det gick lite för fort kanske



helgen har varit kanon. skulle som vanligt inte dricka en droppe men aaa.. full både fredag och lördag. faktoriet med maria, lisa och ninni på fredag. på lördag skulle johanna ha kommit men icke sa nicke, hon kom inte! åkte upp till rådom och festa med ninni babe. hade faktiskt skit roligt. helt knasigt. fruktansvärt sliten så veckan blir lugn, studenten börja dra ihop sig. bal på lördag och helt jävla underbart. nu får ja sluta busa runt såhär man kan faktiskt inte hålla på såhär mrs. lonley. men jag måste nog sova nu och ska få fixa håret, thank god!



Kevin Rudolf feat. Kid Cudi - Welcome to the world

Sjukt snygg!




Upptagen



jag har fullt upp varenda dag. anyway, johanna kommer till mig ikväll och vi får se vad vi hittar på.. kollar in lite olika, blir nog en sväng till rådom och en sväng till faktoriet. kommer bli roligt att träffa babe igen. igår var jag på faktoriet med brudar, blev kanske en för mycke öl men men det gjorde absolut ingenting. vad har hänt? jag super allt för mycket men så blir det när man är student. fattigt just nu, färgat håret brunt (men ska lägga in ljust för jag är lite missnöjd) också har jag långt hår. saknar mina dagis barn, ska nog dit på måndag och gosa lite med dem. börjat jobba med svennis cup. allt är som vanligt och jag mår bra.




Me, you and everyone



¨

imorgon ska jag sitta hos frissan hela dagen med ida. majsa ska göra mig så fin i håret. långt guld hår. kanske åker till karlstad ikv till emma och frida, beror på hur jag hinner med allt. sitter och väntar på att jag ska komma på något bättre inför svennis cup, ska även skriva scehma åt ungdomarna. försöka få tag på Philip Warren Gertsson som är omöjlig att få tag i. han ska jag ha i år! stress stress stress.. till helgen ska jag ta det lugnt. bara lugnt, sitta hemma, hyra massa filmer och inte äta godis. för just nu är det kilon som ska bort. inge gym, bara ute träning.



Studentfest?



För er som tror att det kommer bli en studentfest på Fredag, 29 maj.. så tror ni fel. Vi tänkte ha en då men det har hänt mycket saker och vi har inte haft tid att anordna en. Så nästa och sista studentfest är någongång i studentveckan.

Allt och ingenting





Min underbara maxiklänning från H&M som kommer att bäras på mösspåtagning/studentlunchen. Helt underbar!

dags att komma igång


Addeboy - Red button
Florida feat. Akon - Available
Jamie T - If you got the money
Keri H, ne-yo, kanye west - knock you down
Lorentz & sakarias - Vi mot världen
Promoe - dekadansen
Henok Achido - Pusher
 
(nu fungerar mitt tangentbord så nu har jag ingen mer "torka")

fyra dagar och fem timmar


Helgen:



Loppis



Fredag, anja och emma



Fredag, maria emma och lydia




Lördag, markus olle och anja




Lördag, föli



FREDAG, vad hände?

jag står på toppen



imorgon är det vårmarten i torsby, jag ska ha loppis med syster.
Allt ifrån modström till vintage!



igår var det after work på faktoriet och det var mycket roligt :)  Feeling greeat!

dream big

bästa just nu:



barn på skogsbackens daghem

LL






bestäm aldrig över mig

Mc lovin





ikväll ska jag ut med dessa två, emma och några mer. ska bli skönt och sluta tänka ett tag.

saknar...

tänk på fågeln





lite volleyboll i rådom med boys, öl och bil och ett kort besök på köpis igår med flip-flop och ruffsigt hår. Yeaaah!
Vit helg? kommer nog aldrig hända.. nästa år kanske? nu får det ta och bli sol så man kan dricka en iskall och njuta.

