introducing the summer



Zara Women



Zara TRF





ditt gullbergs kaj paradis


jag skulle vilja skicka upp ett blogginlägg till himmlen idag. hoppas att födelsedagen blir fin bland molnen och de andra änglarna. väldigt många saknar dig, många tänker på dig dagligen, många vill ha tillbaka dig.. grattis majken. 







det luktar ångest



If you’re looking for love, get a heart make a still Cause you know that love kills Don’t go messing with love, it’ll hurt you for real. Don’t you know that love kills? Protect yourself cause you’ll wrack yourself In this cold hard world, so check yourself You can see your dreams and you shield yourself Til that one kind soul reveals itself And I know when you’re into deep Use to think of me sometimes Stockholm syndrome in misery There’s a penalty for love crimes Protect yourself cause you’ll wrack yourself In this cold hard world, so check yourself You can see your dreams and you shield yourself Til that one kind soul reveals itself Protect yourself, protect yourself, protect yourself … So check yourself, check yourself, check yourself… And I know when you’re into deep Use to think of me sometimes Stockholm syndrome in misery There’s a penalty for love crimes Oh yeah anekatip In this cold hard world, don’t you know that love kills?




många saker som jag borde ha kastat



fredagen blev helt awsome. linnrosen var bara to bad inte lika bra som första gången men fin musik i örat med mycke promille i kroppen blir allt bra. fast lördag blev inte alls lika bra eller alltså vad hade jag förväntat mig? bakfyllesjuka på tåget, tog tog upp fyra säten med mina saker och mig själv. jag sov hela vägen och ville skjuta mig. jag ville inte till norge. men vart vill jag vara då? det är inte direkt så att jag vill vara i torsby. skit samma jag är i oslo nu. jag jobbade länge igår, barnen somnade tidigt och jag somnade på soffan i vardagsrummet. ett barn skriker och gråter. lite av en halv zombie.

jag har legat hela dagen i sängen. jag tog mig en tur ut på förmiddan och köpte mjölk på smestad. jag tänkte att jag behövde en lugn dag. jag tänkte dock på allt för många saker idag. jag kom fram till för mycket. grät och andades i en påse. hur ska jag förklara mig? jag är inte lycklig i norge på många många många sätt. jag är lycklig ibland. men jag kan inte göra så mycket, jag måste jobba. jag vet inte varför jag är olycklig heller. det har inget med jobbet att göra, min familj är helt fantastisk. det är bara det att jag vet att jag inte direkt faktiskt har några helt bästa vänner egentligen. det är ingen som sagt, kan jag få komma i helgen? utan jag måste alltid komma hem för att träffa alla. jag är alltid arg över det. Alla är alltid super upptagna i torsby. ja visst det är ett busy life in torsby. ärligt.

den här saknaden i mig som jag har haft ett tag nu blir bara värre och värre. jag saknar min storasyster så otroligt jävla in i helvetesvärldens som utsatte mig för detta. men jag tror inte hon vet det? jag vågar inte säga något. det är en av anledningarna till att jag är olycklig. jag är inte mig själv utan maria eller hel. min syster är min bästa vän och jag älskar henne mest över allt annat på hela jävla jorden. 

jag kommer skriva något nu som jag egentligen inte ska skriva men whatever, jag behöver faktiskt inte ge han några mer fina kommentarer eller tro något bra om han. han som är norsk, bor i torsby, knullat alla med som har en fitta i torsby(halva värmland), åker bara bil. jo, han är den personen som varit i mina blogginlägg alltid. jag vill bara skriva: Ge honom aldrig någon respekt för min skull eller på mina vägnar. jag skulle fan ha skrivit det här för länge sen. Du är ingen god människa och du utsätter mig endast för all känslor. jag hatar känslor. du är död i mina ögon. Jag har alltid varit snäll mot dig, tagit dig tillbaka för jag ser något som ingen annan ser. Tydligen. Du är en hora.


 nej jag orkar inte blogga mer, jag kan inte se dataskärmen för jag aldrig kan sluta gråta

Något som är väldigt bra för håret



jag har varit besatt förut av lanzas silk serum men min frisör majsa rekomenderade för mindre än ett år sen Orofludio. En lyxigare, himmelsk olja som är underbar för hår som mina. Alltså den är helt fantastisk. Serum tar fortare slut än olja. Du blir absolut inte fet av den och den luktar mmmmm gott.





Arganolja:
Utvinns från frukterna på arganträdet och är rik på E-vitamin och viktiga
fettsyror. Ger glans och gör håret mjukt.
Linfröolja:
Kommer från fröna i linplantan. Tack vare fettsyrorna i oljan sluter
och mjukgörs hårets yttre fjällskikt och efterlämnar håret med en
spektakulär glans.
Cyperusolja:
Cyperusolja framställs genom kallpressning av Cyperusplantans
torkade rötter, en metod man har praktiseras i Egypten de senaste
4000 åren. Oljan innehåller en hög andel av omättade fettsyror som
ger ett naturligt skydd mot fria radikaler. Tillför även volym och gör
håret mjukt och lätthanterligt

Orofluido är ett skönhetselixir till alla hårtyper, som sveper in håret i ren lyx. Elixiret innehåller tre naturliga oljor i en utsökt blandning som snabbt absorberas av håret utan att göra håret fett eller att tynga ner det.


jag vill göra det på riktigt






vaknade 05.44 och sprang på toan, somnade aldrig om
klockan är nu 06.45 och ska snart gå upp och väcka barnen
väskan är packad. shit såhär lite saker har jag aldrig haft med mig
det här passet ska jag göra på rekord tid. snabba lilla mig.

