Trick or treat


Jag är hemma efter en kort halloween runda på makrellbekken. Sminkade Sofie, uur gullig fast ja läskig också. blev svarta ögon och lite blod droppar. hahah. Det var nog alla barn i hela området som gick i ett stort gäng, många läskiga barn fast några var helt uber sööta. en liten tjej med en blå one piece med stora ögon ovanpå. det skulle min syster gillat om hon såg henne. idag är det söndag, jag har inte än ätit någon mat för jag har ingen mat. men jag ska slänga ihop något.
idag, söndag har inte varit så bra.. lite sprida tårar hit och dit. mycket snyft papper och ett dåligt självförtroende i spetsen. Men snart kommer norsken Håkon på besök såå vi ska väl se på någon film sisådär. Om han lyckas ta med någon bra... det är frågan de. så då blir jag väl lite gladare.


Imorgon börjar min andra veckan. måndagen börjar med att gå med Sofie och hennes vänner till skolan, sen städa, tvätta, ledig. Kolla gymkort, fixa kontantkort, fixade skjuts eller buss hem på torsdag. efter det börjar jag mitt andra pass. matboxar ska fixas och hjälpa till med maten. Nästa dag är Tisdag.

Kos dere!

jag tror jag älskar dem där jag kommer från

  

  



tycker att alla ska beställa en bussbiljett till oslo, eller åka samman med bilen och hälsa på mig. behöver mina girligirrls. och trängas i min lägenhet, ligga som sillar på madrasser, slåss i mitt badrum om vem som ska bajsa först, vem som vill åka dit, vem vill krama mig först?, lyssna på oskar linnros, dricka en skvätt vin, gå på hårdrocksbaren och äta mat på fridays. Ge mig energi, livsglädje och den lilla fina kärleken ni ger mig. spendera en helg i det landet som suger åt mest pengar, spara pengar, växla till norska på handelsbanken och kom hit!  Se vilken härlig familj jag jobbar hos. men jag ser de flesta inte på måndag, inte på tisdag, inte på onsdag, ev på torsdag men på freeedag hörrnini. saknar att prata om livets djupa stunder och alla de råd ni ger mig. saknar att ge er råd, saknar att krama er. även om det bara gått en vecka så usch.. Jag vet att den första tiden är jobbigast. Det går nog över snart, huvudsaken är att ni fortfarande kommer ihåg mig och inte glömmer bort mig i torsby, stockholm, florida. Kos dere! Ville bara göra ett inlägg bara just för er. Puss och kram.
 


jag ska kasta allt när jag går, fräta bort allt med thinner


Vilken otur jag har i min bakficka. Somnade skit sent igår, jäklar för norskar. eller? haha. och när man vaknar klockan tolv är vädret helt strålande. det är nu som min gå tur runt makkrellbekken skulle suttit fint men jag har ingen ork. jag ska inte vara uppe så sent om nätterna, blir helt förstörd. men anyway. igår hälsade jag på anja på hennes jobb, jag vet inte hur länge jag virrade på karl johan. En timma eller två? Också ligger det jävla carlings där som jag gått som mest. jag är blind och vilsen i oslo. det positiva med igår var att jag fick träffa anja och gå av mig lite kalorier. när jag kom hem efter jag köpt min underbara jacka och den vita älsklings halsduken gjorde jag pannkakor. Är jag bäst på att laga mat eller? Shit vilka goda pannkakor med hallonsylt. till pannkakorna såg jag på PS.I love you. snyftade en hel del. fyfan vilken jobbig film. sen var det snabbt på med kläder och åka till majorstuen för där hämtade håkon mig för en rundtur runt oslo. jag fick se ööööö...? ALLT! Jag kommer inte ihåg så värst mycket vart vi åkte för det gick alldeles för fort. Men jag kommer ihåg ett utomhus bad och inomhus, typ 20 uteställen?, biografer, museum blablabla. Men det roligaste som jag fick se var horor. efter sightseeingen åkte vi hem till mig och jag fick visade han på sverige stolthet Yrrol.