Lorentz & sakarias - Baby

Stockholm serenad





You had me at hello


slutade tidigare pga samtalet jag hade. bättre kunde det inte bli, fika med storasyster efter och gick hem och satte mig i den varma solen. ida kom förbi en sväng med student pengarna men åkte fort hem. väntar just nu på att gullet ska komma men det tar nog ett bra tag innan du kommer. vet inte vad som kommer att hända ikväll, ska upp till volleyboll planen och kolla en sväng men blir nog inte så länge. kanske åka upp till knektåsen och kolla in tjejkvällen. en sak är klar, jag är sugen på öl men det ska vara så vitt denna helgen så jag torkar ut. fast det lät ganska gött att gå ut med maria imorgon, men idet?


Det är bara att öppna käften och be om ursäkt, svårare är det faktiskt inte. fan det är så tråkigt när man kommer hem och får reda på all skit folk har pratat när man varit borta. jag längtade hem denna gång men varför kom jag hem? känns bara så tråkigt att allt ska vara så invecklat och pissigt när man varit borta så mycket och så länge.. har bara tre dagar kvar på praktiken, kommer nog inte vara värst mycket hemma när jag slutat.

kan inte säga nej

Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan
jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Inte när du rör vid mig

Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar




(veronica maggio - kan inte säga nej)

Så gör jag det igen


äntligen ska jag få åka till sjukhuset i karlstad och kolla min näsa, eftersom jag fortfarande har förbannat ont efter november, frakturen. skulle inte förvåna mig om jag måste knäcka näs fan igen och jag kan lova er att jag inte kommer gå med på det igen, aldrig i livet. då ska jag sövas ner djupt och vakna upp efter två dagar. jag vill inte ha mer ont och inte bli lika förstörd som första gången. som jag sagt förut, det var den jävligaste helvetes timmen jag någonsin kommer vara med om. Om den ska knäckas en gång till vill jag gärna ha tillbaka min gamla näsa, tack!


För övrigt så är det förbannat drygt att vara tillbaka i Torsby. Mindre än en månad kvar till studenten. jag har inte packat upp väskan för jag hoppas på att någon kommer och hämtar mig o drar mig härifrån... Nej fyfan, nog klagat. ska dra till morsan och skriva inbjudningar. Längtar till Greeekland!!


Välkommen hem





jag, & emma på vårat fina hotell. First G hotel :)




tjaoo.. vi stod ganska nära beyoncé




Helt grym, bästa någonsin. bättre än justin timberlake, Faktiskt!  Påkostat och toppen. dags att gå till dagiset, går sent idag, kvällis. kan dock säga att det är jävligt tråktigt att vara tillbaka till torsby. Allt känns verkligen toppen här. Fyfan!

Försvinn



Nu har jag packat väskan och väntar på pappa som ska köra mig till karlstad. ska sova hos emma ikväll och imorgon åker vi till götet. härligt ska det bli, ses på tisdag!



Vad är det för fel?


Hela dagen har jag gått med gummistövlar, regnjacka och det har bara varit ett jävla piss väder. När jag slutade vid fyra skyndade jag mig hem (även om det var klart och solen var framme...). Jag förstod att snart kommer det komma en skur igen, men istället såg det ut som svarta hålet skulle komma till torsby och de gjorde det, i en halvtimma var det ett helvetes oväder i bergsäng men nu är det sol och blå himmel. "Vilket härligt väder det är fröken sara", som oscar säger. Jag kan inte gå någonstans heller för jag måste packa till imorgon-tisdag. Mamma mu kommer hit vid sju och vi ska planera studenten tillsammans med mig och pappa, prata om skadestånd och varför jag fick ångest igen igår. Åh fy, jag luktar inge vidare heller. måste nog duscha... herregud, va goó elias är :)


skogsbackens daghem



nu ska jag vandra till mina godingar och få en toppen dag :)

L o v e

Fyfan vad jag älskar denna gula Miu Miu klänningen på LC!




Begränsas du av dina första kärlekar?