If you're looking for love, get a heart made of steel





alltså gör jag världens godaste mat? yeah i think i really do. jag har dock väldigt såriga händer. nagelbanden, skärsår - arbetsskador, torra naglar. norska tvn har aldrig något bra att visa fast det är handboll på tvn men jag är inte sugen på när norge spelar. alla bra tvprogram går efter 22.oo og då mina vänner sover jag.
imorgon går tåget, tuff tuff



ce jeu



jag har köpt delig mat som jag ska kosa meg med. har pappa på andra linjen och säger faan.. mitt internet hoppar fram och tillbaka. jävla sj typ. back to the food, kycklig med norsk potatissallad (dock aldrig smakat så vet inte hur äckligt eller gott de kan bli), tomater (jo men visst jag har börjat käka de), en himla god sallad med isbergssallad, ruccola, tranbär, nötter och två olika vinägrar som jag gjorde åt familjen till deras middag som blev rester. jag köpte även det nya numret av vakre hjem & interiör. favorit tidning.




jag har bara jävligt bra musiksmak; s to the ara


forsyn deg



Alltså hur förbannad kan jag bli på norge och deras service? jag skulle lämna tillbaka en kjol på mango. tydligen är det inte desamma som i sverige att man fortfarande kan lämna tillbaka de efter 14 dagar. fast då får man inte pengarna tillbaka utan tillgodokort. i norge får man bara hälften av pengarna tillbaka eller gå runt i butiken och hitta något på dirren för 299 kronor när kjolen kostade 599 kronor. jävla norge. jävla spanjorer som jobbar på mango och inte fattar svenska. jävlar va arg jag är.

såå just därför säljer jag den till er istället. det är faktiskt helt underbar men det hänger bara i min garderob och jag kommer inte ha den till någon nytta. den ska liksom användas så fin är den.

TILL SALU
Ord. pris 599
Nu. 499
Storlek 38
Aldrig använd










jag ska linnrosa tills jag spricker





jajajajaajjajjjajaa!! det är tisdag och på fredag åker jag tur&retur till karlstad
jag är hysteriskt glad. även om jobbdagen på lördag i oslo kommer bli lite tröttsam, bryr jag mig inte
jag ska bara passa dem lite och lägga dem i sängen. full, galen, kär och lyckorussam.


lykke lia mig



Lykke Li – I Follow Rivers






längtar till hon fröken kommer till oslo i slutet av april

Act of birth


när jag är hemma under helgerna blir det inte alls något bloggande. jag har så mycket att göra. den här helgen var väldigt stressad men ändå helt otroligt rolig. jag sov ungefär 9 timmar sammanlagt under helgen och ändå var jag inte tröttast. jag får äntligen idag duscha mitt hår efter lördagen. undrar om det kommer bli bättre.
till helgen hade jag tänkt åka hem igen eller till karlstad för linnros spelar på nöjes men jag jobbar lördag eftermiddag/kväll. det är lite osäkert om jag hinner, om jag har råd (tror jag verkligen inte att jag har). jag måste börja spara och det gör jag genom att inte åka hem så ofta som jag gjort nu. förut åkte jag hem var tredje helg och då hade jag ganska mycket av min lön kvar..

crap jag vill verkligen inte packa upp min väska



det var jag



MEN ALLTSÅ vem vill med till karlstad på fredag på linnros min man? fett. jo men visst, jag ska jobba ihjäl mig under veckan så jag eventuellt kanske får ledigt nu också, jag åker till oslo om en timma. ååå. mysigt. hmm jag var riktigt på hugget igår som färsk as blondie/gul-d



med både fötterna utanför

rebecca&fiona-bullets





jag har nyss sett tarzan filmen med lilla sjuka flickan som är hemma från barnehagen. jag börjar snart igen och då ska jag passa babygirl och minsta flickan. wiiiieee. hon är så sööt bebisen.


panic and the should attacks





you'll learn to cut cut
to cut away the things you hate the most
if panic should attack

AndY's house



fick lite freedom idag på dagen. jag åkte ner till majorstuen där köpte jag en söt liten ljuslykta som passade fint i mitt sovrum. kammerhuset har rååå söta och mysiga saker föredrar dock mer home & cottage men då stiger priserna upp lite. älskar gammalt, grått, trä och sunkigt vitt. när jag var nere i byn köpte jag även födelsedagspresenter till lilla nollåttan lydia som kommer till torsby under helgen. hoppas hon gillar de. jag har handlat lite mat till familjen nu och ska snart bege mig neråt mot smestad och hämta storfröken på fritids/översättning på norska: smask. hon har stått på slalomskidorna idag så det kommer bli fett med folk när jag ska hämta henne. men men hon är ubersöt och gillar henne mer och mer för varenda dag.