Jag förstår inte mening att vara ute och supa varenda helg? Torsdag, fredag, lördag? Man behöver inte supa för att få ligga. Bara så ni vet. Jag tycker allt har blivit ytligt, skrämmande, idiotiskt och fruktansvärt onödigt. Jag värdesätter en utekväll med mina kära när det verkligen är något som händer eller hänt istället för att bara supa, knulla, röka på, leka fjortis för en kväll. Jag förstår mig inte på er. Jag tycker synd om er. Man kan ha roligt och mysigt utan alkohol. Desutom blir du mycket piggare utan alkohol och nej. Jag har inga kommentarer. Jag hade min tid då jag gjorde precis som er varenda helg. Men fy, vad trött jag är på att bara tänka på all sprit man dricker. Jag tycker om att vara ensam, att sitta hemma eller skämma ut mig på annat sätt. Bowla, vara ute och gå, titta på något tråkigt tv-program, umgås nyktert med en männsika. Jag mår nog bäst i världen nu för det var väl bara jag som inte drack något igår. Jag faktiskt helt ärligt hatar killar som väljer alkohol framför mig. Jag har haft killar som alltid valt det och att välja 6 promille istället för en människa är helt koko.


Jag ska snart åka in till centrum och handla lite ägg och mjölk. tror faktiskt att Rimi är stängt men ja, eller så tar jag tunnelbanan någonstans jag aldrig varit och bara går runt runt i en cirkel. Halloween, var det igår? Alltså norskar och halloween var det värsta jag sett, men svenskarna var fan ändå värst.


Saknar mina vänner, min familj, min släkt. jag tänker på er varenda dag

Never shout never - On the brightside

Rätta mig



Det har varit en mysig morgon här på A. veien. Jag skulle ha varit ute idag på morgonen på en springtur men regnet är kvar i oslo och det känns inget vidare. men flickorna lövlie har varit på besök i min lägenhet. Vi har tittat på björn bröder och lite av boog and elliot. maria har fått smakat på messmör. känner mig väldigt glad över att de vill vara härnere med mig. helldre det än att de inte liker meg. Visst ibland förstår de inte vad jag säger men jag försöker bättra på min norska så de förstår och idag fungerade det bra.

igår hade jag faktiskt det mysigt med vin och mat, kjempegreat!

Jag ska hoppa in i duschen nu och besöka anja, ikväll ska jag nog ringa Håkon och få den där rundturen som han lovat. ett fint erbjudande om man inte förstår mycket av oslo. jag vet att mitt sista inlägg var lite halvt jobbigt men jag har många känslor som jag måste försöka fundera ut. men alla där hemma, jag mår bra. det funkar alltid såhär med mig.

Håkan Hellström - Det dom aldrig nämner

vad är det som krävs att stanna kvar

När man ser att det blöder det är först då det gör ont. Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har. Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort och du vill att jag ska lämna men vi säger aldrig nåt. Du försöker ställa mig mot väggen men jag står aldrig still för jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till.

Det känns som att du tar mig förgivet, att allt ska gå din väg. Har jag ens någon väg? Du vet att varje gång jag ser dig blir allt det gråa till rosa fjärilar, jag kan inte ens andas när du står i min omkrets. När du vill träffa mig är det alltid samma sak. Du vill alltid samma sak.. komma under mitt skinn, under min tröja, röra allt med dina händer och fastna med dina ögon i min blick. Jag vet inte om jag orkar. Jag vet inte om jag vill. Man gör inte såhär mot mig om man inte har en mening ett syfte. Vad du vill göra med mig, om du vill få mig att falla pladask får du stå för dina handlingar och aldrig tänka tanken att göra detta obehagliga mot mig.
 
jag ska inte sakna dig idag. Du ska försvinna ur min syn, ur min kropp och aldrig mer uppstå. Jag tror inte att du har en "famn för mig". Att öppna dig och förstå mitt trasiga dåliga lilla jag. Du vet inte vad det innebär, vad jag känner för du bryr dig inte. regnet fall igår. du får mig att darra som höstlövet. du får mig när du vill ha mig.

 

någon som bara älskar sitt









Du håller mig kvar i nåt jag lämnat
För längesen

Och jag drömmer om en framtid
Utan Dig

Va ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
Men ska jag falla? Ja då ska det finnas tid att falla Fritt


min sorg blev till rask glädje för en stund



jag har fått helg och ska sätta på mig lite varma kläder för regnet är här, det gråa och matta ligger utanför dörren i en neonrosa kaffekopp. Uuhschuusch jag måste hitta ett förbannat apotek med rätt saker här i oslo. Det är väl bara att förbereda sig på att gå länge igen och gå vilse i många omgångar. jaja, jag har fått en guide i oslo nu som jag bara kan ringa till. haha men skulle gärna vilja veta vart anja jobbar så jag bara kan komma och överraska henne på något bra vis och sätt. undrar vad numret till systrarna för då kan jag ringa anjas mamma. ojoj vilka jobbig sak allt blev. lurar på om snön kommer hit snart, imorse var det isblankt och sofie åkte skridskor på asfalten. jisses låt inte snön komma fort.

