ända sen de var små ville de vara som oss







JAJAJAJAJAAAAAJJJJJAAA!!!!!!

MY LOVLEY BIG SISTER IS COMING ON SATURDAY, 06:00
Det ska firas med massa vin och god mat og en go klem, bazinga!
Jag är glad och inte lika död något mer. Håll ut och kämpa. Det är faktiskt Onsdag imorgon.

og ikvell är det greys på TV2

nu ringer lilla bästa morsan også

Charlie Darwin



Jag är fortfarande helt såld på dessa skorna från min lilla egna Zara
Frågan är om jag är värd ett par till skor? Visst, jag säger alltid.. "man kan aldrig ha för många skor"
Det är faktiskt helt sikkert. Jag tuller inte.
Skor är något som man ska ha mycket av, det kvittar om man bara använder de en gång. Det behöver glittra i skohyllan och mina andra skor behöver lite competion. Jag är dock mer på jakt efter den lilla svarta väskan. Ärligt talat äger jag ingen. Bara massa guld och olika färger men svart? Nej. Det ska vara det man ska ha. Julafton kommer snart fast jag tror aboslut inte att jag kommer få skorna eftersom Zara inte finns förutom i göteborg, älskade kära stockholm og malmö. Fast mina nära det finns i Oslo, kom hit och köp mig en julklapp. Farmor?

Jag tänker inte till ibland...

På accesories har jag mina ögon blivit förälskad i en liten svart mini väska. Jag kallar dem kuvert. Ask anyone.
Den är heeelt heeeeeeeelt underbaaaar!! Men plånboken kommer skrika. Värt att köpa den för 500 nok?

Maybe




det var de enda jag ville ha


ingen sömn, upp och stå. vet inte vad som oroar kroppen, ska iglarna komma tillbaka som min kusin helena kallar dem? den bruna påsen är inköpt och ska säkert börja användas när tiden är kommen. jag längtar inte, förtränger tanken. jag sitter uppe med maria som inte fick gå till barnehagen idag. vi kollar på kejsarens nya kläder.


jag funderar på att åka hem till helgen igen... ska jag eller inte?


ALLTSÅ! Jag saknar Lisa Jönsson så jag kan spricka ihjäl. Önskar jag kunde sätta mig på ett flygplan till florida och träffa henne. Det var allt för längesedan jag såg henne.


twisted






med tanke på hur jag känner mig sov jag kanske två timmar inatt. jag la mig klockan tio i sängen men om man tittar på lakanet och mitt hår så förstår man hur min natt varit. tror jag vridit sönder min rygg. motivationen är likamed minus två. eftersom jag aldrig är sjuk känner jag mig döende av lite ont i halsen och snuvig näsa, lågt immunförsvar. men några försvarsmekanismer kan dyka upp här och där. jag har iallafall avklarat mitt första pass galant, gjorde mer än jag skulle. det enda jag väntar på nu är att klockan ska bli kvart i två så jag kan gå ner till smestad och hämta flickorna och titta på lite tennis. Tennis är inte direkt fel när man kan sitta och dregla på sidan av? nej nej inte alls... mest av allt idag skulle jag vill gå till gymmet och springa helvete av mig men jag kommer aldrig mer träna när jag är sjuk, det slutade inte så bra sist.

ärligt talat ska jag nog gå till rimi efter jag duschat och köpa blonderingsfärg

om ni inte vet hur mitt hår är utan exstensions? där är beviset. tro det eller ej men jag gick i göteborg utan det. helt ofattbart! och osminkad.. kors i taket.

what goes around Do not come around







säxi ninni


Tycker synd om mig själv som ska bege mig ut igen i det fruktansvärda snökaoset i oslo. bra service har de iallafall. dessa norskar. lurer på om jag ska köpa twilight "nya" eller remember me? det är frågan det.

tänkte bara på dessa bilder. helt fantastiskt? ibland undrar jag över hur våran relation blev som den blev.  var det ödet eller skulle jag ha stått ut ännu längre med komplikationerna? jag ville hjälpa mig själv och klippte ur mig så skonsamt som möjligt. lät din pojkvän ta hand om konflikterna och dina tårar - jag orkade inte torka bort dem något mer. jag behövde någon som torkade bort mina också.



varför klantar jag alltid till det?




