att aldrig ge hjärtat rakt ut




vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt, Vad jag bryr mig om nu i dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig Vad jag bryr mig om är att se dig gråta för jag har gråtit och du ringde aldrig. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti så som jag gjorde nyss Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaka till dig

Whitney Port






The Hills-stjärnan, it-tjejen och designern Whitney Port blir gästdesigner för Bik Bok.Ports kollektion släpps i utvalda butiker i oktober. "Jag kan bekräfta att Bik Bok har inlett ett designsamarbete med Whitney Port, där hon designar en egen kollektion för Bik Bok som kommer att släppas hösten 2011, säger Martin Lien, marknadschef på Bik Bok i ett pressmeddelande.Whitney Port ska enligt samma pressinformation besöka både Stockholm och Oslo när kollektionen lanseras."

Är jag lyckig? JA



wounded rhymes







Lykke li album

Åååh fina lykke li albumet är ute. kjempegla över det. albumet är fint, fierce och galet snyggt
solen skiner i geilo och jag är trött, väntar till middagen för då går tiden fortare - längtar mest till imorgon för då är det bara frukost sen drar vi till oslo and next stop is torsby. pappa och farmor väntar på mig i oslo. lilla söta farmor ska få se hur jag bor, önskar bara att vi hade mer tid på oss så jag kunde ha visat henne på ting. men men oslo är fullt med skidor och ståhej just nu. kommer få sån norge chock/spya när jag kommer tillbaka på måndag..




johan




idag eller för någon timme sedan på middagen kom bartendern in och skulle servera mig min kaffe. jag fick ont i hjärtat och började sakta få en ångestattack. den personen jag såg framför mig trodde jag var någon annan. jag började nästan gråta. bartendern tittade på mig och sa "hey hey... hva skjer aa?". mina ord fastnade långt bak där som allt det där gjorde ont, där som jag la dig. ignorerade känslor och dig som jag förträngt kom upp på två snabba sekunder. jag ville faktiskt krama bartendern för han såg ut som dig precis. jag ville säga att jag saknar dig och att jag vill att du kommer tillbaka. men jag fick notan och stängde in allt igen. som tur är, var bartendern väldigt ledig och snäll så han kom till mig och pratade med mig. han frågade allt om dig, varför det tog slut (som jag inte riktigt vet och kommer antagligen aldrig få veta..), hur du och jag var som personer, hur du fick mig att nå toppen och botten. jag kom på bara att jag saknar johan och skulle göra nästan allt för att få tillbaka han. för fan va fin du var mot mig. du gjorde allt jag sa att du skulle göra. jag skulle till och med välja dig framför... ska jag skriva hans namn? jo jag gör det. Knut. Ganska stort och ganska bra att få det ut. 
men jag har ingen energi att göra det

sms raderar jag aldrig. det kommer nog ta ett tag innan jag ens funderar på att radera johans. de första sms:en jag fick efter syster och jag åkte från falun är de sötaste. alla sms jag fick från dig var himmelska kommer jag ihåg. hela min kropp fick fjärilar varje gång det plingade och jag såg "johan eriksson" på överskriften. ett sånt ögonblick som man alltid hoppas att det bara är en person som skrivit när telefonen plingar. jag har nog aldrig varit så nyförälskad som jag var i dig just då.






jag: hade helst vilja att du la ner tusen pussar i min väska..
johan: dem där pussarna du snackar om, dem finns i väskan men det är bara 3 om dagen du får. Jag menar, man ska ju hålla sig lite
jag: Jo men jag vill verkligen ha tusen pussar nu eftersom jag inte kan få det!
johan: du får 3 imorgon,4 på torsdag, 5 på fredag osv.. När du är uppe i 1000 totalt så får du plocka ut bonusen, och det är jag. Med 2000 RIKTIGA pussar, på en och samma dag. win win situation
jag: okej, vi ses om ett år typ..
johan: vi gör så att du räknar till 100 istället, fast bonusen är fortfarande samma,eller lika..

dagen efter...
"God morgon sötnos(näsa!) Hoppas du sovit gott. Kommer du och hjälper till med frukosten snart?
PUSSS! Den första idag
"

också fortsatte det så ett fint och gulligt tag

johan: Men allt ordnar sig imorn lilla rara söta underbara sara


Gör det verkligen det johan?