Adios amigos

Feist - So sorry

Coco




Eftersom jag äälskar hösten så älskar jag monki på hösten
Min garderob ska få dessa fina älsklingar som grannar


Jag är på jakt efter den finaste pälsen som jag såg i en tidning men guud att det ska vara så svårt att hitta den. Imorgon ska jag gå in på Monki på Majorstuen, fett!

Och Majsa min frisör är helt för snäll. En tid på Fredag när jag är on my way home.
Hon har en blogg också: perfecthair.blogg.se
Värd att titta på, värd varenda sedel.

Ellie Goulding - Every time you go


dom där jag kommer från


Hej på er alla glada höst deprimerade männsikor. Idag skiner solen i Oslo, Visst det är lite grått men åååh älskar hösten när det är varmt. färger, regn, sol, ren luft och halsdukar med mössor på. Jag var dock himla trött i morse alltså, ojoojjj.. Men jag gick upp och medans jag borsta tänderna kom två solstrålar in i lägenheten och då blev jag piggare. Jag blev ännu mer gladare när jag fick ledigt nästa vecka på fredag för då åker jag till sverige och ser på lilla håkan bråkan i göteborg. Jag är ledig just nu, har lagt in balsam och ska duscha mitt feta hår som majsa ska  MÅSTE fixa när jag kommer till sverige. hoppas hoppas hoppas hoppassssss!!! att hon har tid. Min mor är underbar som jag får låna lite pengar av och min pappa är underbar som köpt håkan biljetter, min syster är underbar för hon älskar mig så som systrar ska älska varandra. Jag är underbar för jag är underbar.

Nu ska fröken fräkan titta till tvätten och hänga upp den sen ska hon till SATS och fixade ev. ett gymkort! Sen ska jag hämta Sofie och dit ska jag gå sen får det åkas lite tunnelbana hem och då kan jag gå i en liten klänning för det är varmt ute. skönt skönt. 




this love will be your downfall


Skrubbat bort många hudceller, rakat bort alla hår på benen, duschat länge i min lilla dusch efter min fina middag och färgning av ögonbryn-fransar. Söt barnen har varit här nere och tackat för bullarna innan och efter, med läskiga halloween tänder, de har även lånat min toa. haha. sötingar. nu är klockan nio och på tvn i sverige visas greys och ooojjoojoj... vad jag saknar kanal fem. missade favorit tisdag igår men men jag får nöja mig med bartenderskolan och family guy. jag somnar ändå ganska tidigt eftersom jag inte är så hurtig att gå upp klockan sju på morgonen men kroppen vänjer sig. skönt att äntligen få börja gå upp på morgonen. Funderar starkt på imorgon att gå in på sats och fråga hur mycket gymkortet kostar? Det är freeeeezing fffukkkg kallt ute för att träna och för mycket ASfalt. jag behöver röra på mig för det underlättar mitt morgonhumör otroligt mycket.

chjipp chjipp nu ska jag dricka mitt te och sova under mitt ros täcke. krama sönder mina rosa kuddar. jag skulle vilja krama sönder någon annan men han befinner sig på någon plats i oslo

fan jag vet, novellen....jag har inte något bra fantasiflöde för en deppig rad om mig själv och mitt liv.

men jag kan bjuda på min älskling Kojsa (mys/sova musik): kojsa just nu 349 låtar. jag jobbar för fullt på 1000 låtar på min kojsa spellista men ack ack.. det finns inte så många Bra mys låtar. Jag ska börja med klassiskt nu typ debussay. Det är den enda jag verkligen gillar.

man måste dö några gånger innan man kan leva






Pick me     choose me     love me


Struntprat


Hej och hoppsan skuttis vad det regnar ute! Paraply får man låna av familjen för det glömde jag ta med. En sak jag aldrig glömmer är mina älskade rosa Viking gummistövlar. Idag fick jag gå med Sofie och hennes vän Kaja till fritids, de började lite senare idag så vi hade en liten resturang i köket när mamma Elisabeth var ute på lite fixande och trixande. Jag tog mig en tur från smedstad till lägenheten i regnet, luften är då ändå härlig på hösten. Öppen och ren men jag måste att hitta en lite mysigare väg att gå. Det lurer jag ut litt senare. Just nu väntar jag på att degen till bullarna ska jäsa. Blev så baksugen idag eller det är jag väl varenda dag men...