30 Seconds To Mars – Hurricane
30 Seconds To Mars – 100 Suns


Påsar under ögonen. Rödspräcklig och snyftig, kroppen fryser sönder. pyntat lägenheten, white christmas. varför är man ensam på första advent? förra året låg jag säkert hemma med pappa och syster i soffan och hade det mysigt. jag kanske var ute på skyltsöndag som är världens mysigaste grej. nej juste jag kom på, dagen innan första advent var jag hos lisa ronge på advents fest med god glögg och hade det så obehagligt mysigt och för mycke alkohol. jag saknar bongen, hennes råd och visdomshet när jag behöver den som mest.

just nu är jag bara nere och vill bara hem till familjen eller mina älskade släktingar.

det enda jag verkligen älskar med oslo är att jag jobbar hos en underbar familj. önskade dock att jag kunde jobba hela dagarna så jag slipper ta itu med ångesten. jag vaknade av sms från elisabeth och hon undrade om jag ville baka peppakakor med de två små änglarna, det var mysigt. jag har lagt mig under filten och tittat på new moon. funderar på att gå till smestad och köpa den nya twilight men det är äckligt svart ute och himla kallt.

vet faktiskt inte varför det ska vara så svårt för mig att dejta någon. problem med tillit hit och dit. antingen är det jag som inte litar på den andre eller är det den andre som inte litar på mig. jisses jag har gråtit för mycket över pojkar som fuckar upp mitt huvud. det är aldrig deras fel, det är alltid mitt.

sug fredag



JAG VILL INTE VA SJUK
JAG HATAR ATT SITTA INNE HELA DAGEN
JAG HATAR ATT INTE ORKA GÖRA NÅGOT
JAG VILL INTE VA SJUK!


Emmelie



hittade några gamla bilder från min myspace som är värda att lägga upp från min lilla tid med trubbel i bakhuvudet och kära emmelie vid min sida no matter what. vi gjorde mycket dumt och vi var farliga för andra. ett stort hot mot alla flickor och hatade av alla pga allt kul vi gjorde. jag fick vara delaktig i hennes liv och hon i mitt. jag vet allt avund och svartsjuka från andra förstörde våran relation. att vi faktiskt aldrig fick var vänner, tydligen var vårat band inte tillräckligt starkt för att hålla ihop. det är surt och förbannat löljigt vad alla ville förstöra. jag är glad över att du gjorde så jag förlorade många människor som haft en stor del i mitt liv men efter allt fjortissnack och knivar i ryggen fick jag nog, jag ville ha en vän som var ärlig mot mig och de som var i våran omkrets.  vi krossade många hjärtan du och jag

jag tycker om dig fortfarande och hoppas att livet är bra för det är du värd!








samma öde



Lönen har kommit och jag ska inskaffa lite ting imorn:



Mörkbruna/låga UGG's

Jag ska redan nu faktiskt köpa min nyårsklänning så det är fixat. Jag har tre att välja mellan redan nu. Svart, detaljerad klänning på oasis med äckligt snygg djup rygg, den lilla röda på zara eller en fantastisk kräm vit klänning som finns på day birger mikkelsen. Man vet aldrig hur det kan gå. Behöver köpa mig de där klackskorna på zara. 
 
tycker det är himla okul att Lydia inte kommer i helgen
men men Dj Large på lördag eller dejt på Grunerlökka? Det är frågan.

precis som romeo






Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont
Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod
Som ett hjärta som vägrar sluta slå
När varje bön gått åt, fortsätt
När jag fallit tungt
På ditt minnes skrothög
Hitta mig när som helst
På samma gator som Cederhök


my heart told my head let love die



Hejsan hoppsan...