men ja fyfan johan för att du bara lämnade mig sådär helt utan varningstecken och en onödig och jävligt konstig anledning. jag saknar dig iallafall..och där började jag gråta


dagens problem som inte behöver lösas




Oh my god. Alltså jag är så hungrig. jag har varit hungrig i tre timmar, magen låter och är ledsen.. alltså, ska jag liksom? nej. det känns konstigt. jag försökte sova förut så det går lite fortare till middagen men jag kunde inte för jag var för hungrig. imorgon ska jag nog snika med mig mat från frukosten. familjen har liksom lunch på sitt rum, ska jag gå ner och bara äta själv eller? jaja. en dag kvar bara. sååå jävla hungrig!!! jag går ner nu tror jag innan min kropp skakar sönder.

jag bor dock i norge nu. det är rikt och här finns det mat ändå "vågar" jag inte hämta/få mig mat.


Idag är det ingen vanlig dag...





Gratulerer med dagen pappa!


dagens halleluljah


Rachel Zoe + Lindex = sant
den 18 april om jag förstod rätt så kommer rachel zoe's kollektion ut på lindex. jag gillar inte lindex så fantastiskt mycket, det enda jag köper där är underkläder, det kommer bli fantastiskt hoppas jag när hennes kollektion kommer. Det kan inte gå fel? Rachel Zoe har koll på allt. Jag längtar och hoppas på något jag blir förälskad i.




käkar sommarflugor







Jag undrar faktisk hur lång tid det tar innan jag blir lika inte smal men normal igen. känner mig plufsig och tjock. jaja anyway, ingen vill ha mig ändå så jag kan äta va fan jag vill. jag har träningsvärk efter simningen idag. imorgon ska jag simma som en fisk igen. älskar vatten men inte blött hår. vi ska på spa imorgon och slappa. sen vill jag komma ut i solen utan dessa förbannade kryckor, jag har fyftabelens ont i händerna. men nåå ska jeg lukke ögonen. längtar till frukosten imorgon. måndag, tisdag, onsdag och TORSDAG ÄR JAG HEMMA!!


jag tror jag är kär



Verkligen ett vinterparadis. Alltså helt vackert finns faktiskt inte ett bättre ord än vackert. Om jag är bättre imorgon så jag ta mig en tur lite överallt. Röra på fläsket men som det känns nu kommer jag inte kunna gå utan kryckorna på några dar helt och hållet. jäkla idiot ont. Jag har nettopp ätit deglig mat och haft det koseligt med au pair familjen och deras två vänner. Stört sköna människor. Jag är glad att jag kan vara mig själv i deras sällskap och inte försöka vara någon annan som är helt pedant och blabla. Jag är på babycall just nu. Väntar på att au pair föräldrarna ska komma upp från resturangen så jag får sova. Jag är så trött. Jisses.

Men iallafall här är min säng. Akkurat som på bilden. Och min utsikt är på Västra Geilo. Jag har lite utsikt på andra sidan vattnet över Östra Geilo. Alltså helt vackert men det kan dock ha berott på vädret när vi kom hit. Stek varmt och ingen vind.








när jag drömmer ser jag toppen av ett isberg



Hej och hoppsan vad jag är klantig på gymmet (fast det kan bli så sara om man hoppar på ett rullande rullband). Jag har alltid otur och klantar mig som en tjockis, jag klantade mig efter duschen också när oljan skulle i håret. Jag lyckades skära upp pekfingret rejält så blodet sprutade överallt. Men men what to do. Imorgon ska min au pair familj och jag på julferie till Geilo. Jag hoppar på min fot fram och tillbaka och packar min rosa väska. Jag som är den sämsta packaren i världen. Det jag alltid lyckas med är att ta med för mycket saker. Det är om kläder till allt och dubbelt av allt. Om man ska vara borta i 6 dagar hur mycket behöver man ta med sig då? Min rosa väska är fullpackad. Sminket, Hårprodukter och ting är inte nedpackat. Hur ska jag lyckas? Kan jag ta med en till väska med täckbyxorna och jackan eller? Alltså ååh. Klagar alltid på att jag är en tjej och det är jag ju.
Hoppas att mina skills på kryckor är lika bra som förut. Man kan ju alltid hoppas. Har känt mig lite deppig idag för när äntligen huvudet släppte kom detta. Jag kan aldrig sitta still så idag blev jag bara fast klistrad. Jag får panik. Mina au pair föräldrar kom ner nyss och fick humöret något på toppen med en tidning, glatt humör och de visade lite bilder på Geilo dit vi ska åka. Det ser jättemysigt ut. Riktigt norskt faktiskt. Koseligt som de uttrycker sig här om nästan allt. Jag lilla svinfisken sara kommer nog att bli på toppenhumör när jag äntligen får bada. Plus i kanten att jag har ett eget rum. Där ska jag mysa ner mig och slappna av helt totalt.