Alltså jag måste fixa mitt trasiga hår hos majsa snart. Fast det är inte bara att åka till majsa. Måste boka resa dit och jiddra, jag får försöka bli ledig snart så jag får lite liv i mitt hår. Så klart ångrar jag mitt bruna hår, jag vill bli blond igen. Har jag råd med det? Nej! För jag planerar att sätta i nytt hår, mitt är så tokigt upp och ner.

Skulle behöva köpa mig en stor fet sjal. Jag har bara stora halsdukar och det är inte så kallt på dagarna att jag behöver det. Ska ta mig en tur på lördag till det stället som tydligen var bra för de unga och lite fattigare. Hahah.

Idag ska jag ta mig en löpetur

Och imrogon ska jag ta mig an en novell på denna lilla blogg

Dag nummer ett


Idag är det måndag och min första dag är gjord. Det var inte alls farligt utan det var väldigt roligt. Spenderade i princip hela dagen med mamman. Jag fick lära mig allt jag ska göra och vart jag finner allt. Jag fick åkte tunnelbana till Sofie's skola och se vart hon går. Följa med henne på tennis, jag förstår inte så mycket tennis men jag kan väl lika gärna lära mig och försöka spela det någon vacker dag. Jag har alltid vilja kunnat utföra sporten men jag och en klubba i handen är lika med att den framför mig får passa sig för något som kan komma rakt i ansiktet och skapa väldigt jobbiga smärtor.

Jag tycker fortfarande om familjen och idag fick jag äta något som jag aldrig tyckt om (Aldrig smakat utan det är bara namnet som jag inte tycker om) Surkål. Tro mig mina vänner i sverige att jag blev överraskad. Jag borde tycka om det eftersom jag gillar vinäger och div sura saker.

Hoppas att jag kan sova inatt. Jag hade många vändningar och kroppen vred sig och blev alldeles varm. Vilken flott idé jag har att ta med mig min andas påse när saker blir lite jobbigt. Jag kommer nog klara detta.

Jag tycker om min lägenhet väldigt mycket. Väldigt ljust och öppet. Köket är också kjempegreat! Jag måste börja skriva lite på norska och uttala eftersom barnen förstår mig lite lättare. Åååh jaaa, Maria är fortfarande fruktansvärt lik Ella!! Herrejisses. Ella måste ha någon slags ängla tvilling som är två år äldre. Aaa sjukt.

Men nu mina vänner ska jag till Majhors tuen (Vet inte än hur det stavas..hah) och möta upp Johan :)

Puss på er mina finaste vänner och släktingar. Tänker på er alla ♥



Oslo


Nu är fröken fräken inflyttad i oslo hos familjen. Det känns väldigt bra. Familjen är hur mysig som helst och jag tror att jag kommer att super trivas! Imorgon ska Elisabeth visa mig lite runt i huset och ja, visa mig vardagen. Den yngsta flickan kommer jag kalla för Ella. Hela familjen sa "gud så lik Ella!!". Och ja, det är hon verkligen. Jag ska lära mig att säga rätt namn på henne. Barnen är himla mysiga, inte ett dugg blyga. Jag har inte pratat så mycket med dem än men det hinner jag. Det skönaste är att jag kan till och med gå ner till Oslo City härifrån. Visst tunnelbanan kanske är lättaste men väldigt skönt att jag fortfarande kan gå. Det tar kanske bara 20 minuter.

Ångest? Nej det har jag verkligen inte.



