nu kan du krypa tillbaka




fuck em, fuck em all. räkande inte med att dessa dagar skulle få stanna kvar i ryggmärgen. att du skulle behöva be på dina bara ynkliga ben om förlåtelse och förstående. it's all about forgive and forget. i dont wanna forgive you and i wanna forget you. det är mycket att be om. det är jag eller aldrig. det finns inge du och nu.






han lurar dig vart du än går



Men kärleken finns där en gång. Bygg något vackert eller krossa allt. När ska jag lära mig att ingen är hel? Att allting är mer eller mindre trasigt. Glöm symmetrin, tänk att mindre ger mer. Men episoden slutar ändå med att..






Och dom pekar mot en fond, giftgula moln. Oranga lampor, tysta silos, jetplans ångspår, bengrå torn. Dom viskar i mitt öra: "Ser du framtiden, ser du hur inget växer, inget lever men ingen dör?" När man äntligen kan se alla mekanismerna där bakom. Så blir man aldrig rädd mer. När man äntligen kan se alla kejsare står nakna. Så vänder allt igen, Allt vänder om igen. Jag vaknar i en sal, på ett skuggigt sjukhus står en kvinna vid min säng som blekt sina tänder en grad för hårt. Hon smeker min kind varligt med en hand konstgjord som dockors: Rynkfri, ringlös, målad, tung och febervarm.

även om det ska ta hela livet



Imorgon seglar jag på tåget mot stockholm. jag stannar där endast till fredag tyvärr eftersom little misses har match under helgen. det ska bli nice. fast jag undrar vart jag ska hitta allt som fanns på souk eftersom gallerian är helt borta. jag får väl ta mig femton svängar runt PUB. jag har massa saker att packa, jag har inte planerat något men jag måste göra något. fast har mest lust att rensa. prata med min mest förstående vän berit. hon som lär mig allt om livet och kan svara på alla mina frågor. det har hänt mycket sist jag träffade henne och jag har inte ens orkat att lyfta upp telefonen för det bara sprack i oktober och i november gick det inte ens att reparera. så jag gjorde som jag alltid gör. förtränger men man kan aldrig springa från smärtan. du hinner aldrig för smärtan hittar dig alltid till slut och då gör den ondare. det att känna bottens kant igen som skrämmer mig. det är ruttet att hamna på botten för man vet aldrig när man kommer upp på ytan och kan andas igen. jag lever fortfarande men det är detta men:et som förstör. det är andetagen som är svåra.


bränner






jag kommer aldrig ångra mig





jag längtar till frissan i stockholm. jag längtar efter att ta bort mitt röda hår och se ut som snygga tiger woods one-night-stand rachel. så jäkla snygg i håret. idag åkte stekar farsan, lisa, ninni och jag till karlstad. inhanlade en snygg mocca grå jacka, en tröja och ett par nya lappade jeans och massvis med nya ringer. sen skulle lilla ninni bli fin i håret så jag fixade henne. i helgen får jag vara hundvakt åt pappas tjej, sigge är så underbar. lisa och jag ska laga mat imorgon och blanda drinkar. supa oss fulla och kolla på trad. innebandy.



LYKKE






ack ack att jag är så flygrädd
om jag icke va det skulle ja vara i zakke och dricka Mythos


jag bara vet vad jag vill ha



till helgen står jag ensam i huset och är hundvakt. ska bli jäkligt nice att chilla i hemmet. må gott, äta gott, dricka gott och ha bra sällskap. tänkte jag skulle åka med farmor till stockholm och steka nästa vecka. färga mitt röda hår honey brown med guldiga slingor. pynta mig med det riktiga tjocka håret inför nyår. jag ska även köpa mig en jäkligt fin nyårsklänning på ev. acne, lipsy eller beyond retro. och köpa de få julklappar jag ska köpa, hela tre stycken. även de riktigt snygga strumpbyxorna på friis&company. önska mig en riktigt tjock pälsmössa av grandma.
 dags för veckans senaste träning 20.30 - 22.00

 



daydreamin'

 

and, everyone who ever had a heart. they wouldnt turn around and breakt it.
and everyone who ever played a part, wouldnt turn around and hate it


RSS 2.0