Vi får se om bloggandet tar en paus under semestern eller om min bästis datorn får följa med
beroende på hur mycket jag orkar bära imorgon med kryckorna. Annars Puss og klem



någon borde väl vara vuxen



jag har något jag vill bara få cleant ut. idag är det studenternas dag i torsby. jag förstår inte att de i min ålder går dit eller de som är äldre. det är studenterna som ska vara där och ingen annan. känns det inte just stupid/PINSAMT att vara där och höra alla skrika "för vi ska ta studenten, för vi ska studenten, för vi ska ta studenten fyfan va vi är bra".. vad gör ni då? Jo för jag tog studenten för ett eller två eller åtta år sedan? alltså no words. visst sure thing jag var på studenten förra året men då var jag ensam med nära och kära och firade för dem. jag var inte inne på en "privat" fest  endast för studenter och söp mig full. sist studentfesten var kommer jag ihåg så väl att det var 87or 86or som var där. var finns get a life lappen när du behöver skicka den? jag var hos ninni och drack lite vin för jag skulle flytta dagen efter. det var femtio människor i stackars ninnis lägenhet som sprang ut och in, kanske fyra tar studenten som var där.. jag åkte hem, jag tyckte det var pinsamt.

hoppas ni inser att de stackars studenterna ska få ha sitt kul ensamma. ni andra har era fester varje helg på hörnet. ikke sant? om jag var er skulle jag ha åkt till karlstad på blue moon och sett rebeccca&fiona. word.


varför jag älskar kläder






Idag när jag var på carl johan idag och gjorde ärenden köpte jag en vårjacka till mig och den underbara klänningen från zara som jag dreglat över i flera veckor. den är så rosa så den skriker - syns inte så bra på bilden men det är gudomligt söt rosa - och vårjackan är köpt på hm. jag ville ha en lång sån jacka men nej jag kör på en kortare. jag bara vill ha vår och värme nu. men det bara snöar och snöar.. jäklar. hm jag skulle ha köpt ett par nya uggs men jag väntar vintern ut med trasiga skor. jag vill inte slösa pengar på vinterskor mer. ovärt.


im gonna find another you





Ett bittert inlägg igen av bitterfittan
Problem nummer ett: Jag har ont i huvudet hela tiden
Problem nummer två: Jag hatar snö
Problem nummer tre: Båda mina uggskor är trasiga, what to do?

jag kjenner ikke helt hva som skjer me huvudet mitt. helt psykoanfallspanik skit på det. jag har ont i huvudet hela tiden efter migränen. det brukar alltid bli efter migrän, stress, massa skit i huvudet och för mycke tid att tänka. jag klarar aldrig av att slappna av. men när jag slappnar av slappnar jag av för mycket. det räcker att slappna av i tio minuter. varför ska jag alltid vara stressad och rastlös när jag jobbar? när jag jobbar måste det alltid ske saker för mig och om det inte gör det hittar jag alltid på något annat att göra. well well working girl. så idag blev mitt första pass färdigt väldigt fort. jag har tvättat sex tvättar idag och har massa kvar imorgon. jag gick ner och skulle ha åkt in till stan och kirrat födelsedagspresent till den bästa pappan i världen men kroppen sa nej och jag la mig ner i sängen och sov. väldigt välbehövligt men huvudvärken släppte då inte. jag tänkte att jag skulle gå ut och gå men jag är livrädd för tillfället eftersom älgarna var här igår. det får bli en tur imorgon, jag tänkte rydda mitt smink och hårskåp. fast det har jag inte heller lust med. jag tror jag lägger mig med korsordet, apelsinen och saften, kanske somnar tidigt igen. det vore bra för min kropp.