Min storasyster aka. lillasyster har åkt hem med våran kusin. Såklart fick jag ledigt hela dagen när hon ska dra hemåt till ack värmeland du sköna. Jag börjar bli sjuk, härligt. Jag som tänkt träna på gymmet idag. Får bli bara en tur runt, lugnt och sansat. Äta massa vitaminer og dricka mye varmt. Kirrat norsk telefon.
Idag Salem Al fakir
Imorgon The Concretes

37,4 graders feber

ryggen är skallebank

huvudet är trött


Rebecca & Fiona - Luminary ones
Ted Gärdestad - Så mycket bättre


catgroove






Bloggtorka är likamed stressigt liv. jag tog en tur hem i helgen pga alla omständigheter som finns på denna runda jord. min syster följde med till oslo, hänga på mitt lilla jobb liv. She's still here. Vi ska käka frukost nu, mitt första pass är avklarat. idag blir det fullt hus med vänner till barnen, tomatsoppa och pannkakor blir det till middag för dem. Eftersom jag gör världens godaste pannkakor kommer de älska mig efter måltiden. Idag är min käraste ex sambo Ida är i stan så ska dra in och krama henne.

Gotta go
inge mer privat för de gidder ja ikke

Du är snart där








Jag älskar min Solsidan box. Helt fantastisk. Om jag behöver bli glad för en stund sätter jag bara på det och skrattar ihjäl mig. Rekomenderad julklapp för er som inte har någon fantasi!

Men idag är jag suuper glaad! Fröken Sara ska få se Harry Potter ikväll med Håkon. Dock lite ledsen över att detta är sista delen. Allt har ett slut. Disken är diskad, passet är klart och jag har helg. Skulle ha varit barnvakt ikväll men de borde ha läst mina tankar om att jag ville vara ledig just ikväll.
Jag sitter med färg i ansiktet, ögon+bryn, gurkinpackning och en fet joico kräm i håret. Buffar gossip girl säsong fyra. Duschen är på högsta temp. Inga hallongrottor trots att jag sov med världens största tampong och den tryckte jag upp ända till äggstockarna. fyflate.
Tomorrow ska jag kanske åka till lilla sverige med Håkon och inskaffat allt jag behöver. Snällt att man har en rik kompis från norge som ska dit. Eller ska han det?


Saknar sina nära och kära men trivs ändå som handen i handsken, fisken i vattnet ochsom snusen under läppen.
Ray LaMontagne – Shelter


trots att vi ställer upp



Håkan Hellström  - Du är snart där


Förlåt för min sega uppdatering igår. Men jag har varit myslandet. Det är skön att veta vad jag ger mig in på denna gång. Eller för en gångs skull. Klockan är tio över sju och om tjugo ska jag vara uppe ta bort frukosten, hjälpa elisabeth vid behov med barnen, städa etage 1 + 2 och ev. lite extra.


men mig får du inte tillbaks





Den som köper mig  Love Chloé. Den kommer jag älska varje dag i hela mitt liv. Jag har hittat en ny älsklingsparfym. Helt sommarfrisk och en svagare doft. Ungefär som min förra älskling Lancome fast med ännu svagare doft. Jag ogillar skarpta dofter ..ont i huvudet.. Helt fantastisk parfym!!




Jag har ätit soppa. Grönsakssoppa med korv och potatis i. Nästan sett klart åttonde avsnittet av one tree hill. fan jag har snart sett alla. Jag och den minsta skulle ta bussen till barnehagen idag men den var lite sen så vi fick skjuts. Hon ville absolut inte att jag skulle gå idag, det var lite jobbigt för jag visste inte vad jag skulle göra men hjärnan vände om fort och gick hem i minusgrader och solstrålande väder. Jag har sorterat garderobarna idag, pysslat lite i lekrummet och druckit gott kaffe. puffat kuddar och duschat. nu dricker jag halvgott snabbkaffe.

Bullmage?

jag har varit här förut





Jag är den typens männsika som älskar H&M. Jag ♥ allt med H&M. Divided, Women, Men, Home, Underkläder, Accesoarer. Jag är den som hatar Cubus, Vero moda och gina tricot. När mina vänner går in på vero moda får jag ont i huvudet, när de går in på cubus står jag utanför, när de går in på gina skrattar jag åt alla kopia plagg som görs. visst jag har köpt kläder där men det blir alltid en besvikelse när de går sönder efter en vecka, man får aldrig pengar eller ett nytt plagg tillbaka men på H&M mina vänner får du det.
Yess och nu läste jag att collectionen av Lanvin kommer.

