Stolthet

 

Imorgon kommer dagen jag längtat efter, jag ska till majsa och färga håret. det ska bli riktigt skönt att komma i bra händer, bästa frisören i hela världen. Berit och farmor ska följa med för Berit måste snygga till ögonbrynen och fransarna. På onsdag bär det av till Oslo för jobbsökande med Emma. Kommer bli en lång dag och förhoppningsvis en bra dag. Har suttit nästan hela eftermiddan att skriva ett bra, nytt CV men de är svårt att skriva CV för man måste skryta och skriva allt bra och jag tycker inte om sånt. Ikväll blir de handbollsträning och sen ska jag nog sova hos farmor för det är tomt i huset och ni som känner mig vet att jag inte kan sova själv. men puss


det som inte dödar, det härdar





min syster är här, hon kom och rädda mig från ensamheten.
familjen är viktigast mina vänner.



sedan 1990





nu ska jag gå och gymma, idag är miss lindström hemma och jag vill gärna träffa henne.

om du gör det, kom aldrig tillbaka


jag vet inte om man ska chansa i livet, om man ska våga ta en chans. jag tycker jag chansar för det mesta. men just i detta ämne som jag är mycket dålig på eller jag har för många dåliga erfarenheter av det. jag vet oftast inte hur jag ska agera eller vilka ord som ska komma ut ur munnen, vilka ord som man ska använda. jag sitter dag in och dag ut, lyssnar på samma låt deportees och dricker vatten. försöker tänka ut meningen med att varför panikångest drabbar folk som mig och varför jag måste ringa sjukhuset dirket jag tror jag ska dö för att mitt hjärta slog i fel puls. eller varför man aldrig räcker till. folk börjar glömma och det är bäst att man tar sina grejer och drar snart.

jag tror att jag hade det bättre förr



SAKNAR DIG men du kommer hem till mig på lördag brun och alldeles för bakfull för mig. jag krama dina fötter och du ska pussa mina fötter och säga att du saknat dem. är allt tomt utan dig men det har att gått bra.


'


och johanna min vän är borta.. och ida min vän som jag skulle vilja ha träffat idag hade inte tid för mig. jag hatar livet som arbetslös,jag skulle ha plugga direkt efter gymnasiet.. men jag får vänta till hösten för då kommer jag jobba hela dagarna på dagiset. jag får väl sms:a min sovkompis och höra vad han har för sig.

nu har jag slutat att snusa


kan lugnt säga att jag har haft problem idag. det är jobbigt att lyfta mjölken och lyfta fingrarna, byta sitt position och gå. hela min kropp är en enda stor träningsVÄRK och kvällens träning kommer bli fruktansvärt svår. Boxen igår trodde jag inte skulle vara så himla jobbig eftersom det var första passet för säsongen men jag tror alltid fel. förut tyckte jag att det var skönt med träningsVÄRK men nu är det inte så värst skönt.. sen träning ikväll, 21-22.00. det är mindre kul men det är ändå kul. sover helt ensam hemma i huset ikväll, det är inte heller kul för huset är för stort. jag får vara en stor flicka och sova själv för imorgon ska jag till karlstad..



Deportees!



I feel sure
I've been here before
So I kissed my ugly gang goodbye
Walked out the door
I'll start the love
If you give me a go
I'm not fine
Waiting in line

Put the changes Put the changes On me
Under Pavements Under Pavements The Beach

I feel bored
Just like my friend
We talked about the wasted years
And how we'd pretend
That the changes would come

Put the changes Put the changes On me
Under Pavements Under Pavements The Beach

What if I die here? What if i remain?
Its not tasting like it used to do
its not feeling the same
I saw a crack in the concrete
I saw a new rose
I look fine with the wind in my hair