mouth full of shit









väldigt va kreativa människor i värmland kan vara. jag kan dock inte tänka mig att människor hemma går runt och säger.. du borde läsa hennes blogg? har du läst hennes blogg nu? det är löjligt. ojojoj. det märks att ni hemma inte har något för er. jag läser andras bloggar för att det är intressant och att jag gillar vad de skriver/mina vänner. jag läser inte någons blogg för att jag hatar/stör-mig-på "henne" (jag läser ingen killes blogg) eller för det är.. nej.. jag vet inte hur jag ska förklara. om man ogillar mig slösa då ingen tid att studera vad jag skriver, då är det ni som är dumma, inte jag. skrattretande roligt.
jag tänker inte visa respekt för de som pretends to like me. jag bokstavligt hatar er som är falska och säger hej med ett fint leende och två sekunder efter ringer eran gossip vän och säger vad jag sa, vad för klädsel jag hade, hur tjock och ful jag är. ni är såna människor jag vill kasta en gammal tonfiskbox på.

så till helgen när jag kommer hem förväntar er inte att jag ska hälsa utan förvänta er ingenting. jag orkar inte ens ge er en arg blick. om jag förstått rätt har jag all rätt i världen att skriva vad jag vill. min åsikt är min. vi lever i demokratiska länder. anmäl mig om ni tar illa upp.

Puss och kram på er som inte tar illa upp utan kan ta allt med en nypa salt, livet är inte alltid lika fint.


spring collection 11








Jag är tokförälskad i deras spring collection på bik bok. ni som känner mig vet att jag alltid ogillat bik bok men när jag kom till oslo fann jag lite kärlek i deras kläder. i sverige på varje bik bok är det saker överallt, de hänger upp alla kläder på så fucked up ställen så man får huvudvärk. i oslo har de en röd tråd och visar det man vill se. alla butiker är större och luftigare. priserna är också billigare. på rean i norge slår de verkligen till med rea och jag köpte den där "vintage-jackan" till vänster, den gråa som den blonda bruden har för 49 kronor. när jag kom till sverige låg den på 199 kronor. sinnessjukt! visst, när jag kom till kongsvinger kostade den 99 kronor så det gäller att gå in på alla åtta bik bok i oslo innan man köper något.

jag som trodde









nico stai - panic and should attacks, the song of shine and shame


zigenarliv dreamin





Vem vill ha ett jobb i mars? Världens sötaste familj söker en barnflicka åt deras 3 barn. De vill helst ha en svensk som är lika duktig som mig. skämt å sido. men min familj är nära med denna familj och de talar bara gott om dem. jag tycker att jag har många vänner som skulle passa perfekt för denna tjänst men det känns som om att alla vill bo kvar i den hålan de finns i? se på mig jag åker hem ofta. jag har världens bästa jobb och jag kan inte tänka mig att den andra familjen är lika underbara som min. jag har sett kort på familjen och det är verkligen en "perfekt-good-looking-familie". det är ett jobb som är 'lätt' och man får bra betalt tycker jag med allt man får av host familjen. det är en fruktansvärt bra erfarenhet och man kan jobba i ett år eller fler om man känner för det. Om du absolut inte vet vad du vill göra och tycker om barn, är ansvarsfull, öppen och flexibel är det ett jobb som du vill ha. lätt.

ni vet vart ni har mig om ni är sugna på att komma i norge och jobba


om jag hade en till morgon som den här





första passet är avklarat, det är tisdag och jag räknar ner som vanligt till fredag. men jag räknar nog också ner till när lönen kommer, onsdag eller torsdag. det ska bli fint. deglig kaffekopp i handen. familjen har ju inskaffat en dyr kaffe maskin med såna små ploppar till. jag vet inte vad de heter. jag tycker dock mer om den gamla kaffen jag gjorde. jag har lisbeths norska tröja på mig som jag fick låna när vi åkte skridskor i lördags med maja och melvin. den är underbar - stickad, svart, varm, grå, lite röd och ullig. idag blev det ingen skola eller barnehage för barnen. maria var tänkt att dra dit men innan vi skulle få på hennes jackan tog vi tempen och hon hade feber. sofie har fortfarande ont i magen. idag är det ju tisdag och då är städ damerna här så alla drog bort till elisabeths föräldrar. jag börjar igen vid ett och ska passa båda barnen medans elisabeth och babygirl drar på utvecklingssamtal.

måste hoppa in i min varma dusch. skrubba bort bakterier och bajs så jag inte blir sjuk till helgen.  