Så till helgen ska jag spendera tid på alla H&M i hela Oslo

heart full of wine




Barnen gör snöänglar mitt i vägen och hoppar av glädje för snön har lagt sina spår på marken. Bilar tuttar och alla norskar blir galna. Två bilar har jag sett inom en halvtimma körts iväg med bergningsbilen. En totalkrossad och den andra helt täkt med snö. Kommer bli intressant att se om norge är likadant med stockholmarna när snön kommer. Det är galet i stockholm alltså. Mitt första pass är avklarat för en timma sedan och idag gjorde jag lite extra. Jag har flera tvätthögar som ska tvättas eftersom helgen är avslutad och de har varit borta allihopa. Med tanke på att jag såg paranormal i fredags har jag varit rädd men sällskap har jag fått tills jag somnat.

Jag ska hinna med ett gråtavsnitt med one tree hill innan jag hämtar de tre flickorna från skolan. Blir antagligen ledig ikväll efter matboxarna för flickorna ska på teater. Och då blir det annat mys.





He maked me wanna feel, things I never felt before.. Did I just say just a boy?

 Angus & Julia Stone ♥


It's better if you don't understand




Bruno Mars – Talking To The Moon ♥
Petter – Stockholm i mitt hjärta
Kings Of Leon – Pyro
Kings Of Leon – The Immortals
Petter – Livet e en bitch
Syket – Let It Heal
Lykke Li – Paris Blue
The Whitest Boy Alive – 1517
The Drums – Let's Go Surfing

Dags för avsnitt 3



jag vet att du kommer att se på mig sådär



Jag har strejkat alla aktiviteter på eftermiddagen-kvällen för jag fick reda på vart jag kunde se alla season eight avsnitt. Alltså, jag är helt förvirrad. Jag är på avsnitt två nu. Det händer så mycket, One tree hill har jag följt sen frykenskolan och det är faktiskt den bästa chickflick serien man kan följa. Gossip girl? Glee? Gilmore girls? Greys? Cougar town? Nej nej släng er i väggen! Lite tråkigt bara att alla dör i säsong åtta.
Jag ska laga lite käk till avsnitt två. Ala Carbonara med chili. Jag tänkte på dig ninni igår för då gjorde jag min korvstroganoff med massa vitlök. Då skulle du minnsan varit här för den var excellente!

Fuck Fuck Fuck. Jag vill se Harry Potter på fredag, snälla gode gud gör så att jag blir ledig!
Hahaha.. Hur många gånger har jag snubblat idag? Imorse skulle jag ut på en springtur meen.. Det är isblankt och alla går som stela pinnar så det blev en fin promenad runt alla feta rikemanshusen, runt makrellbekken och lite var som helst. Blev helt positivt impad på alla husen här. Shit. De har kosing här alltså.




så vacker att Sinatra skulle ha fallit vid dina fötter






Hör av dig nån gång
Vet du inte
Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta nånting nytt
Så många platser lever inte mer
Nu går jag bara förbi där jag försökte få dig att le

Jag tänker aldrig på dig
Bara ikväll







satt några spår som har en mening




Igår var jag duktig och såg en skvättfilm. Vi var på Colosseum kino och jag hade förväntat mig världens fetaste biosalong men kan säga att det finns betydligt större men den var söt iaf. Själva filmen var seg i början, väldigt. jag trodde att det skulle explodera i slutet men det var ganska okej. jag skvätte flera gånger, det blev vara värre när alla skrek men vissa scener var dåligt gjorda.

Jag somnade rätt så tämle sent igår efter yatzy och lite mer där till.. så tänkte att jag skulle få sova ut idag men nej hur kunde jag få förtjäna något sånt? Vaknade av tunnelbanas skrammel vid sex, åtta och halv nio. Attans. Så somnade jag om till elva och då ringde mobilen. Upp och stå! Fick akutfeber och snorig näsa. Jag som tänkte gå till gymmet för första gången, men det blir de inget av så får ta en tur till holmenkollen tror jag. Fast oj da, jag ska tvätta lite och städa lägenheten med dammsugaren tack... försöka möblera om för den här ordningen passar mig inte..