jag hatar väldigt mycket snö
jag hatar så innerligt hatiskt mycket snö
fyfan vad jag hatar snö

Jo juste! Jag köpte ett par dyra UGG Sherpard skor i oslo ungefär när jag började för jag tänkte att jag behövde två när jag kommer vara ute så mycket. Jag köpte den dyrare varianten för jag tänkte att de håller längre men fan heller då gick de sönder igår vid tån, de har även gått sönder där bak så det blir snö i mina fötter. brrrr kallt och blött. Idag gick mina gamla godingar canada ugg skor sönder i blixtlåset så de går inte att ha. jävlar och hur värt är det att köpa ett par nya? Ganska värt eftersom jag alltid nästan är ute, jag hatar att frysa. varför bor jag inte i ett land där snö inte finns så jag slipper ugg-problem? det är de sista jag behöver. jag får väl gå och köpa mig ett par nya igen imorgon. jävligt bra när jag försöker spara pengar. nu måste jag in till handelsbanken och ta ut lite av det jag sparat. jävla skit skit skit skit jääävla skit.


The people's key






Hör å häpna! Conor har återuppstått. Jag trodde inte det skulle komma mer musik från den ljuvliga människa. Bright Eyes har släppt nytt album och den är ute på spotify Bright Eyes <3
jag gillar mest på det nya albumet: Ladder song, Shell Games, A machine spiritual, Beginner's mind och one for you, one for me.
Helt härligt med nytt Bright Eyes eftersom alla andra låtar är ganska urspelade. Eller de går inte att bli utspelade men ni förstår vad jag menar.. fint med lite kärlek dagen efter alla hjärtans dag (den enda kärlek jag fick typ)




Ta mig till kärlek








Vad är det som ska göra ont?
–Passion är en sådan extrem känsla. Det gör ont att vara ifrån varandra, det vrider om inombords. Och det gör ont för att man är rädd att mista den andra personen, det gör ont för att man är rädd att han eller hon inte ska tycka om en lika mycket som man själv tycker om honom eller henne, man kan vara rädd att hon ska tycka mer om en annan kille. Allt det där gör ont. Innan man har lärt känna den andra personen finns det en period av osäkerhet, och det tycker jag är ganska obehagligt. Det gör ont. Och om man är olyckligt kär, om den andra personen inte alls vill ha en, då gör det ju fruktansvärt ont.
Håkan Hellström



Håkan har alltid stått mig nära. När poptiden började i årskurs 7 fick jag mitt hjärta att blöda av kärlek för håkan. första kontseren med håkan minns jag som bäst. på nöjesfabriken i karlstad. det var då den vita duken var i bakgrunden och håkan kom ut med tshirten "Ta mig till kärlek". Sammanlagt under mitt 20 åriga snart 21 åriga liv har jag varit på åtta gånger om jag inte räknat fel kanske nio. det här blir min nioende eller tioende i oslo. det ska bli kul att se hur det blir i ett annat land. Det ska bli extra kul att äntligen någon kommer hit från torsby och hälsar på mig. Ninni och lilla jossan kommer hit. Jag ska börja planera lite vad vi ska göra. Jag har så mycket jag vill visa.. Akers brygge, majorstuen, slottsparken, opera huset(då ska vi gå på taket), makrellbekken/holmenkollen, frognerparken, carl johan, baker hansen och the bakeries vid grand hotel. jag oroar mig inte att ni kommer bli besvikna om vad ni kommer se. Vi kommer få det så koseligt i min lilla trånga lägenhet.



jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag



Veronica Maggio – Jag kommer





Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka


För
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller


Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag


varför måste allt bli så jäkla fel på måndagar


idag vaknade jag som ett helvete. jag kände mig riktigt ordentligt bakfull. men det kunde jag absolut inte vara, eller? så rart. jag gick upp och jag beskådade köket med all disk och städning. jag gick upp och båda barnen var mongotrötta. den ena låg under täcket och ville inte lyssna. den andra som jag skulle få på kläderna ville gå i en pysjen (översättning: pyjamasen) så det fick hon lov till eller bara sjävla tröjan. jaja, mitt huvud började bara pulsera och pulsera helt förjävligt. jag blev illamående och satte mig ner efter en stund i soffan. det blev helt sämst överallt. jag började få panikångest för det hände så fort och då tror jag alltid att jag ska få en hjärtattack.. som det är me de flesta som lider av panikångest. jekla skit. jag gick ner till mig och spydde. och där starta migränen. gick upp till min au pair mamma och fick tre tabletter, inget blev bra och jag fick ledigt för vila. jag sov i två timmar och inget blev bättre. jag mår fortfarande jävligt illa. jag har mens eller fejk mens. då blir allt ännu sämre. håper jeg føler meg bedre imorn.

