tshirt : Monki
Armband: Urban Outfitters

Don't make up, break up



Nu börjar One Tree hill på kanal 5.
Även om det är repris så ser jag det ändå, kan aldrig få nog.
Sen efter one tree hill börjar The Hills på mtv, Lauren Conrad!
 Och ikväll missar jag handbolls VM för vi har egen handbollsträning då :(

Nu ska jag laga lite Sara a la carte, det blir: coscos med kyckling och extra broccoli!



Bra hemsidor:
asos.com
kanal5.se/stylebykling
vichy.se
kitch.se
glitzy.se

Fressssssh


Monki





Herregud, vilka fina skor Monki kommer erbjuda denna vår. De här fina älsklingarna och mocca pumpsen med snörning på baksida klacken. Monki och även H&M skorna har väldigt bra kvalité på sina skor även om skorna är fruktansvärt billiga. Prisvärda skor må jag säga.

Forever21.com




Men de lugnt snyggaste skorna har då hemsidan Forever21.com, när jag kommer till New York ska jag söka jobb där och på beyond retro och U.O eller varför inte P.R? Skulle vara världens bästa grej. Jaja, keep on dreamin' sugah. Sverige vann handbollen idag, jävligt tråkig match. Och imorgon missar jag när sverige spelar om kroatien eftersom jag själv har handbollsträning. Nej, tack för mig.



Love S ♥



Sverige VS. Spanien

Yesssss!! Sverige vann med 34-30 mot Spanien. Dalibor Doder gjorde 11 mål och Oscar Karlen fortsätter att imponera. Herregud, vilken man. Lite pirrigt är det att och se han i en uniform :))  Påtal om handboll så ska jag upp till hallen nu och träna lite. Ska smälla rejält idag för vi har match på söndag och då är det första matchen för mig på sju veckor.


Projektarbete 2009



Tänkte dela med mig en snutt redan nu av mitt projektarbete, njut! :)



"Ångesten rinner som tjockt, svart tjära i mina vener och bultar i tinningarna. Min hud skriker efter förstörelse, rakblad och smetigt rött blod. Skada och hata mig själv. Dagligt självskadebeteende. Den största destruktiva handlingen jag gör varenda dag är att sakna han till hjärtat brister. Jag minns alla hans ord, de är inristade i mig. Varje ord om kärlek, saknad, livet och om döden. Jag älskar dig så att jag får magsår. Jag har blivit sjuk igen. Jag har blivit smittad av själens förkylning"



E L L E




Årets bäst klädda kvinna: Lykke Li

Årets bäst klädda man: Håkan Hellström
Årets bäst scen - och festklädda: Carina Berg

Årets hår- & makeupartist: Fredrik Stambro
Årets designer: Fifth Avenue Shoe Repair
Årets internationella designer: Luella
Årets modell: Sara Blomqvist
Årets hederspris: Margareta van den Bosch
Årets H&M-stipendiat, nykomling: Noir et Blanc
Årets H&M-stipendiat, hållbarhet: Nudie
Årets fotograf: Marcus Ohlson
Årets blickfång: Lars Wallin

Årets stylist: Robert Rydberg


It's dancy time!

Ska snart gå till storasyster och låna lite kläder av henne, sen ska vi och mammi äta på Taurus :)) Tror jag faktiskt ska beställa en plankstek, så underbart gott. Smälter bara i munnen. ikväll blir det britta och karin. Vi ska ha en handbollskväll (Sändningen börjar klockan sex) med öl (..som man brukar göra när man ser på fotboll) efter handbollsmatchen sitter vi kvar hos mig och spelar spel så kommer det lite folk kanske. När ölen och Xanten är slut kanske vi går till idet. Får seee hur jag känner mig, suger på öl och snus är jag iallafall.


Nu ska jag leta efter min outfit på studentfesten på Eksons hemsida. Superkul sida :)

Människor som inspirerar mig

Eling Kling: Jag kommer ihåg första gången jag la märkte till henne. Det var i skvaller tidning (om det var solo) och det var bilder ifrån en Stureplans fest för längesen bara på random tjejer. Sen dess har jag beundrat henne följt hennes tips steg för steg. Hon tipsar kläder och accesoarer ifrån budget till lyx. Hennes blog på kanal5 är den Bästa bloggen. Hon gick ifrån nobody till somebody på väldigt kort tid. Sveriges bästa modebloggare. Ebba är so yesterday!