Jag har bara några frågor som jag skulle vilja ha svar på av dig

Här är maja's och sara's låt:
Leo sayer - Train

Fröken Maja, 3 år hon var lika go som hon alltid är. Jag sitter vid spotify på knektåsen och ska sätta på lite mat musik. Då kommer Maja och bestämma som vanligt. Den låten lyssnar vi på. Den här sköningen satte hon på. Den där lilla söta flickan kommer jag sakna men jag skulle få brev av henne på posten.




alla känslor slog och sprängde




femton ton tårar och det fortsätter bara att forsa ner för kinderna
jag andas för en gång skull
skulle behöva en rejäl dos av morfin
för att dämpa en halv sekunds bröst smärta

fyfan jag hatar såna här dar

en sak till:

jag hatar att känna mig beroende av människor. ensam är bäst.



illdåd






borde egentligen blogga om viktiga saker men jag orkar inte. min vän är på besök och krafsar runt i revbenen. lyckost mig på en fredag, kvällen kan bara inte bli bättre. kanske blir ett sjukhusbesök inatt? jag orkar inte dricka sånt som innehåller alkohol för det är mest bara onödigt om du är kvar i hålan som heter torsby , troppa troppa fitthålan. jag orkar inte ha roligt eller skratta. ska somna in tidigt inatt och fyfan va bitter man kan va.

jag ska ringa min gamla bästa vän så får han underhålla mig från andra sidan värmland

jag saknar min kaffe, snuskompis också. kan man tänka sig att jag saknar han..

nu ska jag bli hög på pepsi max och trotsa idol

jaa men typ.. Marit Bergman - Can I keep him?


"du skulle aldrig, aldrig, aldrig lämna mig"



 

sara tycker om sin storasyster maria


hummel shortsen, hummel strumporna, hummel sportbhn, hummel tshirten, hummel dräkten och hummel skorna är med. nu drar jag på träning med små flickorna. idag blir det dubbelt så jobbigt för idag är det torsdag och då är det min träning. imorgon åker jag till klaråsen med lite släkt och familj och håller på med veden, jag ska försöka ladda!!

gick upp helt otroligt tidigt idag och började med att baka direkt, är jag inte bäst? hm jo!


hjärta





Angus & Julia Stone - Just a boy:
Angus & Julia Stone – Just A Boy



tusen gånger mer instängd






Jag har sett kärlek från båda sidor nu, från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner och nu minns jag. jag förstår inte kärlek, inte det minsta. jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen. och Du eller Jag vem är konstigast? är det bara jag som förändrats. ja, nåt är borta men nåt hittas, varje dag. Jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner. nu minns jag att jag förstår inte livet, inte det minsta.


lilla L ondon



jag fick ett brunt brev idag i brevlådan vilket innebär att det är en härlig cd-skiva, håkan hellström. som vanligt är det aldrig dåligt. jag har sovit i tolv timmar i natt och jag är en sprudlande trött flicka. min lilla vän sandra kom på besök idag och vi tog en promenad runt torsby till kollsberg och satt på bryggan och pratade om livet som vi brukar göra.

mysigt att jag förstår hur allt egentligen kommer bli. undra hur länge det kommer bli innan min vän kommer rivandes i ryggen och mina härliga lortiga lungor? jag hatar ångest. jag hatar paniken. jag vill inte leva med det här. jag vill leva i deportees feber hela livet och leka hela dagarna utan att känna varje timme att snart..snart så kommer en ny attack.


tack gode gud att facebook finns så jag kan skriva med lisa. tack gode gud att hon är uppe klockan åtta på morgonen så jag får skriva hur mycket jag saknar henne.


snart ska jag gå till maja baja bus och melvin och gosa

här kommer lyckan



ninni bjöd på bullar idag i vita huset, självklart åt jag och min syster. våran allas mormor har varit på sjukhuset idag och "tömt" lite saker så hann även hälsa på lilla hon på lusta med mamma och syster. jag är väl den enda som inte ska se på fotboll ikväll utan för mig är det desperata hemmafruar och couger town som vanligt.

mina senaste dagar.. jag vet inte direkt vad jag ska säga, jag har mått som en prinsessa. den där lilla dalmasen får mig att skratta (jag tror seriöst att jag har fått femtusen magmuskler!) och han får mig att tycka om mig själv. världens snällaste pöjk.


förhoppningsvis flyttar jag under denna vecka eller nääästa!

 


Håkan Hellström - Båda sidor nu


en lsd för mycket



frågan som jag alltid ställer mig själv: Att fortsätta vara ensam eller att inte vara ensam?




jag tror att jag ska unna mig ett vinglas efter min hårda träning med mina underbara flickor. Visst de klagar mycket på att jag kört för hårt med dem men de vill utvecklas så det är bara att stå ut i en timma. På söndag ska jag vara tränare igen för de spelar match förhoppningsvis min sista för på måndag vill jag flytta!



varje gång du möter mig



you might be with someone else


äntligen en omöjlig symaskin



lilla söta fröken ninni har varit här på te och grey's. en kortis men väldigt kärt besök, mycket längesedan vi träffades. allt för längesen.

im so happy, im so glad that i finally colored my hair again. jippi hippi att jag är mörkhårig igen med lite inslag av koppar och rött. blond klarar jag inte av allt för länge men färgar ändå tillbaka mig varenda ljuva glittriga sommar.

kan verkligen inte få nog av hoffmaestro's uberfina låt Got Left. fröken ska sova nu för klockan är redan halv elva och hon är sliten i kroppen.



got left





Don't you dare come to me for forgiveness, you traitorous bitch.