fyfan vilken skit dag bitterfittan
tror nog att det är lite för mycket i mitt huvud


när jag gick ut för lite luft på eftermiddagen hade jag en påse utanför min dörr. korsordstidningar från mamma och pappa. ett litet kort från mamma och en chokladask. pappa har köpt mig en ny plattång, alltså jävlar. aa vilken grej. vilken förpackning. guld. nu ska jag käka två mer migräntabletter och lägga mig i sängen.


jag vill ha våren



Topshop
Varför kommer inte Topshop finnas i Oslo förrän cirka 2012? Sinnsykt! Det borde egentligen finnas här. Allt som finns i Sverige finns här. jævla norge. Sommarn och vår på topshop är helt underbart. Stockholm's topshop är det finaste. Att rulla ner för trappan och se allt blommor och färger sprida runt, mina knän viker sig alltid och jag blir alltid förvirrad och vet inte om jag ska gå höger, vänster eller rakt fram. crazy bananas för kläder.






Scorett
jag letar efter ett par nude skor. Helst pumps eftersom pumps är något jag inte har. jag har hört och sett att nude pumps gör dina ben längre och något slankare. (inte att det sker men ett litet trolleri). när jag vill ha något finner jag det inte för då exsisterar det inte i butikerna. Alltid. Hittade ett par på Scorett men de är inte tillräckligt höga. jag känner mig som bekvämast i rååhöga skor. låga är ingen ide, varför köpa ett par klackskor som de ska funka som ett par vanliga skor? jag är lång men jag kan bli längre

 

rostig kärlek för dig



Jag har fått lite frågor om vad jag använder för muffinsformar, hallongrottsformar, bullformar och brödformar.  Använder ordet kalasbra för de. "Märket" heter Kalasform(jag har även köpt kalasforms kakbok, fint bra bok). Det är den bästa för när man gräddar allt i ungnen håller de ihop. Endel formar kan bara falla isär och flyta ut all smet. Ni som bor i torsby kan åka till Sahlströmsgården och köpa dem för där har jag sagt till dem att de ska inskaffa de. Andra ställen jag köpt de är i Falun, Örebro och Stockholm. Annars kan ni beställa formarna via internet: kalasform
Här är några nya formar jag vill ha











some rasberrycupcakes made for girls






här är mina hallonmuffins som faktiskt blev goda efter de stått i två dagar pga de skulle ha varit i barnehagen på fredagen men eftersom barnet blev sjuk så fick vi ta med de till hoppeloppeland idag, vi skulle ha haft mina kärleksmums dit men de får bli med till barnehagen på måndag. jag sitter och väntar på min andra omgång av hallonmuffins. tolv muffins gräddas i ungnen. jag gjorde dem extra rosa eftersom imorgon fyller faktiskt fröken 5 år. jag börjar elva imorgon så klockar står på åtta så jag hinner dekorera dem. jag ska springa till rimi och köpa myntablad om de har så dekorationen blir lite bättre och väääldigt mycket godare. myntablad är det bästa till efterrätter/kakor.

ja nu sitter mina vänner hemma i torsby och dricker vin. de ska debutera på idet ikväll. jag blev glad när jossan skrev på fb att de saknar mig. jag saknar alla kära. men work is work. det lönar sig som sagt i slutet av månaden när pengarna rullar in.. jag undrar dock hur mycket i lön jag kommer få. pappa har sagt till mig att jag måste skriva upp timmar nu eftersom jag tjänar månadslön inte timlön. mina au pair föräldrar är rättvisa som "chefar" så de förstår om jag säger ifrån och de förstår när de ska ge mig mer pengar. aldrig något krångel här nej. jag hoppas att ni där hemma har det roligt och tar alkoholen med måtta. imorgon förstår ni varför inte jag dricker lika ofta som jag gjorde förr. Gå rakryggad, bli inte utnyttjad av fulla drägg, gå inte hem ensam, va med de som ni tycker om mest. huvudsaken för mig är att ingen ringer och gråter i natt.. hahh jag är för sliten.