Lykke Li: När Little bit släpptes blev jag förälskad. Musiken är ett helt nytt sound och för varje låt som släpps blir jag överraskad. Youth Novels spelades väldigt mycket år 2008 och när jag såg henne på way out west så pirra det i hela kroppen. Jag har varit på många kontserer allt ifrån Håkan till alexisonfire till Robbie Williams till 50 cent till Kent och hon slår precis allt. Detta år kommer bli Lykke li's år.




Lauren Conrad: Ifrån att vara med i tv-serien Laguna Beach till The hills så har Lauren Conrad blivit världens nya IT-girl. Jag följde henne i Laguna beach då hon inte hade den största huvudrollen i serien men hon fick ändå en helt egen tv-serie efter LB som heter The hills. Jag följer fortfarande Lauren eftersom hon har en stor i del i det livet jag vill ha eller drömmer om, Assistent /Praktikant på en stor modetidning som Teen Vogue. Det är anledning till att jag söker som Au pair i New York för att senare skaffa jobb eller gå utbildning där. Det är aldrig fel att drömma. Men men, om Lauren.. Efter hon praktiserat på Teen Vogue har hon skapat ett eget klädmärke som heter: The Lauren Conrad Collektion. Hon har lyckats genom det med, hon visade sin collektion på L.A fashion Week där hon visade The Spring collektion 09. En väldigt stark tjej som strävat för sin egna framgång. laurenconrad.blogg.se




Det finns många andra som inspirerar mig men inom mode och framgång är det dessa tre

Clair de Lune




Sale på Acne Jeans Online Shop :))
Måååste haaa!



Was: 2 400 SEK

Price: 960 SEK



Was: 700 SEK

Price: 280 SEK


Tattoo

Har jag äntligen bestämt vart den ska sitta och vilket språk det ska stå på. äntligen. Tog mig två år att bestämma mig. Tror nog att jag gör den i stockholm eftersom det ska skrivas på arabiska och jag måste hitta någon som översätter åt mig. Måste spara lite pengar också, är väldigt fattig. Men nu är klockan tolv och jag har religion 08.15 imorgon. Can't wait!!

My life, your entertaiment


Sitter på och väntar att handbollsträningen ska börja. Lite segt att sitta och vänta till klockan halv nio varenda måndag och torsdag. Men men, det är väl värt att vänta på. Nu ligger vi fyra i serien eftersom vi bara spelat sex matcher och de andra spelat sju eller åtta matcher. Lite små trist.


TABELLSP VOF+/-P+/-
1. Karlskoga HK9900252 - 1551897
2. IFK Hammarö8701202 - 1581444
3. IF Hellton7313149 - 14277
4. Torsby IF6312115 - 1287-13
5. HK Brukspôjkera8215170 - 156514
6. IFK Kristinehamn6213125 - 1295-4
7. Storfors HK7106136 - 1692-33
8. Forshaga HK7007112 - 2240-112



Skolan idag har varit väldigt intressan faktiskt. Fick ett samtal ifrån Stockholms polisen och skulle acceptera polisanmälan och fick berätta lite hur jag mådde osv. Skadestånd, reseersättning och sjukhus betalningen. Efter det ringde Au pair i Stockholm till mig, eller jag hann inte svara men hon pratade in ett röstmeddelande. Så hon ringer upp imorgon. Ska bli spännande och höra när och vart jag åker. Vid ett tiden hade jag, emma, frida och ida ett möte med rektorn, kuratorn och en ifrån elevrådet och planerade inför studentfesten. Roligt att de utsåg oss till festkommitén. Jag och Ida stanna kvar till skolan för att göra stora skyltar för reklamen som ska skyltas imorgon i skolan. Mina vart lite tomma och tråkiga men det sket jag i faktiskt. Huvudsaken att: Dare night, 13 februari, Studentfest och Björnidet stod med. Nej nu tickar klockan iväg, dags att sätta på sig springkläder och packa inomhus kläder. Love S ♥