bevise det



min helg i torsby var både hemsk och helt helt helt underbar. det var koseligt att komma hjem. men jag är chockad över allt som hänt. hva skjer aa? jag hade det morro när jag var ute. det räcker liksom att vara ute en gång i halvåret i torsby. jag är för sliten för att vara ute och dricka vin. fast jag mådde inte så dåligt på söndag, jag busade ju hela dagen men idag att stå opp så tidigt och jobba en hel dag är inget för mig. till helgen får jag dricka med lite måtta. syster kommer så det finns en risk att det inte blir någon måtta. glädjer meg til å färga håret på lördag. alltså efter en dag i norge blir mitt språk så olikt sig. imorse hade jag en engelsk morgon, jag pratade bara engelska med sofie när hon var nere hos mig och spiste frukost. stackars liten som spytt hela natten. jag fick gosa med lilla baby girl mycket idag också, det känns som om att jag bli en awsome morsa (om jag nu får några barn kära äggstockar).. det är en annan historia. de luktar vartfall bebis av mina händer.


jag måste sova eller jag ska skriva fett långt brev innan som ska läggas i någons brevlåda på fredag när jag kommer till torsby. jag måste få ut allt jag känner. det är bara onödigt att ringa eller träffa dig för jag vill inte ha något med dig att göra, bara forget men aldrig förlåta.



revlot III



jag kommer ihåg livet då jag spenderade det med en bästa vän. jag vet inte om jag ångrar att jag klippte av kontakten, ibland blir saker för mycket för mig. det är lätt för mig att klippa av band. jag var ledsen ett bra tag efter men jag lärde mig att jag inte kan bära upp en hel person. men jag engagerar mig i mina vänners liv, jag vill vara delaktig och hjälpa till med allt jag kan. så som jag kände mig emotionellt vid den tiden kunde jag inte bära upp så många andra än mig själv. jag är ledsen fortfarande för jag sårade dig, jag tycker inte att jag förtjänar den skiten jag fick efter så det är därför jag klippt av allt. jag är ledsen igen för allt. förlåt. jag har dock sagt förlåt flera gånger men inte förklarat det jag kände för då skulle jag gå sönder. jag är en stark person som har många viljor men ibland klarar jag inte av att öppna mig, det blir för svårt att komma upp tillbaka till den personen jag egentligen är. (min psykolog sa alltid till mig: sara du är ingen stark person. du är bara väldigt bra på att sätta upp dina försvarsmekanismer, bygga upp en mur och aldrig våga utstråla den sorg du egentligen bär på. du har ett märke stämplat på dig och du kan inte hela tiden utstråla att allt är bra. men jag säger att jag har utstrålat min sorg på frykenskolan, jag gick i revlot hela dagarna. jag gjorde revlot mot alla förutom min käraste och de vänner som jag "trodde" verkligen hade en hjärta för mig. jag är evigt tacksam för han som gjorde mitt liv lättare då, fyfan vad mycket skit han fick gå genom mig med. jag är egentligen skyldig han världen. kanske man borde ge han en typ... blomma? jag hoppas bara att han vet att han hjälpte mig mer än vad någon annan gjorde.) till det ena till de andra. detta inlägget skulle inte handla om det men fantasi flyter på som vanligt när jag skriver om my past life.






Lykke Li – Get Some (Remix by Beck) -  Neon Trees – Animal


fall right over your head



hej mina glad läsare
jag ska åka hem imorgon. det ska bli koseligt! masse masse kos ♥
jag ska bara köpa present till min käre kusin och vänta på rörmokaren för mitt avlopp på köket har blivit helt galet och lever sitt egna lilla uppstoppbara liv. herrejises, jag vill diska! kjenner du ikke de? jag ska packa akut väskan nu så jag är ready to go. vi seees imorgon mina kära vänner!





bajsnö-slask, bullar, barn och bus får bli till veckan.

feels like home



Ariana Delawari – We Came Home




Xxxzxcuz me




H&M är stolta att för första gången lansera en kollektion designad i samarbete med en modebloggerska. Kollektionen med Elin Kling lanseras i Sverige den 3 februari och kommer att säljas i 10 butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. 10 % av försäljningspriset skänks till UNICEF.

Har jag ett sadface i mitt ansisktuttryck just nu eller? det har jag faktiskt. kan ni ge er fan på. jag befinner mig inte i sverige och troligen inte i stockholm, göteborg, malmö eller uppsala. Fan. undrar om jag kan hitta mig en typ stylist som kan dra in till lanseringen av kollektionen och köpa det som jag vill ha. jag är så lack på att jag bor i norge för tillfället. jag kommer vara ännu mer lack den 3 februari. finns inte en chans i världen att jag är ledig då eller att de kanske säljer det i oslo.



199 91




Igår hoppade jag upp och ner efter jag varit på toa. alltså vilken lycka! varför förtjänade jag detta nu då? jag är så lycklig att jag kan spricka. jag hade dock förbannat ont igår, mådde skit dåligt, spydde en gång och vred mig fram o tillbaka. mina vänner min mens har finally kommit. det är helt äckligt bra. jag tror inte att det finns någon som mig som blir glad över att få sin mens. min menscykel är helt galen. vänta nu, hur sen var jag denna gång? jo, checka almenackan. det står: Den 9 december 2010, min syster åkte hem och jag fick mens. jag blir då cirka 4-5 veckor sen. då kan ni som får den regelbundet vara glada. jag vet att jag ska börja med p-piller igen men jag är orolig över blodproppar hit och dit eftersom det ligger i min släkt. jag har haft p-ring och det gillade jag verkligen inte. när man ska ha sex, alltså den där grejen måste ut och då tappar jag bort den. jag måste alltid komma ihåg att stoppa in den efter tre timmar annars får jag mens direkt. p-stav är inte min cup of tea. jag är livrädd för sprutor(svimmar, får ångest, gråter, skriker som ett barn), hur ska jag då få den där jäveln in i armen? aldrig.