 

ett sånt jäkla liv



hoppeloppeland är avklarat. jag gjorde dock inte så mycket. jag satt på en stol och passade på lilla babyn när alla andra sprang runt. det var egentligen ganska skönt men när jag sitter still och inte gör något blir jag lätt rastlös, och fundersam. eller jag menar att jag sitter och tänker på saker alldeles för mycket. en liten snabb ångestattack började att slå in men jag knäppte bort den. barnen var lyckliga, ljudnivån på landet var och är alltid högt. jag tycker synd om de ungdomarna som jobbar där. de sprang runt och plockade skräp och fick alltid massa klagomål. jag stod och väntade på en kaffekopp i tio minuter för disken var full. när kopparna kom var kaffet slut, när kaffet kom såg jag hur skitiga alla kopparna var. när jag fick en ny kopp var mjölken slut. jaja, jag hade inga problem med det men alla norska föräldrar bakom mig stod och suckade, pratade massa skit och blev jävligt irriterade. jag ville mest gå in i köket och hjälpa dem. stackars ungdomar..


vid ängen stannar ingen främling





fingrarna och armarna är brända efter all bakning. jag har ont i min högra rör arm som vispat hårt under dagarna. lilla fröken som skulle ha barnehage(översättning till svenska dagis) -bursdag(översättning till svenska födelsedag) spydde inatt så det blev inge firande idag. vi satt hemma jag och hon med snövit och sedan mycket målande i måleböcker med askungen, rapunsel, barbie och belle i skönheten & odjuret. jag har ont i nacken efter allt målande men föredrar mer att måla än att leka med barbie's.. tycker att det är ganska ur tråkigt faktiskt. jag lekte inte så som barn om jag minns rätt utan jag klippte av dem håret och färgade deras hår med pennor. lite mer kreativ. jag ligger i oslo sängen med hundratusentals ljus tända och "På spåret" är på tvn. havsalt chips med imsdal vatten. himla trött och klockan är 20.54. jo, så blir det när man går upp ruskigt tidigt och är med om fartfyllda dagar med skrik, gråt, "jag vill ha", städning och bebis mys med massa bajs. jaja, jag gillar mitt jobb iaf men ibland vill jag gå ner i lägenheten och packa väskan sedan dra ut genom dörren och åka hem. fast när jag kommer hem och är hemma ett tag vill jag inte vara där. vart vill jag vara egentligen? ingenstans.. jag förstår inte på mig själv. i torsby super dem som vanligt, ja mina vänner ska ni till hörnet ikv och se samma tragiska folk hångla och stå vid torget klockan tio över två och ragga skjuts av raggare i en volvo eller ragga med någon hem. imorgon ska alla till björnidet och göra samma sak, inget annat händer. jag hade åkt upp till knektåsen och myst mig ner i soffan med harley, min kusin och kusinbarn sett en film. när barnen har lagt sig skulle jag sitta uppe med helena och prata om livet, alla viktiga saker här i livet. njutit av en annan människas sällskap nyktert som är helt klart bäst. just so you know, jag har ett break från alkoholen ett tag framöver igen. alkohol är inte bra för min kropp. jag kan bli bakfull osv men jag mår inte bra psykiskt dagen efter, inte för att jag gjort något dumt utan jag blir bara helt ledsen och knäckt och ångestfull varje gång. alkohol är inte bra i längden. jag känner inte er som super varje helg. ni är alldeles för konstiga och fantasilösa (jo det finns annat att göra. ha bara lite fantasi)

imorgon ska vi till hoppelopeland(mölj ställe för barn) och fira lilla fröken som fyller fem år. jag är inte ett dugg taggad men jag har ett jobb att sköta så det är bara att stå ut i alla lägen.

just nu ska jag sätta på en film som jag lånade av mina au pair föräldrar; "The last station"
puss och kram. jag är evigt tacksam för inga fylle-telefonsamtal inatt hörrnieni


skjutna vingar genom glass-slott i aprilskyar






Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om och om du behöver den finns aldrig gryningen har sett hur kärlek vunnit. Försvunnit och förlorat, och du lämnar de skrattande när du gått och om du brydde dig säg inte till nån ge inte bort dig själv. Jag har sett kärlek från båda sidor nu, från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner och nu minns jag: jag förstår inte kärlek, inte det minsta. Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig, och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen. Och du eller jag vem är konstigast, är det bara jag som förändrats. ja nåt är borta men nåt hittas, varje dag.