Put the changes Put the changes On me
Under Pavements Under Pavements The Beach





vilket taskigt väder det är ute... Deportees - Under the pavement, The beach, Bra lååt!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


jag förstår faktiskt inte varför du fortfarande finns kvar i min skalle och min hårda hud varenda dag eller varför jag får en knytnäve i magen när jag ser dig? jag förstår inte ens varför Jag, jag-sara-staaf-som-aldrig-får-känslor för en kille som jag knullat i två veckor (Och jag var full varenda gång jag "umgicks med killen) och du hade 3-kanter med andra brudar och jag var fortfarande galen som en liten flicka på 14 år. varför blev jag så himla fuckad i kroppen efter dig, kanske för att första gången på länge som jag blev dumpad av någon som jag kanske hade fått känslor för. belive or not, men jag fick känslor och de försvinner fan aldrig även om jag inte pratat med dig på hela sommarn och fy fan vad jag hatar att ha någon i sig när man egentligen hatar männniskan och jag hatar för att du fick mig att få Kärlek i kroppen, kärlek suger och kärlek gör dig illa.

det finns vi och det finns ingen du



Jag känner mig väldigt nerbultad, helt sönder efter gårdagens träning. jag förstår inte varför jag säger varje år att jag ska sluta men ändå så gör jag det inte, det är himla kul. vet inte hur jag ska klara dagens träning, box som är dn jobbigaste träningen! men det är skönt att träna tillsammans med folk, hatar enskild träning. idag fick jag även en ny mobil, det blev ingen nokia för jag fick en av S. Ericsson, samma Xperia men en silver. Mycket fin! Ooooch jag längtaaaar till tisdag för då ska jag få färga mitt alldeles för jävla blonda hår, det är så fult att vara helt blond eller vit. herregud vad jag hatar det. dags för fiskbullar och potatis.


MSTRKRFT





Igår kom min kära "faster" Berit till Torsby, jag gick till farmor och hälsade på och ska nog dra upp dit snart. Hämta Berit och gå ner till stan. Kanske Signe är ledig idag så lilla kusin får följa med? Igår var jag även hos lilla Ninni på kvällen och fixade hennes hår lite, inte direkt färdigt men det kommer bli fint sen.. :) Igår träna jag också, det var inte bra eftersom jag är sjuk. Jag ska även våga mig på handbollsträningarna framöver, jag har inte tappat lusten helt att sluta med handbollen. Emma är i bulgarien, min syster ska till norge, johanna har flyttat, ninni är i sunne. Det är fan sämst. Idag är jag ensam hemma-söndag. Pappa ska till karlstad. Dags för en bomb i håret och sen sol?


LDN



We're socially retarded. I mean, look at me. I'm in love with a guy who won't say he loves me back... and here I am in his kitchen cooking, hoping he comes home and notices me. I'm a total freak.
I'm the girl in the back of the class who eats her hair.



det är jobbigt att leka snyggt



"Äntligen" hemma från Göteborg! Skulle vilja mena det där äntligen men det gör jag inte, strupen blev stoppad direkt när jag kom in i toria rondellen. jag vet inte vad jag ska göra just nu, sitter så jag får ont och har packat upp allt och till o med städat rummet. men fan vad jag är uttråkad av torsby. imrogon ska jag på arbetsintervjuv, det längtar jag till. hoppas, hoppas att jag får jobbet! fan vad jag kommer bli glad av att vara med dessa sköna, energi sprattliga barnen. men jag får se.nu ska jag iaf beställa en ny mobil och jag vet vilken jag ska välja, en Nokia blir det denna gång.





sista natten i götet

 och sitter med emmas dator så tänkte gå genom några fina minnen med bilder:





balen, det ser ut som jag spanar efter "lördags"






studentveckan, jag vet inte vad vi höll på med denna kväll men mölj vare iaf!




dagen innan jag och emma åkte till göteborg på beyoncé, någon åkte från torsby till karlstad för att va med mig. och det var snällt, natten var fruktansvärt skön och jag trodde något då som jag inte skulle trott på.