jag ska försöka hinna ringa min jävla barnmorska imorgon i torsby och få ett recept igen på mina alldeles för dyra p-piller. yasmine. jag förstår inte riktigt hur man gör på internet.. haha jag är så dålig och osmart.


vilka ord du använder



ååååh. jag hittade den låten jag letat efter sen julafton då jag och pappa åkte upp till storasyster i stöten. visste att det var morrissey som skulle sitta i mitt bakhuvud. är ju en sån här som älskar the smiths: Crystal Castles – Not In Love. ANYWAY! jag hittade den och det gjorde min kväll. tack sara.



för varje dag som går kommer vi närmare på ett sätt





längtar tills min bästa vän kommer hem från florida
det här är nog den längsta och destruktiva saknad som jag har för dig

jag är otroligt stolt över att ha dig som vän
du är så duktig och lyckas i allt du gör
nu vill jag bara att ett år ska ha passerat så jag får se ditt pretty face

savner deg och liker deg otroli mye ♥
ska ett år ta såhär lång tid?


you are a challange


jag tänkte bara att ni behövde det...

Black Rebel Motorcycle Club – Beat The Devil's Tattoo
Crystal Castles – Courtship Dating
Deadmau5 – Some Chords
James Yuill – First In Line
Kid Cudi – MANIAC
Lisa Pedersen – Lightblue´83
Little Jackie – The World Should Revolve Around Me
Morten Breum and Kill Screen Music – Traffic - Orginial Mix
Promoe – Never Follow
Sleigh Bells – Infinity Guitars
The Bloody Beetroots – Awesome (feat. The Cool Kids)
Tinie Tempah – Simply Unstoppable
Yelle – Ce Jeu (Tepr Remix)

mer kan ni få på...
s to the ara



jag ska plocka upp matvarona. göra mig en deglig frukost. fullkornsbröd (brödstykker) med kryddad kalkon, majsa och rödlök på. två hårdkokta ägg. apelsinjuice och en te kopp. efter frukosten en kaffe kopp och en grov snus. min snus börjar sakta ta slut. glädjer mig att i sverige finns det billig snus. skrattretande dyrt i norge. 70-90 norska kronor för en dosa. tror jag ska ta en powernap efter frukosten, tidig morgon.. men jag blir fri ikväll eftersom den största är på bursdag och den lille är hos en kompis. jag ska bara hämta den största från baletten. funderar på om jag ska åka in och fixa redan nu en födelsedagspresent till min kusselin som fyller stora 20år idag.

de spörs...

kvällsro



 

jag har många blandad känslor. bitter och lack av sjävförtroende.
jag åt en glass, har inte käkat något godisrelaterat på två veckor.
det ska jag fortsätt med. förut när jag var "smalare" var min enda diet det
och massa träning. handbollen är över, jag har dock gymkort på SATS.
min kropp orkar inte gå dit varannan dag direkt efter allt jobb. jag ska bättra mig.
 
jag har inga ord: rehab kanske?


vi har bullar i ugnen





bullarna är färdiga, eller de som är färdiga iallafall.
jag har haft bull och kaffe mys med min vän. det var behövligt. sen efter all deg, jäst, socker och vanilla tog jag mig ut en sväng i luften. det var deglig luft och skönt. de hade faktiskt plogat trottoaren. otroligt vad de fixar ibland. min gång är full med papper eftersom de aldrig pappersaken. det är ju sån här väldigt va heter det...? ee. när man sorterar skräp i fyra. mat, plats, papper och övrigt. jaja, det är lite svårt att inte slänga allt i en. sen är de även olika färger på påsarna. ojojojj.. jag ska värma köttfärssåsen nu och lite pasta med himmelsk sallad. jag får väl säkert sätta på en film för på tvn är det bara skit, paris hiltons new bff?? alltså seriöst..


längtan skala 1:3



jag bakar bullar massa massa massa bullar. såg precis att mjölet ligger på gränsen att inte räcka. i norge är inget öppet på söndagar, endast joker och där kostar allt dubbelt så mycket. jag får bara se till att det ska räcka. hallongrottorna får vänta tills imorgon. märkte en till sak när jag skulle baka, kanel? varför har jag helt plötsligt inte kanel? helt sinnes.. då är det bara vanlijen som får göra sitt, som tur är har jag två vanligstänger och två vanlijsockers burkar.

degen jäser, jag äter russin och jag har mina favorit tights på mig. prickeliprick. sen ett tips för alla som försöker baka. när ni bakar, ha på er gulliga kläder och en söt toffs. allt blir bättre, jag lovar. i torsby när jag bakade hade jag favorit bak kläder på mig alltid. en sommar blommig rosa klänning, en toffs med ett rosa silkesband, vita tofflor och alltid rosa naglar. jag har provat att gå i vanliga kläder när jag bakar och det slutar alltid med katastrof eller brända kakor.