Vi är bättre än grå







Sömndrucken luktar alltid gott i munnen
Ensam ändå synligt älskad, om än ytligt
När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg
När jag vaknar vet jag knappt vad det betyder
vi har aldrig setts på riktigt, vet du vad?
Jag bryr mig inte, Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig


sjunker lite lägre



Staden jag växt upp i, ingenting jag saknar. Studsar dock alltid tillbaks, finns så många minnen. Det enda positiva är lugnet, kärleken och närmaste. Fulla nätter med destruktiva handlingar, så destruktiva att jag kunde ha dött av era gonorre ansikten. Brännvin, öl och raggare är det enda som finns i den lilla ort jag kommer från. En järnvägsgata som inte är värderad av såna som mig. Kåta fjortisar som dejtar 30åringar, raggare med blöjor, någon som letar efter ett kvart i tre ragg och en pedofil som vill ha fritidsgårdsbarn. Alltså Torsby mina vänner. Jag saknar det inte.

Igår fick jag ett gymkort på SATS. Såååå himla bra och såå himla efterlängtat! Eftersom jag går vilse när jag ska gå ut på en powerwalk eller joggningstur. Tack familjen ni är underbara!


Jag har helgen nu och det känns fantabolous! Jag ska åka ner till majorstuen och checka av allt på apoteket. En kris har uppstått och jag vet inte hur jag ska få mig ur detta. Lilla Maria frågade mig en sak imorse innan hon skulle till dagis. Jag vet inte men det träffade mig rakt in i bröstet och jag svarade ja, det är jag i tyst ton men skakade på huvudet och sa Nej, såklart att jag inte är det! Fyfan att detta ska hända igen. Jag skulle behöva min pappa, mamma och syster nu. Det är inget att oroa sig egentligen för men jag är så orolig. Mina vener och min mage tvinnar sig runt mina blindtarmar knyter fast med hjärtat och pulserar i samma takt.  Jag fantiserar att jag har alla symptom och alla biverkningar som förekommer. Läser allt som finns på internet och magen sväller.


Men jag ska tänka positivt och äta ett ägg. Ikväll ska jag på bio med Håkon, awsome!



maja baja bus ♥

det är dags för fredags kos!

hur kan jag göra någonting själv






Ännu en vecka har snart rusat förbi sen jag flyttat till Oslo. jag vill att min mamma ska vara här för min rygg gör så fruktansvärt ont. Min jobbiga rygg som aldrig vill bli bra. Visst jag kanske inte ska gå i uggskor varje dag men det är iskallt. Snön kom igår och det är -6 grader ute idag. Jag missbrukar ljus av alla möjliga slag på senhösten/vintern. Fan imorgon spelar Håkan i Oslo och jag har ingen biljett än för det är så slutsålt som det bara kan bli. Inte ens en halv biljett till mig och anja. Men jag ska spendera min fredagskväll på bion så det är lugna puckar. Jag har ingen alls fantasi till fars dag. Dricker nog världens äckligaste kaffe, ekkelt. Jag hade ingen mjölk för jag drack upp allt igår, en hel jävla liter. Så den enda lösningen var att gå till Rimi eller skita i det. Jag sket i det och hade i mat flöte istället. Inte rekomenderat! Jag gick vilse igår igen.... Eftersom det inte var så kallt igår tog jag mig en tur runt lite överallt. Jag trodde jag hade stenkoll på allt. Jag räknade korsningar och hade koll på allt men bara poff sådär var jag på andra sidan av allt. Holmenkollen vart tog det vägen? Jaaa. jag gick förbi det men jag hittade hem som tur var efter cirka 2 timmar.