året var 2008 och jag & nath var hos britta. 80-talsfest på faktoriet. kommer ihåg att det var jobbigt att stå på benen.
och med denna sista fina rök bild säger jag God natt!

dags för en ändring





okej, kvällen igår var helt okej. galet/mölj med bra show. nu är klockan för mycket och vi ska in till stan som vanligt och shoppa. imorgon åker vi hem till taarsby och ja, det vill man inte. men man kan inte ha semester hela livet heller. ikväll blir det god mat och liseberg. kanske träffa mammsen också, u never know. nu får du bli klar emma. puss på er.

implus som vanligt

Är i götet med emma. ikväll blir det basment jaxx, lilly allen, teddybears och kanske my bullet for my valentine(de suger live dock) men men här regnar det, shoppat massa koftor idag, kostym byxor, lisebergs paraply, måste inskaffa ett par boots.  nej nu ska de slappas innan kvällen börjar.

om vi kan, klart vi kan







Imorgon ska jag försöka gå upp utan att gråta, utan att få ont i bröstet. bara gå upp som jag brukade att göra, börja en dag med te och en smörgås. just nu blir det bara flera koppar te, vinäger och vitamin dryck. jag är så himla trött redan på detta eländet. i natt vill jag ha en lugn natt, skulle kunna ta sömnskit men det är inge vidare.

eller vad jag är

Jag har fastnat. Jag har fastnat, långt bak i tiden, jag har fastnat i nuet, jag har fastnat i tid som inte ens varit. Det här känns inte bra. Syrebrist och sprängande hjärtan kan inte vara hälsosamt, det kan inte vara bra. Håll i mig innan jag faller, bär mig, och tejpa ihop mig. Det lilla som finns kvar, något måste väl ändå finnas kvar?

Jag vet inte vem jag är eller vad jag är. Jag står där framför hallspegeln, samma gamla hallspegel som det alltid varit, som följt från hem till hem. Samma spegel som jag sett mig själv i från år till år, månad, dag, timme, vecka. Jag står där och stirrar och undrar fundersamt, vem flickan på andra sidan glaset är. Jag drar tillbaka hennes hår, jag rör vid hennes panna. Jag slår henne, jag sliter och river och skriker. Ändå är hon kvar där, och ser på mig, på samma sätt som jag ser på henne och jag vet inte vem det är som är den äkta.

Vilken sida av spegeln visar den verkliga världen? Vem är bara en död bild och vem går ut i bland folket och lever. Är jag bara en spegelbild, är det de som skapar tomhet, den sanning att det inte finns något där. Är det de som gör att livet är svårare än döden och döden är lekande lätt?


tid?

Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up.
Time to grow up. Time to let go. Time.





milovital


PMS? först sa de att jag hade panikångest, sen sa de att jag skulle sluta dricka, nu har jag PMS. Jag är bara 19 år. känns som om man bara kan få pms vid sen ålder, se..runt 40+?   jag gråter hela tiden och jag vet aldrig varför, helt överkänslig. jag är trött och sover hela dagarna för på nätterna kan jag inte sova eftersom det är då ångesten kommer och paniken greppar tag. huvudvärk har jag alltid och jag är inte min vanliga kroppsform.
Du kan säga att mina skor inte är lika blåa som igår så kommer världens skurar.


men nu ska jag ta en vilostund innan jag ska gå till Gunnel.

Hoppas hoppas hoppas!




Idag var jag på skogsbacken och berättade att jag skulle söka jobb, det var dock bara fyra barn där när jag kom men ändå lika härligt. fick mig kramar och pussar, personalen var väldigt glada över att jag skulle söka och de skulle försöka pusha på chefen att jag skulle få jobba där. Hela dagen har varit bra efter det positiva svaret, imorgon får jag veta sanningen när jag träffar chefen. Jag tycker om de barnen så mycket, härlig energi efter bara ett kort besök. Där hör jag hemma!

något du kanske borde tänka på?