 
många barn dreglar av socker koma när de hittar min hemliga vapen låda
det börjar ta slut.. jag ska inskaffa mig nya saker när lönen kommer och jag beger mig till torsby




ingen kan ändra på det








jag somnade efter mitt kvällsprat med storasyster. ögonen var tjocka av trötthet. jag vaknade upp efter en kvart med svettningar och ont i magen. jag kommer inte kunna somna nu, väntar på att vetekudden ska bli varm i ugnen så jag kan drunka mig i sömns igen. spindelharpan ligger uppe i menyn. det är de tröttaste spelet som finns. jag är glad att jag inte är bland människor som super sig fulla på sprit ikväll, varför varje helg barn? varför varje fredag och lördag sen även onsdagar? min kropp har aldrig mått bättre. jag värdesätter mina nätter ute "i dimman" nu. det är liksom kul. det är inte kul varje helg. samma saker händer. speciellt i torsby. jävla raggare överallt och fjortisar som är över 18, några som är coola och "to good looking" kommer in som är under 18 men grattis, hahah ni kom in på hörnet *creed* (apropå flickor i torsby... hur går man klädd? hur sminkar man sig? vart går gränsen till att gränsla över killar och dansa ocensurerat?)

well well det är inte mitt liv. jag är glad för det.
vetekudden är varm imorgon ska jag vara ute hela dagen
nästan iallafall, jag ska till gymmet också


förhoppningar och regnbågar



ååååh nydelig dag.jag fick umgås med min kära vän som jag inte får skriva namnet på för hans flickvän är sinnessjukt svartsjuk. men det var skönt att äntligen släppa allt förflutet och faktiskt kunna prata som förr. visst att det fortfarande finns kemi vet jag att jag inte ska förstöra hans "bästa love of his life". det är nog ganska lugnt för jag har mitt hjärta någonstans cirka 2 timmar och 30 minuter härifrån...
jag har *svordomar* inte ätit idag. två hårdbröd med kalkon. jag är inte hungrig, såg att jag hade lagt fram två kyckligfiler som jag troligen skulle göra något med men jag har ingen fantasi idag. har ifos cashewnötter och grädde så något ska jag kunna fixa ihop.


nu försvann mina ramar.. my a-list love affair, "allt var bara du, du, du" och chanel.



jag gjorde om dem istället. pysslande hit och dit, så kan det gå när man varit på majorstuen
med en tidning, garn, tejp så kan jag gå hur långt som helst



fascinating rythm



hei
kan man snakke om att bli överraskad av ett tvprogram som jag ser på när norska kanalerna inte har något att visa? då sätter man på svt 1 och tittar på på spåret. åt deglig köttfärssås med pasta och awsome sallad, ett glas vitt. "vi åker norr från solstaden och träffar åskblblaalla" : TORSBY! jag blev helt glad och saknade hemmet när jag såg tågstationen men snart gör jag entre igen. jag jobbade lite imorse. det snöar som vanligt i oslo och jag ska ta tbanan in till majorstuen och göra lite ärenden. jag ska köpa blommor till fönstret också, vad fan ska jag köpa? jag är urusel på att köpa riktiga blommor. men att sköta dem rätt är jag suverän på. göra lite ärenden åt ala family, måste även köpa något till mig själv innan jag dör av tristess. fast idag är inte dagen jag ska åka in på, det är lördag och mellandagsrea. det kan bara innebära kaos i centrum. jisses norskar är galna.



jag är extra glad över att när jag kommer hem så kanske lilla stockholmaren Lydia kommer till mig. hon den där kloka damen som alltid är helt översmart och ger de bästa råden. älskar att prata om saker och ting som är viktiga. hon och jag som hatade varandra förut, löljigt värre men det är tur att man kan hitta en tjej som mig och glömma alla problem och idag skratta åt dem.  hon är verkligen en fin människa som bryr sig Ärligt om andra, inga falskheter utan pure kärlek.

REBECCA & FIONA



fet


årskrönikan






little lou, ugly jack, prophet john




varför är mens såå synkroniserat på mig? min mens är återigen försenad. tror jag har slått rekord på 3-4 veckor nu. jag förstår inte på min kropp. jag och min mens kommer aldrig kunna sammarbeta om det ska vara på detta viset. jag är inte på smällen, inte för jag testat mig men safe sex är det bästa vänner. ifall jag vill ha min mens måste jag leva med en tjej som har mens, jag levde ju med ninni i två dagar. duger inte det? det är oftast min systers mens och lisas mens som kopplar igång mig. jag får nog lägga mig på bänken när jag kommer till torsby så de får känna på mina äggstockar. något är galt vartfall.