The wolves (Act I and ||) - Bon iver

C.D







Jag är väldigt käär ♥

En dag ska alla skulderna betalas

I slutet av November månad hände det något som kommer förändra vardagen. Saken är jag tänker inte inte särskilt mycket på själva incidenten utan det är mest efter det hände. Jag tänkte att jag skulle dela med mig varenda sekund jag låg i den kalla "sängen", halvdrogad och vettskrämd efter alla möjliga verktyg jag såg i rummet när de skulle knäcka rätt min näsa. Det började med att jag skulle träffa min farmor och berit i Stockholm C efter klassen åkt. Jag försökte täcka blåögat så mycket jag bara kunde. Men det gick inte så bra för det man såg även blått, rött och lila i ögat. Hur fan skulle jag kunna täcka över det? Solglasögon i slutet av November var inte den bästa lösningen men kanske den snabbaste. Efter jag stått och speglat mig i säkert en halvtimma tänker jag.. "Ähh, vafan! Vem skulle märka det här? Tur bara att näsan inte är sned." Trodde jag iallafall. När jag mötte farmor och berit såg jag direkt i deras ögon att de märkte och farmor blev alldeles tårögd. Det första farmor sa var: Din näsa är helt sned, Sara. Hon krama mig inte ens eller gav mig ett litet sött leende. Hon kände på näsan och det gjorde så fruktansvärt ont. Jag har faktiskt aldrig känt en sån smärta. Näsbenet var "halvtsönder" och jag kände hur farmors finger rörde ytterkanten av det som var sönder. Sen kunde jag inget mer dölja. Dagarna i Stockholm var hemskta men jag mådde skönt på ett sätt, det gör jag alltid i Stockholm. Fast varje gång jag gick förbi en spegel så såg jag att mitt öga såg ut som fan. Hur kul tror ni att det var att prova en underbar balklänning med en trasig näsa och blåöga? Och förbannat dålig hållning eftersom självförtroendet sjönk för varenda blick. Jag kände mig som en perfekt prinsessa, verkligen...

Det första jag gjorde var att boka till hos min doktor när jag kom tillbaka hem. Jag rögnta mig på Torsby sjukhus. Tre timmar efter ringer min doktor och säger att jag måste till karlstad akut nästa dag och jag skulle vara där klockan 09.00. Härligt att missa skolan iallafall. Nästa dag åkte jag, mamma och pappa till karlstad. Det tog ett bra tag men jag fick gå före människor som knappast kunde andas för de hade svalt något de inte skulle ha svalt. Jag kom in iaf, presentera mig för en doktor med bruna ögon och det var fyra personer därinne plus min mamma och pappa. Han kollade noga i min näsa och spruta en första bedövning i näsan. Sen ringa doktorn med bruna ögon till en bättre doktor som måste kolla på mig, han suckar och han tänker. Sen ger han mig två alternativ: Bli sövd eller bedövning. Sen sa han; Nej! Du ska bedövas bara. Jag sitter bara och försöker skratta och hitta på dåliga skämt för att skrämma iväg rädslan. Pappa går ut för han klarar inte av att vara därinne. Mamma sitter kvar med mig och håller min hand. Två till doktorer kommer in och ska kolla hur detta går till. Doktorn med bruna ögon förklarar hur det kommer att gå till och jag bara nickar och skrattar..  Han tittar på mig som jag är dum i huvudet för han vet hur ont det kommer att göra.

Jag lägger mig ner i en säng som är stel och kall. Väggarna och taket är helt vita, det finns ingenting att titta på. Den stora doktorn börjar med att hålla i mina axlar och försöker göra mig bekväm, han pratar med sjuksyster på sjukhus språk. Jag förstår ingenting. Sen kommer sjuksyster med världens största spruta. Ända sen barnben har jag haft sprutfobi, jag sprang alltid ifrån om de skulle sticka mig men denna gång var jag tvungen. Första bedövningen satte han mellan ögonbrynen mot näsan, andra bedövningen satte han mitt på näsan riktning mot vänster öga, den sista och den som jag började skrika av satte han precis vid mitt öga riktat mot ögonvrån och jag kände precis vart nålen satt och jag kände hur bedövningen svällde upp hela mitt ansikte. Jag blev förlamadi mitt vänstra ansikte. När bedövningen var färdig, stoppa han upp ett långt och väldigt blött bandage i min näsa, han skruva upp den ända tills den tog stopp. Sen tog han fram ett verktyg som såg precis ut som en tång, alla läkare tog tag i mig. Och jag greps av panik när jag såg tången mitt framför mina ögon. Jag ville så långt bort som möjligt. Jag bara låg o skrek och grät. När alla höll fast i mig drog han upp tången så långt han bara kunde medans bandage fortfarande var i. Han greppa tag i mitt huvud och lyfte näsbenet mot vänster eftersom mitt näsben hade hoppat över till det högra. Efter han hade greppa tag mitt huvud och lyft upp armbågen för att kunna ha någon kraft att flytta över näsbenet knäcktes det i hela mitt huvud och jag hörde att en av läkarna sa: åååh! Herreguud! Fyfan vilken jävla känsla. Det gjorde så jävla fuckning neger jävl kuk ollon så förbannat idiot ont. Ni förstår fan inte känslan. Han gjorde det inte bara en gång heller för näsbenet hoppa tillbaka utan han gjorde det tre gånger. De skyndade sig att dra ut bandaget för att sätta dit ett nytt som jag skulle ha i en vecka. De fäste bandaget med ett silikon snöre och tre feta tejp bitar mitt på näsan. Doktorn sa att jag skulle kolla mig i spegel, Varför? Hur fan kan han vara så dum? Vänstra ansiktet var trippelt så stort och det var blått vid näsan och jag bara stod framför spegeln och grät. Pappa kom in och krama om mig. Jag var helt knäckt, så jävla knäckt. Vi satt på sjukhuset i en timma och jag var inte kontaktbar utan allt var totalt blankt i mitt huvud. Det hjälpte inte direkt att alla stirrade, jag Hatar folk som stirrar och jag hatade mig själv för hur jag kunde ha blivit så ful. Jag kunde inte ta i mig själv för jag kände mig äcklig. Jag gick på toan för att spy men jag kunde inte spy eftersom jag inte hade ätit på hela dagen. Hel vägen hem satt jag och grät. Samma känsla kom som när jag var i den djupaste depressionen i sjuan. Allt kunde kvitta, vi kunde krocka men huvudsaken var att just bara jag dog och alla andra överlevde.