Mitt första pass är avklarat. What to do? Talkmore och allt jag försöker fixa fungerar inte. Vad är felet med mitt personummer? Jäkla norge. Banken försöker jag fixa men jag vet inte om jag skickade rätt till den där handelsbanksnissen så jag får väl ta tunnelbanan dit igen eftersom jag vet vart det ligger nu, men åka glashiss igen flera våningar upp? njaaa...tveksamt.

The Script – Nothing


Jag har kommit på vad jag önskar mig i julklapp:
En kamera: Samsung NX100
Vinterkängor på staduim: Race Marine w finholma boot, brown
Svart diadem med liten rosett
Parfym Lancome eller Cholé
Chanel läppstift 42
På Zara önskar jag mig: Jewlled slingbacks skor


Oversized Shirt



Little black dress, ballon. Helt fantastisk!





jag vill känna mer



Vet inte vad jag håller på med. Lurar dig på känslor men inget mer där till. Jag vill ha mens. En bekräftelse. En slimmare kropp. Kanske en kärlek som försvann för längesen. Skicka iväg ett kuvert. Känna mig som mig.



Idag är det Sofie's tur att vara hemma från skolan för hon mår inte så bra. Jag ska gå upp snart igen och titta på Alice i underlandet med henne på norska. Shieeet. Jag ska få gymkort också av den snälla familjen. Jag fick veta idag att de är jätte nöjda med mig och glada över att jag är här. Har varit lite osäker på om jag gör rätta saker och om jag ska göra något mer men tydligen fixar jag detta galant. Elisabeth fick smaka på hallongrottrna idag, "kjempego!!" .
Men vi snakkes sen, måste kolla lilla tvätten.

Ni kan få se lite gamla bilder som låg i mitt blogg album



Tutchen och jag hos min Bonge



Studenten, Två lyckliga veckor med dom bästa tänkbara människorna




Skogsbackens påskparad



En natt i karlstad. Jag kommer ihåg detta. Vem jag träffade, hurdant vi hade det. Vilken konstig person jag var när du var i min omgivning. Vad du erbjöd dig att göra för mig. Du var för gammal för mig. Men ändå väldigt svårt att inte tycka om dig för den du var.

lyckligt slut



Jag har fått en fri liten dag av familjen. Då passade jag på att göra mina ärenden. Virrade runt runt runt på majorstuen för att hitta ett handelsbanken, Jag gick förbi det kanske... ja cirka sju gånger. Det är inte så lätt att vara mig med en karta i handen. Det är äckligt kallt i Oslo denna dag, visste inte om fingertopparna skulle frysa sönder. Jag ska lägga om plåstret för såret gick upp ännu en gång till. Fy attans vad drygt det blev. Mina hallongrottor är klara. Idag provade jag ett nytt recept så jag får se hur resultatet blir. Jag strävar efter mina egna recept och jag har gjort många misslyckade hallongrottor men denna gång tror jag att jag faktiskt lyckats. De sitter på plats iaf. Små söta rara hallongrottor.

Igår fick jag veta en himla rolig sak. Jag ska med på vinter ferie i februari med familjen till något norsk berg(det bästa), jag har ingen aning om vad den heter för det lät för svårt för att förstå. Meen roligt ska vi ha!

Nu ska jag smaka en grotta och vänta på att Håkon kommer. Solsidan är min bästa vän, shit så mycket har jag nog aldrig skrattat som jag gjort dessa sista dagarna.


En sista sak.. Jag dör på Örebro

Puss och kos


när horisonten flimrar släpper vi kontrollen


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljuset når, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vände om en än gång
Borde fastna halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa men vet inte vad det är förlåt


Allting börjar om, jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om




Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad
Om inte jag var feg om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa men vet inte vad det är förlåt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt



Allting börjar om, jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om
Allting börjar om, jag kan börja om


"Alright"



nostalgi helg har det minnsan varit. Håkan fucking Hellström. Det finns ingen annan som är kungen än han, Carl Gustav kan slänga sig i väggen.  Sällskapet i götet var inte helt fel och hotell rummet var inte så dumt heller. Kjempego frukost och vi spise deglig mat på lördagen. Nu är jag tillbaka till fiskpinnar och potatis. Nej jag har faktiskt fått med mig svenskt kött, sååe flott!