Gammal kärlek rostar aldrig? Det är sådant ordspråk du säkert hört en miljon gånger. Många har en särskild plats i hjärtat för den där killen/tjejen som vände upp och ned på allt en gång för längesedan. De som faller väldigt hårt och svårt för sin första partner sägs ha svårt att gå vidare och bli lyckliga i sin framtida kärlek. Det är viktigt att förstå att du inte är tillsammans med din första kärlek för alltid, hur kär du än är. Så hindrar man en tidig passion från att påverka senare förhållanden på ett negtivt sätt. De flesta upplever sn första kärlek i tonåren och då kan man ägna allsin kraft åt den. En sak är säker: Den första kärleken formar dig, liksom alla andra upplevelser, till den individ du senare blir. Den lär dig hur ett förhållande fungerar och lika viktigt Inte fungerar.

Lösningen är alltså att skydda sig från tidig passion innan du blir för bekväm. Det låter lite sorgligt..

Framtiden



9 - 12 maj: Göteborg (Beyoncé med emma, sista shoppandet till bal och student)
19 maj - Sunne till Majsa för att bestämma färg till håret
20 maj - avslutning med barnen
22 maj - Praktiken slut
V. 22 - Ledig
28 maj - hårdag hos Majsa med Ida
29 maj - ev. studentfest
v. 23 - Ledig
1 juni - Sy in min studentklänning (mammi fyller år)
6 juni - Bal
9 juni - ev. sista studentfesten för festkommitten
12 juni - Studenten!!
19 juni - midsommar
22 - 30 juni: Grekland med syrran, studentresa
1 juli - Emma 19, Syrran 22
3 - 5 juli: Rally EM i Höljes
v. 29 -  v. 33: Svennis cup börjar

Sen börjar vuxen livet.. Jag har börjat tveka ganska mycket på au pair i Usa, jag vill kanske åka med working travel till England istället så då måste jag jobba i norge ett tag, kanske på dagis eftersom det är ganska lätt att få dagis jobb i norge för barn & fritidare i norge. Men saken är, vilket ska jag välja? Jag är så himla osäker på vad jag vill göra efter skolan. Plugga är något jag absolut inte kommer göra direkt efter skolan iallafall. Emma och jag har ju funderat på att åka till England och jobba där på café eller vad som helst. Eller så ska jag bara jobba som fan i norge nu och sen komma hem.. åka långt bort och skaffa jobb där. Au pair kan jag bli lite senare, tror jag. men jag vill så gärna. jag älskar barn och älskar usa. nej jag får tänka lite mer på saken innan jag gör något jag inte vill. Jag vill inte bli vuxen!


livet är så mycket bättre


Beyoncé 11 Maj, Göteborg




I feel it all


Jaa mina vänner då var min födelsedags helg över, 30 april - 3 maj. På valborg firade med många här hemma på altanen, bjöd vännerna på lekar och utmaningar. Men det jag måste säga är att faktoriet sög rätt så mycket på torsdagen. Har ärligt talat aldrig haft så tråkigt på faktoriet. Drama hela kvällen och bara massa skit. Så Emma, Ida och jag åkte hem till mig vid ett tiden och somna. Jag mådde fruktansvärt kasst på fredag morgonen så hinken var min bästa vän. Fredagen spenderade jag med emma eftersom hon sov här ons-sön. På kvällen åkte jag, maria och emma till köpis och spanade in stället nyktert. träffade frida och lisa :) Lördag vaknade jag och emma tidigt, för då var det min födelsedag! Släkten kom vid halv ett och det blev massa tårta och pengar. När släkten åkt hem åkte vi till björnevi och kollade på dålig fotboll. såg 30 minuter, åkte till abbe med andreas, olle och jocke. käkade lite mat och drack en öl. sen fick vi åka hem fort för folk skulle komma hem hit och fira mig lite och supa. Förfesten var kanon, och festen var i sunne på PP som egentligen kunde suga rätt så bra, men om man är full så är allt så mycket roligare. hade bra sällskap så det fixa sig, bandet var as dåligt och as fulla. men jävligt roligt ändå.



älska emma, till helgen drar vi till götet för att se Beyoncé. Helt förbannat gött att åka ifrån torsby igen med denna brud. finns då ingen som är som du. Helt underbar och överdrivet stark. Nu hoppas vi på bättre tider, hoppas jag gör dina dagar lite bättre.

RSS 2.0