Eru beng?


Självklart ska jag göra reklam för killarna. Jag trodde väldigt mycket på kritiken de fått till detta album och hade många fördomar om att det kommer suga men ju mer jag lyssnar desto bättre blir det men det kommer nog inte bli lika bra som The storm. Nu saknas bara groupie livet. massa blåmärken efter kontseren, flirta till sig efterfester med röd vin, öl och kuk. Så är du klar. Här har ni lite Hoffmaestro:

Skank-a-tronic punkadelica



Sugarplum cupcake



Maja 3 årsmuffins: Jordgubbsmuffins, med vanilj glasyr med jordgubbskräm


Efter en trött morgon utan frukost så körde jag mitt bak race. Oojoj menade inte att det skulle bli så mycket men jag var i sånt bra tempo så allt gick på tre timmar. Äppelkaksmuffins med crumble, kladdkakemuffins (extra kladdiga) med grädde och hallon, hallonmuffins med vanilj topping (älskar allt som är rosa) och mina favorit kärleksmums med fett mycket chokladbitar i. Mina små drömmar och hallongrottor är slut så det måste jag fixa om med mina blommiga höst formar från kalasform.se (men köpt i örebro, bästa butiken).

Jag vet att jag ska fotografera mina bakelser men jag har oftast bråttom för de ska alltid leveraras någonstans i Torsby. Telefonen ringer om det ligger ute på facebook att jag bakar men jag älskar att många gillar mina kakor/bakelser. Hhaha härlig kommentar från pappas jobb fick jag idag: "Stackars den som gifter sig med dig Sara. Den kommer bli smäll fet!" (Värmländskan var inte direkt låg heller utan här pratar vi brett).

Många dagar slarvar jag med att äta. Allt för mycket slarvar jag på sista tiden. Ingen frukost, Ingen middag/lunch. Utan bara ett rött sött litet äpple. Fast jag börjar alltid på detta viset när jag ska gå ner i vikt eller midjemåttet. Jag måste ju börja någonstans och det brukar oftast gå åt rätt väg när jag gör detta. Om jag ska springa runt och äta litet hela tiden dör jag, då blir jag bara mer sugen på Allt. Jag ska väl fixa något att äta. Soppa? Va mysigt det tycker jag att jag ska göra. Men usch, då skulle jag ha bakat bröd idag istället.


Annars idag kom min fina johanna på besök. En sån där flicka med härligt skratt, har världens finaste insida och en flicka som bryr sig. Ger och tar. En viktig egenskap sån som jag värdesätter högt. Jag tog igen lite tvätt också, städa lite överallt och ikväll kickar tv hösten på kanal 5 igång. Desperata hemmafruar och couger town. Imorgon är det greys och imorgon mina vänner försvinner mitt blonda och förvandlas till mörkt. Tacka och avguda min friösr (Den faktiskt bästa frisören i världen) Majsa.



din vän pessimisten





Gammal kärlek:
Christian Kjellvander - Two souls
men ändå fortfarande min kärlek ♥




kärleken som fanns där en gång
har byggt något vackert
som
krossar allt

Och när ljuset släcks så ska du va min


Mer om svin och vad svin gör kommer imorgon


Blackbird BlackBird




Lycka i mitt lilla energi centrum upphör just nu. Jag är fruktansvärt lättad och glad över att det gick så bra idag på min andra intervju i Örebro. Jobbet är inte klart än men min söta lilla chef ska jobba för mig för hon älskar mig (såklart..) och vill verkligen att just jag ska få jobbet, absolut inge bullshit här alltså. Min syster körde rally hem i 1 of 175 bilen och jag hann precis hem till träning. Alltså ännu mer lycka. Flickorna får syn på lilla jag i omklädningsrummet, jag står i trosor och sport bh. De sliter ner mig på marken och lägger sig och skriker: Jaaaaaaaaaaaaa!!! Och jag förstod inte riktigt frågan. Helt galna. På Torsdag får jag träna dem själv på stor plan och nya bollar. Hahah snacka om att de kommer få det lika jobbit som förra året. De där flickorna är verkligen såna som får en att tycka om sig själv, energin är hög och man får gärna ta lite energi för de har hundratals knippar kvar att ge. Ååå vad jag älskar att vara tränare. Men lite fick jag väl skrika som vanligt... hmm.