Det här är något jag blir förbannad på varenda gång det händer, jag ska inte skylta med vad som hänt just nu. Men som när våran kära Majken gick bort, hela facebook var täckt med "Vila i frid, RIP.  Tänker på dig. Hur kunde det hända? Orättvist!". Jag tycker att all den skyltningen med att man kände den är helt hemskt. Varför sitter man vid facebook när en vän gått bort? Har man verkligen inget annat att göra? Det förslaget jag har, ring alla dina vänner och samla er. Må dåligt tillsammans med andra, sitt och prata om härliga minnen som ni haft med han/hon. Sitt iaf inte vid Facebook. Är det rena uppmärksamheten ifrån andra man behöver eller är det jag kände honom, henne så tyck synd om mig? Eller vad är det för jävla fel på er? Jag tycker det nedvärderar människan själv som gått bort att skriva RIP XX på facebook/bilddagboken. Visst det är fint att hedra någon med att skapa en klubb på facebook, det är att hedra. Hedrar man någon genom att skriva på sin "egna sida" RIP?  Nej det tycker jag verkligen inte. Och som jag säger till de flesta när någon gått bort; Tänk på det som finns kvar, uppskatta allt. Han/hon vill inte att du ska sitta och gråta över det. Han/hon vill att du ska fortsätta leva livet. Och det du ska mest tänka på er hans/hennes familj/släkt. Tänk på hur dåligt de måste må, stötta dem och var stark. Tyck iaf inte synd om dig själv!




vitt hus med blåa knutar





Kings of leon feat Lykke li - Knocked up
Fibes, Oh fibes! - Love Child
Kid Cuidi - Make her say
David Guetta feat Akon - Sexy bitch
The Knife - We share our mother's health
Rachael Yamagata - Horizon

Tonight



Ikväll ska jag åka till Brevika med maria och hennes två vänner och kolla in Sparven's gäng. Ska bli mysigt, måste locka håret och kleta på lite mascara sen är jag klar. Hinner tipsa om ett bra band innan jag drar; The kills


Make her say


Saknar mitt röd/bruna/mocca hår, mitt blonda hår är så "bimbo". Kookyn är borta!





Guldregn






Älskar den vita halsduken och den gosiga kappan!



COCOO


Söta och billiga halsband, armband, ringar, örhängen, klockor : www.Cocoo.se















19 rosor och fyra nätter



igår hade jag och min emma mysigt på kollsberg. köpte korv och grillade på klippan, kändes faktiskt inte ett dugg ensamt. annars igår badade vi i panklann, städa emmas bil, åkte och möljde med elias. härlig dag igår, idag har det inte hänt så mycket ännu. varit på möte och skrivit arbetstimmar så jag kan få min lön. måste skriva rent mitt CV så jag kan få lite gjort på måndag, måste ha ett kort jobb till jag och emma åker dit-vi-nu-ska. Göteborg? Malmö? Bort härifrån vet jag att jag ska iaf! ska boka resan till stockholm imorgon om det nu blir något stockholm. nu ska jag lägga mig på gräsmattan och lösa korsord. blir väl brevika ikväll om jag känner för det, kusinens man spelar så man måste stötta. imorgon blir det 40-årskalas för han, men är inte ett dugg sugen på att festa. vill mest ta igen mig efter cupen, helt utbränd.





en saknad som delar med fyra



faktum är att jag saknar dig, jag vet inte varför allt blev såhär. kanske för att du är störd och du borde inte bete dig så mot en människa som tycker om dig, som finns kvar i livet och som försökte göra dina dagar lite bättre. det sista samtalet jag hade med dig var när du ringde (FULL) och sa "svara när din pojkvän ringer till dig sara". jag skulle kanske ha svarat ändå eller sagt något när du var i luren? egentligen tycker jag inte att det ska krävas så mycket av dig och kanske ha skitit i lägenheten ett tag och inte avslutat våran grej med "vi är inte bra för varandra". det enda jag kunde tänka ut var att du var för gammal för mig och jag var för ung för dig, eller för att våran tajming var usel. jag tror nog det. Fast ärligt talat vet jag inte vad som händer i ditt huvud, vad du tänker eller varför du agerar som du gör. det är bara något som saknas i mig och sorligt nog tror jag att det är du.



en tanke dit, två tankar hit







 

What? So I slept with him again. So I'm a big whore. A big horny whore who can't get enough. Can we get over the shocked silence already?




RSS 2.0