Idag har jag ont och det tog fem veckor för mig att våga börja spela handboll igen. Jag mådde fan så dåligt över att inte får spela handboll, bara sitta hemma och ha ont i näsan. Handboll är något som jag alltid tyckt om eftersom jag snart spelat i 13 år. Men jag ska ta igen allt jag missat och inte låta detta trycka ner mig. Inget eller ingen kan fan trycka ner mig till botten, det som inte dödar mig gör mig bara starkare.




 ♦ Kör upp det här i röven idioter ♦


New York







http://www.newyork.se/Au-Pair-i-New-York,393.html


Fröken Staaf ♥  åker till New York till hösten för att hon ska bli Au pair :)


Studenter!



 

Studentfesten är Fredagen den 13 Feb och festarrangörerna har bestämt tema:

Dare night
Valfri klädsel (Klä ut dig om du vill, uppskattas alltid)


Mer information ser du i skolan denna vecka eller nästa vecka

Botched

Om ni vill se en riktigt usel film, se den här;

Botched


Dagen efter....



Sitter hos Jonas nu med Emma och Karlsson. Vi ska se på fim och äta massa bakis saker. Jag känner att jag behöver en pizza eller något jävligt fett. Igår erbjöd Idet på en karatefylla, jag kan lugnt säga er att jag söp bort mina problem. Idag fyller Kusinvitamin år, Olov Nordahl fyller 18 ljuvliga år. Så Familjen har varit där och käka massa mat. Smörgåstårta, tårta och kakor. Så jävla gött!



Grov snusen hjälper mig genom livet, imorgon börjar skolan igen
Hejda, ta hand om er idioter

Tonight is the night




Ikväll ska jag gå ut med Emma, Karlsson och Jonas.  Vet inte om jag följer med hela vägen ut till Idet. Känns lite skumt att vara där varenda helg. Eller varenda helg spenderas väl inte där, kanske varannan. Sak samma. Frågan är: vad ska jag ha på mig?  Jaja, hoppas att jag har kul och super bort alla problem.


Jaja, idag skulle jag spelat första matchen på fem veckor men så blev det inte eftersom våran målvakt är sjuk och vi har absolut ingen reserv målvakt. Trist, jag har faktiskt längtat efter att få spela match.  Får helt enkelt träna och vara full redo till nästa match.





jaaaag älskar min mobil

Jag gör det igen




Ännu en till blogg gjord av Lilla Fröken Staaf, 18 år ♥ Jag får se om jag orkar hålla elden uppe denna gång. Jag ska faktiskt försöka skriva tills fingrarna går av. Varenda dag ska jag slita tills jag förstår hur kul det är att blogga..

Nya bloggen ska vara bättre och jag ska ge er vad ni vill, men denna kväll blir det ett boktips,
Jag läste ut boken direkt och åt upp naglarna. Herregud, Finns fan inte ord för hur förstörd i huvudet man kan vara.

"En far som våldtar, en inlåst dotter, en hemlig källarbunker.
Först efter 24 år och 7 barn avslöjar Elisabeth Fritzls fångenskapen
"
 



Boken heter: Skräckens Hus
Av: Allan Hall


Läs den, ni kommer inte ångra er!


Love S

RSS 2.0