du har sårat mig igen big time



det är du som får mig att må sämst
det är du som får mig att le
det är du som får mig att sakna till döds
det är du som får mig att bli förvirrad
det är du som får mig att bli krossad
det är du som får mig att må som bäst
det är du som får mig knäsvag
det är du som får mig när du endast vill
det är du som får mig att gråta
det är du som får mig att rymmas av fjärilar
det är du som får mig i sängen
det är du som får mig längta hem
det är du som får mig att krympa
det är du som får mig att tycka om mig själv
det är du som får mig att hata mig själv
det är du som får mig att vilja slå mig själv

men fortfarande så försvinner allt negativt för du är the ultimate boy. allt det positiva överväger det negativa. jag har provat allt för att komma över dig precis som jag gjorde med david som faktiskt fungerade efter två månader. jag har förträngt, tänkt genom allt, gråtit floder, varit arg och besviken, raderat dina mess/telefonsamtal/nummer, tänkt ut allt negativt med dig, hur mycket du inte förtjänar mig, att du är ett svin, jag har legat med andra (-fast dock samtidigt som jag låg med dig), dejtat han som gjorde att jag kom över johan, supit mig full, jobbat och varit en duktig flicka.
även om jag gjort allt jag kan göra dyker du alltid upp i huvudet på något sätt. jag blir så formidabelt förbannad på mig själv.


du ville träffa mig när jag var hemma och du vill alltid samma sak. du vill ha det du förlorat men mig, mig för du inte tillbaks.

OutKast – Take Off Your Cool (feat. Norah Jones)

varje gång är som det sista gången vi sågs





är jag glad eller? jo tack jag är fruktansvärt glad. inte med tanke på att jag pratat med mina söta barn i torsby utan min favorit serie solsidan kommer snart ut. om jag minns rätt är det den 16 januari, vad är det sämsta med allt? jo, jag kan inte se på det för jag bor i jävla norge. trenger tv4 tills dess. jag har avklarat mitt första pass, blev en snöig väg till bussen idag med den minsta flickan. får det lov att snöa så här mycket? jag tycker inte om snö. jag tycker mest om mörkret på kvällarna med tanke på mitt beroende av tända ljus. iallafall jag börjar igen vid 15.oo och då ska jag hämta den minsta igen på barnehagen men lite oväntat så ska jag ta med bobben (akers-bräde eller hur det än stavas på norska..) så ska vi åka hela vägen ner. innan det ska jag nog se på a christmas carol med slimijim. jag skulle dock behöva åka ner till majorstuen på blomsteraffären och köpa en ny blomma i mitt fönster men de gider jeg ikke åsså borde jag växla pengar och sätta in på kontot. en sådan dag som det snöar så hela himmeln öppnas ska man inte vistas ute. jag ska fixa min vanliga frukost, tre eller fyra hårdkokta ägg med två hårdbröd me bremye(smör) på.

Little Jackie – The World Should Revolve Around Me

bara jag inte faller och slår mig



 



jag har fått ledigt den 21-23 januari så im going back to my hometown. lite tester ska göras. min favorit mamma kommer och hämtar mig i kongsvinger så jag slipper ta bussen ända till karlstad. min familj är bäst. på lördag ska jag till majsa och färga mig blond igen och denna gång ska det bli himla fint massa blont. nytt fint långt hår. eftersom jag sparat pengar i december tycker jag att jag förtjänar mig det. håret mitt ser ju förjävligt ut just nu. jag ska även köpa en glansinpackning denna gång så jag inte behöver spraya glansspray varje dag - håret blir fett och ekkelt. önskar att det inte är så dyrt att sola i norge. jag känner mig blek, men det är vinter? fast huden blir bättre med lite uv-strålning. (om du inte solar varannan dag i 20 minuter, not good tjejer). två gånger i veckan och 15 minuter är bra för huden. jag vet att det tar längre tid att få brunare hud men det sitter längre om man gör så. när jag kommer till torsby igen ska jag powersola, farligt mycket. fredag tjugominuter, lördag tjugominuter och söndag tjugominuter. helt ok kanske.


det går bra i norge. jag försov mig lite idag bara, jag hatar att försova mig. jag förstår inte att jag inte hör mina väckarklockor. jag har två nu. en som är på högsta volym och skriker, den andra är telefonen Angus & Julia Stone – Mango Tree. jag har börjat att lära känna lilla babyn, hämtat och lämnat barnen på skolan och barnehagen. det är skönt att få lite mer saker att göra om dagarna. fast idag var jag ledig från 11.oo-15.30 så då bara helt plötsligt vakna jag av allt jag sov. hur kunde det hända? så inatt kommer jag inte kunna sova på ett tag. jag har börjat att jobba en kvart tidigare för att underlätta morgonen för föräldrarna, det är att få den äldsta färdig för skolan. borsta håret, lägga i matboxen, sätta på kläder och haa de. sen är det den minsta som jag åker buss med på morgonen nu till barnehagen.  det är många som frågar hur en dag ser ut för mig. eller vad man gör när man är barnflicka.