Idag har jag jobbat en hel dag. Alla har tydligen haft sjukan här i huset (när jag väl var borta..) Maria och jag har haft en rolig dag. Bygt hytter, lage deg och haft det kosligt. Hämtat Sofie och Kaja i skolan, åkt trikk till tennisen sen spist mat med familjen. Jag har finally duschat mitt hår och meg. Skrubbat sönder varenda lilla död hudcell. Fyfan ekkelt. jag mår bra, livet är bra.


tillbaka till ruta ett





jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig
igår var jag högst upp

jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
jag vill känna mer


Jag är kär i bilden av dig men inte i dig

All I want now is a white light moment






om det ändå vore så väl..  jag ska bege mig upp en trappa snart och pyssla om lilla sofie. jag har tvättat det flesta idag, jag tycker att tvättmaskiner ska vara klar på fem snabba. det drygaste som finns är att vänta på en tvättmaskin. går in för i mitt huvud har det gått en timma men ojsan hoppsan det är femton minuter kvar. sitter på torktummlaren och väntar?
ja blev genast glad när fröken ninni också ska följa med till göteborg! surfat runt lite på datorn nu för jag ska bestämma mig vad jag ska göra next weekend så allt är kirrat. funderade på kontser, håkan igen? JA!! Med fröken anja lindström skulle vara helt supert men biljetterna är slut. MASKINEN 20 NOVEMBER ÄR KIRRAT IALLAFALL! Det glädjer mig att jag bor i en storstad så jag kan åka runt på kontserer varje helg. Jag såg också att en av mina gamla favoriter kommer till oslo, funeral for a friend. jag får fundera på det... Önska mig lycka till att hitta den trasiga bussen på 10 minuter. hahaha jag är så vilsen.



The Cataracs – Like A G6
Tove Styrke – White Light Moment
Enrique Iglesias – Heartbeat
The Drums – Let's Go Surfing

hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå




Daniel Adams-Ray, förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Jag har duschat och packat min rosa väska med rosa ull strumpbyxor på. Jag ska åka från Oslo 1800 sen kommer jag hem till ack värmeland du sköna. jag tvättar all tvätt så familjen inte har en rejäl tvätthög under helgen. jag mår bra, vi har det bra. jag kommer sakna oslo under helgen men ändå vara tacksam över att jag får åka till sverige. jag ska ta med mig all skit jag genomgått i oslo och lämna kvar det i torsby sen när jag kommer tillbaka är jag helt ny, ååååå nytt hår. jag ska laga mig lite lunch, magen låter. igår var det censurerat.

Puss på er


klumpadunsan



aajjj.. min första olycka har kommit till fingret med världens vassaste knivar. tror jag uttömt mig på blod efter det stabbet i fingret. blod överallt när jag ska laga mat åt familjen, hur klantig är jag? ramlat i trappen med tvättkorgen i högsta hugg. ingen bra dag, trenger nye plåster och ett snällare humör. idag har dagen varit lugn, varit ute och gått på en tur. det var hyggliet i solen. ikvällen ska jag ut på en tur och sen hem och packa. behöver mer vann, är tröstig.

James Yuill - This sweet love




you can't hurry love




första dagen jag försov mig men som tur är kommer det en söt tjej och knackar på dörren... hallloo sarara?? hallooo? jag hoppa upp som tuppen och blev klar på 2 snabba. jag ska ta mig en promenad idag til majorstuen för jag blev färdig snabbt med första passet och andra passet börjar senare idag. jag längtar tills imorgon, är helt spralligt taggad på att få krama mina fina och berätta att jag trivs som fisken i vattnet. jag är mycket glad över att få nytt hår på fredag hos majsa, sen sa jag krama maja och melvin. mostrar, kusiner och ala family.
jag tror att det är bra att jag åker hem efter en kort stund i oslo, få med mig lite mer saker och se hur värdelöst ruttet torsby är! fyfan.