Att presentera ett svin: jag har en lista på 24 svin som jag träffat i mitt liv. jag skulle gärna vilja skriva era namn och printa ut er. så ingen går på samma misstag som jag gjort. jag tycker inte ni förtjänar det bästa. ni förtjänar faktiskt att bli lika sårbar och exposed som jag blev. jag känner mig utvikt när jag blir sårad och att jag går på samma saker för varje gång. jag kan förklara på vilket sätt ni är svin. jag hoppas bara att ni tänker om och aldrig utnyttjar eller behandlar andra som ni behandlat mig. ingen människa förtjänar att bli utnyttjad. fast det gör ni.. det jag inte riktigt förstår är varför just jag har blivit behandlad såhär väldigt många gånger är att jag inte ger de signalerna som flickor gör som vill ha one night stands varje kväll och supa genom hela livet. jag flörtar inte mycket för jag vet inte hur man gör. jag sminkar mig inte som en fjortis och har en piercad tunga. jag är en vuxen 20 åring som lever med ångest. vem vill "screwa around" med en sådan människa och sedan ge henne lite mer ångest?

tydligen finns det svin som vill bli presenterade av mig


jag tänker....




jag har ätit upp min goda mat. kycklig med kryddig kokosmjölk och jasmin ris, lite ruccola och rölök på sidan av. jag har satt ihop en ny kojsa lista på spotify. om man gillar samma lugna, ångest musik som mig kommer ni älska den. maaaasssa fina låtar som jag älskar; lite finare kojsa

jag håller på att se 3 bryllup. det är så hysteriskt roligt och idag är det sista bruden ut. såklart är det gay bryllup. jag ska äta lite vit choklad nu med saft och njuta av onsdagskvällen. imorgon är det min tur att ta alla barnen på makrellbekken till skolan. tagga tagga tagga. det luktar rent och hallongrottor i min lägenhet. deglig.

puss och kram, jag saknar er mina kära

some kind of crazy act





Laura Veirs – I Can See Your Tracks ♥  Laura Veirs – July Flame


you and i in july





idag börjar jag att baka inför marias födelsedagshelg så jag inte sliter av mig håret på fredag. jag ska börja med mina egna små hallongrottor. imorgon gör jag en stor form av kärleksmums och hallonmuffins som ska till barnehagen på fredag. jag ska faktiskt kanske dela med mig me mina recept senare. bilder kommer ni antagligen få. mina recept är heliga och mina egna så det krävs mycket att ge ut dem. det vet mina vänner som försöker snylta till sig dem. det har tagit så lång tid att koka ihop dem. när jag fått hundra egna recept kommer jag ge alla en receptbok. det har jag lovat.


Never Shout Never – On The Brightside



inne hos mig







det känns bara som att jag kommer åka längre ner. botten är inte riktigt nådd än kanske? den här bärgaren har inte runnit över, det bara skvätter ur lite då och då men den vill aldrig falla ur helt totalt. om det fanns tid och ett rehab för mig skulle jag vilja åka in dit. att slippa bli tagen förgivet, att alltid göra allt, ta ansvar och tänka på saker som är ofattbara. konstigt nog har jag inte skrubbsår på mina knän efter så många gånger jag fallit under denna tid jag varit ensam och ingen som orkat hållt mig uppe eller tagit emot mig. jag är inte fokuserad på mitt jobb. jag går i en ständig oro-bubbla, det gör jag dock alltid men den här oron som slått mig nacklös har fått mig i andra banor. jag ska vara ärlig för jag är alltid ärlig.
jag är orolig för min syster för hon dricker hela tiden känns det som och för mycket alkohol är fan Aldrig bra i längden. jag är orolig för min pappa pga inbrottet. jag är orolig för min mamma för jag vet inte om hon mår bra. jag är orolig för min kusin som ska opereras på fredag. jag är orolig för en av mina bättre vänner hemma pga sjukdomen. jag är orolig för ninni för hon vill ha en pojkvän och jag är rädd att hon kommer välja fel "sort", och bli hjärtekrossad igen. jag är orolig för min moster som alltid har för mycket runt omkring henne. jag är orolig för min morfar för han är gammal. jag är orolig för min momor för hon ska alltid göra allt även om hon är för gammal för det. jag är orolig för mig själv att jag inte gör allt tillräckligt bra. jag är orolig över att min syster kommer försvinna från mig. jag är orolig över att jag aldrig kommer kunna få barn när jag blir äldre. jag är orolig över att lisa ronge kommer växa upp alldeles för fort ifrån mig. jag är orolig att lisa jönsson aldrig kommer komma hem. jag är orolig att han aldrig kommer komma till sitt förnuft och sluta leva sitt jävla idiotiska liv. jag är orolig över att jag inte kommer få ett "förlåt" från dig, förlåt för det jag sa i stöten till dig och för allt jag gjort dig. jag är orolig över att maja och melvin kommer leva i den där skiten hela livet.
jag är orolig över att jag kommer gå in i väggen igen