Det är även måndag idag och då är det lite sällskap. Jag ska smälta för min prins Fredrik smälter i mina ögon.

Imorgon är det Tisdag, rutten dag.. Torsby erbjuder vadå? Ingenting. Oojoj det får inte hända något heller för då går hela världen under. Fan jag måste posta Lisas brev, ligger såååå låååångt efter! då kan jag lika gärna skriva om det för saker har hänt med mig. Stora saker. Nog om det.

The Script - For the first time

frankly my dear


Nu är min storasyster här och vi ska se på en kvällsfilm. Hon fiffilurar vilken det ska bli. Jag orkar inte. Har nerver tills imrogon som sprudlar över till massa små roliga fjärilar i regnbågensfärger men helt plötsligt blir det svart...

Jag ska inte tänka på saken, jag ska göra det.
Örebro kommer åka på mina glittriga, glans och fjäsk ögon imorgon
Puss och god natt på er alla mina jobbiga läsare




Ärlighet Respekt Kärlek



Min nya favorit sida!!

http://www.henrykole.se

när jag blir rik som Trump ska jag enbart köpa skor. Skor är det bästa jag vet. Den bästa samlingen jag har och ojoj man kan aldrig få för mycket skor.



Roslyn




På Onsdag är det min tid att bli brunett igen. Jag vet, varje höst blir jag mörk och på sommaren är jag blond. Det skulle bara vara något galet fel om jag var blond på hösten. Men mitt lilla röda hår saknar jag som jag inte behöll så länge. Tråkigt nog. Det var roligt att vara röd. På Tisdag är jag utan mitt löshår får då drar jag ut allt. Ååååh va skönt det ska bli att kunna klia sig i hårbotten.

Imorgon är det Måndag och det innebär Örebro och intervju nummer två. Klockan tre idag ska jag träffa den efterlängtade arbetsnarkomanen Bongen. Hon ska få lite hallongrottor och drömmar. De där kladdkakemuffinsen kommer i ungen ikväll.

järnspöken




dom finaste som finns i hela världen
den som bor vid bilisten och den som bor i flordia
som gud, jag vet inte. ni är faktiskt bäst
oj vilket roligt blogginlägg men jag hade bara detta på hjärtat just nu

för dig ska jag göra det tusen gånger om


Klicka på länken så ska ni få höra på mitt livs kärlek:

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan


Hur mycket kan jag älska? Hur mycket kan jag tänka? Mitt skimmer, min glans. Alla glansdagar är borta. Jag vill bara rasa ner i vikt. Jag är trött på Torsby. Okej, jag kanske inte gör mitt bästa för att för flytta härifrån. Jag ska söka till norge på måndag. Men vill jag? Nej. Inget duger åt fröken.
Always think on the bright side of life

kvar i nåt jag lämnat







Bad till Gud att jag skulle få se ut såhär när jag vaknade imorse
men icke sa nicke.. livet är orättvist

spenderade min dag i sunne med moster, mamma och syster.
Var det värt det? njaa. men blev så glad imorse när min lilla anja kom till mig.
körde ett litet bakrace på morgonen för jag hade ur tråkigt. bakade som vanligt mina sötaste
gulligaste hallongrottor med mumin på. Ikväll? Händer I n g e n t i n g kan ja lova er.


Väntar bara på att du säger: Jag kommer nu fröken Sara
Detta var inte kul. Jag skulle inte ha öppnat mig på detta vis och sätt. Jag ska förtränga bort allt och fortsätta leva som jag gjorde förut. Alltså, jag kan inte hålla på såhär. Jo, jag lovar från och med Nu ska jag rikta in mig på jobb, flytten och rosa moln.

Jag var glad. Nu mår jag bara illa. Käkade en molusk och ett wienerbröd. Det tyckte jag att jag var värd men tydligen så var jag inte det. På med träningsskorna och springkläderna för nu ska det brännas bort. helt rent.

 

RSS 2.0