Åååååh på fredag ska jag till familjen Ronge och fira Lisa fisa. Idag ska jag nog baka hallongrottor till familjen och till Bongen. Jag är så in a bakmoment så det är sickt. men då är det bara att sätta på sig rosa och blommiga kläder så blir allt perfekt.

Puss på er!


Här får ni lite house: Swedish House Mafia – Until One

Shelley

 
vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven. undanflykter och självanklagan. jag ser domen i dina ögon, du kanske kommer förstå.



den här kvällen alltså.. Hoffmaestro alltså. Too much of the good.

Lykke Li - Get some


Jag ska sätta på mig kläder, fräscha upp mig lite och dra in till stan. fortsättning med lisas 25årspresent, kommer bli så rå nice. sen kommer Håkon och hämtar mig i stan. snaaaart får jag åka hem, tjiihooo!


jag ska lära mig att andas



då var det slut på min fairytale och jag ska inte blanda in mig i någons kärlek på fem år. det var inte det att jag blev kär utan att jag bara faktiskt kunde få känslor för någon. konstigt eftersom jag har varit så instängd. ja men whatever. mitt huvud exploderar snart, när jag gråter mig själv till sömn så är mitt huvud som en bomb.  sånn men nu har jag acceptera det som saknas är att glömma dig men det känns som om att det kommer gå väldigt fort. sorgligt nog är att jag bor i oslo och du bor här, en av anledningarna att jag flytta hit var du. men jag är glad att jag flyttade hit men jag är ledsen över att det blev som de blev.
jag har varit med om precis samma sak förut, jag vet hur det går som snabbast att glömma dig. det är bara att gå vidare med någon annan.


igår var en bra dag hos familjen. jag hade saker att göra hela tiden och det tycker jag om. Jag fick läsa en bok på norska för nybörjare, vet inte hur det gick. De förstod vad jag sa iallafall men jag tyckte allt lät helt tokigt. Jag måste ju lära mig. Sofie och jag har fått bra kontakt tycker jag, det glädjer mig. Maria och jag har en rolig kontakt, hon kommer inte direkt ihåg vad jag heter. hon blandar ihop mig med lite aupairer men det gör absolut inget. Jag tycker det är mest roligt att se henne komma på vad jag heter.

idag ska jag fixa kontantkort och gå till gymmet som jag aldrig hinner med, tvätta kläder så jag kan åka hem på tors-fre, posta bort kalsonger, handla mat. sen ikväll kanske håkon skulle komma hit eller om vi skulle göra något. men jag var så sliten igår så jag får se. haha jag är inte van att gå upp tidigt. ojoj jag måste köpa present till min lilla lisa ronge som fyller år på fredag, 25 bast. min vuxna kompis. Undra vad jag ska köpa...?



Vill du dö eller?




Hahahahahahahah alltså dagens roligaste!!! Jag har varit inne på min myspace sida som jag haft i åratal och den har jag inte kollat på kanske två månader men idag skulle jag lyssna på good shit music så då måste man använda myspace. Jag kollade på min inbox som var full med skit också dök det här upp:

"hey hi supersexy..i am 25 year old guy from uppsala.i am single .well So do you wanna ride me ??;) we will play hard;)if you feel for sex anytime ,you can message me:)i like sex a lot:)"

Det är nu ni killar ska få skit för allt ni gör. Sexaholic och idioter. Det är nu som alla bevis om vad jag har för agg mot killar/män som endast har kärlek för sex och inte för en person. The thing is är att jag får behandla killar hurdant jag vill. Jag har fått många knivar i ryggen för jag behandlat killar som kött. Men jag bryr mig ärligt talat inte ibland för så som jag blivit behandlad av ungefär ja.. Alla mina ex. Det är de som jag idag kan skratta åt. För det var aldrig synd om mig, det Är synd om er. Jag ångrar absolut inte varje gång jag skrikit, kastat saker på er, slagit er på axeln med knytnäven eller gett en bitchslap. Killar som är svin förtjänar inga pärlor, de förtjänar inte ens en disktrasa.

Jag har lärt mig att inte öppna upp mina tårkanalar eller öppna mig själv helt och hållet för du kan inte lita på någon

RSS 2.0