07.15 se om föräldrarna behöver hjälp
07.30 städa köket - ta bort frukosten
07.50 Eventuellt gå med den äldsta till skolan (och hennes vänner)
eller gå med den minsta jäntan till barnehagen
08.30-09.00 städa etage 1 och två - puffa kuddar, ta bort leksaker/saker,
hämta tvätt, tvätta tvätt, vattna blommor, bädda sängar, städa badrummet,
städa flickornas rum och varannan tisdag byta sängkläder in the masterbedroom

första passet avklarat
mellan andra och första passet går jag och handlar mat och div saker

15.00 hämta någon av barnen
16.00 hjälpa till med middag
17.00 städa bort middagen och sätta på diskmaskinen
18.00 göra matboxar till flickorna och skära upp kiwi till frukosten

Alla dagar är inte lika. vissa dagar kan jag jobba hela dagen beroende på vad som ska göras. men så är mitt barnflickejobb och det är jag helt nöjd med. jag städar aldrig huset med dammsugare och skurhink utan de har städdamer som kommer varannan tisdag. man tjänar mycket pengar på så "lätt" jobb tycker jag. jag har boende gratis, mat(även hygien ting och mer där till), kontantkort i månaden och flexikort (tunnelbanekort). utöver det får jag 5000 norska kronor som jag får göra vad jag vill med.  


ärligheten respekten kärleken

The times that you hurt me and put tears on my face
And even now while I hate you it pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna love you in no kinda way
 I don't wanna a broken heart


varför lyssnar jag bara på mitt hjärta? jag vill att någon bara ska slå till mig och säga att: kommer du inte ihåg dina sömnlösa nätter sara med krokodiltårar och knytvävar i magen. när våra telefoner ringde och du bara stormgrät och kunde inte andas. vi kom, du fortsatte att konstant gråta för han sårade själen sönder dig med alla hans saxar och allt hans hångel på krogen med sin nya tjej. hon det där Emo't som är så mycket under din nivå. men alltså, jag förstår inte det här. efter ett år kommer jag fortfarande lika snabbt tillbaka till dina armar. jag kan inte kontrollera mina känslor. fast vem kan göra det? det värsta med den här gången är att jag trodde på dig, eller det du sa.. allt som kommer ur dig är bara massa lögner för du såg äntligen att jag kunde stå på mina egna ben och leva utan att vara förälskad i dig. Sååå då.. Då måste du riva min mur och slå mig knäsvag igen. jag kände när du kom in i mitt rum att detta blir bara trubbel. massa jävla kärleks trubbel som jag inte är värd. Är det jag som ska kämpa för att lita på dig? Aboslut inte! det är du som ska kämpa för att jag ska kunna lita på dig. jag har svårt att tro på dig för du är en cheeting bastard som alla andra är. även om jag hatar dig till döds för att du gör mig förälskad efter en smekning, efter en kram, efter att du gör mig så glad som du gör. måste allt du gör få mig att le? jag vet att jag är bra för dig. jag gör dig till ett mindre svin. jag gör allt du vill att jag ska göra. samtidigt så vet jag att du tycker om mig lika mycket som jag tycker om dig. jag ser det varje gång vi ses och det bästa av allt är att jag känner det. varför kan du inte bara slänga ditt jävla macho ivägen och bara vara den jag tycker om? jag förstår inte vad du är rädd för. du vet att jag är perfekt för dig och jag är det, den du letar efter. du kommer bara aldrig riktigt in. när du kommit halvvägs in i mitt liv försvinner du och jag blir mer ledsen för varje gång. jag ger dig chans på chans. det här får faktiskt vara den sista gången fröken staaf. han får aldrig blir utnyttja eller komma mig nära igen. jag orkar inte att vara ledsen eller bli hjärtekrossad gång på gång.





(Detta inlägget låg bara i utkast. jag kom på att jag ska skriva om det men det är fint att höra vilken åsikt jag hade denna dag...)


och illdåd



som ni förstått tog jag en paus för bloggandet när jag var hemma i torsby. ville inte slösa tiden på att blogga. känns inte direkt som jag vilat ut under min semester eftersom jag varit runt överallt och kramat varenda människa. fast bättre det än att ligga i sängen hela dagarna. jag är inte så värst trött, jag har väl inte sovit så mycket så jag kan känna mig trött under gått över till "jag-är-vaken-men-jag-är-en-zombie". igår var det verkligen en norgeångest på mig men nu sitter jag här i lägenheten och känner att det inte är så hemsk. flickorna är hemma idag från skolan och barnehagen så det ska bli kul att va med dem hela dagen. jag fick extra energi av maja och melvin igår så detta ska gå konge alltså. lägenheten är iskall, blommorna har dött men allt annat är ganska okej. fast jag har inte öppnat kylskåpet än, undra hur jag lämnade det. jag tog bara min väska och drog när jag åkte hem.. yey tur att jag är duktig på att städa.

sammanfattning av min vecka i torsby är typ bara underbart och älskvärt. jag har inte förstått att jag saknat alla så mycket som jag tydligen gjort. blev ledsen när jag sa hejdå till mamma för hennes kramar var så saknade. men att jag skulle gå ner till botten igen och finna dig var det sämsta jag kunde göra igen. i think. det är skönt att du bor i torsby och jag bor i oslo för då är det lättare att inte höra av mig, att känna att jag måste träffa dig. nu vill jag att det ska vara över igen. igår raderade jag nummer och all kontaktinformation om dig.

jag ska blogga mer om detta ikväll för jag behöver lätta mitt hjärtat och det är bara bloggen som förstår mig





RSS 2.0