konstant oro är något som aldrig är bra för mig. jag kommer riva av håret
jag kommer riva sönder kroppen




före vi dör






Var på majorstuen idag som sagt. Köpte min favorit syster en sån vintage jacka som jag har, rea är great! en maghalvkortlång tröja vintage, kahsmir rosa tröja, nya over knee strumpor, en stor långärmad tröja, två st nagellack (brun är min, orange är systers). jag köpte även bursdags present (översättning till svenska födelsedags present) till mellanbarnet i familjen. Ett par söta änglar vingar med trollspö. Hon älskar att klä ut sig och den största flickan såg på dem på tbanan med väldigt avundsjuka ögon "dom ær helt nydelig sara!"

det här är sista kvällen i oslo för veckan. jag längtar till imorgon. Farmor och farfar hämtar mig i kongsvinger, då ska vi köpa födelsedagspresent till kusinen signe. kanske fika eller äta lite mat. åka hem till torsby där ska jag slänga in mig på ett solarium och senare slänga in mig i pappas bil som åker uppmot stöten. min syster!


sång i buss på villovägarna 2007



Lisa Miskovsky – Silver Shoes
 Kings Of Leon – Pyro






tydligen gjorde jag världens godaste knapriga blåbärspaj igår. det tog slut direkt och det var mycke paj. jag äter aldrig det jag gör. jag blir bara besviken på mig själv för jag känner precis vad jag kunde ha gjort lite bättre. prestationsångest så just därför vet jag aldrig hur de smakar. jag brukar alltid fråga t ex mamma, pappa eller syrran så de får jämföra. hallongrottorna har jag kämpat med ett eget recept länge och till slut blev de himmelska. blåbärspaj måste jag fixa lite mer med, den är inte "mitt egna recept". some day. jaaja, jag ska söka till konditor utbildningen snart. jag letar efter kurser/utbildningar som inte ligger i göteborg eller stockholm. men fröken lisa jönsson flyttar till sthlm efter sin aupair tid i florida. tycker dock att hon kan flytta med mig till skåne eller dalarna för dit vill jag nästa gång jag flyttar.

jag måste äta frukost nu för jag ska åka ner till majorstuen och vädret är underbart, smält jävla snö


blueberry yum yum



jag har bakat en knaprig blåbärspaj idag till familjen
let's hope it taste heaven
förra gången jag gjorde paj var det succé som allt jag bakar
men paj är absolut inte min starka sida, jag måste lära mig
måste springa till rimi för vanlijkräm som jag glömde förut...
vad händer med mitt minne? jag glömmer allt





ingen kommer undan inte ens i norge




  





jag gillar sommar mer än vinter. jag hatar rättare sagt vinter. så jävla mycke kläder(jag är anti byxor/leggings), mörker, kallt, snö, osittbara bänkar. livet blir fantastilöst när vintern kommer. jag blir bitter och trött. min favoritårstid är våren. jag får som mest energi på våren för jag känner att sommaren kommer, livet blir ljusare. tro mig det är inte ljusare med den äckliga snön som är gul vid varje husknut. det känns som att vintern är slut när våran julferie med familjen är över.. jag längtar tills den är över. jag behöver ljus så jag slutar vara så bitter, pms fitta.

Det finns alltid något som kan förstöra






Adam Heldring – Bear Town Sophia Somajo – The Trip 

RSS 2.0