Twilight hysteri

 

 



Imorgon 21:00 ska jag titta på bio med mina söta vänner


Jobb på G




Barnflicka i Stockholm på Lidingö eller på Söder
Au pair i Luxemburg
Barnflicka i Umeå
Just nu städa fars kontor och träna ikväll

hoppas hoppas hoppas..

friends, lovers or nothing



Fibromyalgi.  jag förstår inte att varenda gång man pratar med en ny psykolog eller läkare kommer det alltid olika svar ur munnen. eftersom EKG är lika vanligt som varenda gång känns klappningen lika konstigt varendagång men denna gång har jag inte den ångesten som jag haft förut. det finns liksom ingen panik eller någon ångest. eller ångest finns kvar som vanligt men ingen panik. jag har lusten kvar att sova bort hela dagarna och vara aktiv på nätterna som förr. det där hatet för solen börjar krypa in och lusten för att sluta äta har kommit tillbaka. lusten att aldrig mer ta hand om mig själv är tillbaka. en till lampa är på när jag sover och två till kuddar har kommit tillbaka i sängen.

jag vet att det skulle ta lång tid för mig att bli frisk från första början när jag fyllde blott 9 år. jag visste också att det skulle bli jobbigt att komma ur mina sömnlösa rädda nätter. men fan vad jag kommit långt på denna korta tid. jag har en livserfarenhet som ingen annan har. men någon saknas, fan vad jag saknar dig





Corroded


kärlek vid sista ögonkastet


Helgen har varit mycket bra. Fredag satt vi hos lisa och laga mat, drack öl, spelade spel. Skit myyys! Lördags spelade jag match mot jobbiga hellton. Sen dirr efter matchen åkte vi till karlstad och skulle ha avskedsfest åt lilla vännen tommy. Var mer svett efter leklandet än nöjes. Vi gick till ankan på kvällen och festa men blev inte så mycket festa festa för min del för nu har jag blivit trött på att festa igen. På söndag åkte vi tidigt hem, kollade på emmas match sen gick lisa och jag hem till henne för att laga tacos till grabbarna. Momo och Tommy kom till Lisa o åt tacos. Lagade kanske dock lite för mycket mat men men.. Idag har jag sökt massa barnflicke jobb i sverige-norge faktiskt. Vi får väl se hur det blir med den saken. ska försöka dra mig till oslo under veckan och söka jobb.




Tycker väl mest idag att alla är otacksamma över all hjälp man ger, eller man bara ger och ger. Får man mycket tillbaka? det man får tillbaka är en sur människa som bara klagar och klagar.

du är kall



Den största destruktiva handlingen jag gör varenda dag är att sakna han eller längta. jag känner mig fortfarande som ett ruttet bananskal som ligger på t-banan i stockholm. jag gör fel av det som ska vara rätt, jag inbillar mig och fantiserar om att jag har rätt om vilka känslor som är äkta. varje morgon jag vaknar med min bakfylle ångest har jag gjort samma sak. att gå tillbaka till en just person bara för att. bara för att du är du och för längesen gjorde du mig lycklig. men fan, varenda morgon är samma sjuka destruktiva skiten jag går trampar sönder mig i. det jag inte förstår är att jag klandrar mig själv, jag har inte gjort något. jag har bara suttit i sängen och väntat på knytslagen och fisten i magen. trouble boy. Det här känns inte bra. Syrebrist och sprängande hjärtan kan inte vara hälsosamt, det kan inte vara bra. Håll i mig innan jag faller, bär mig, och tejpa ihop mig. Det lilla som finns kvar, något måste väl ändå finnas kvar?





mitt öga för det nya har blivit stort, kanske en ny prins? men med ett trasigt förflutet och ett lekande med mr.play-boy-jag-skiter-i-brudar har gjort mig förvirrad. det är bara svårt att fatta greppet om dig, varför kan jag bara inte vara förra-mig-själv? bara don't give a fuck. delete!!delete!!delete!!delete!! bara försvinn och radera dig själv ur mig. gud, mitt intresse för dig. jag är bloody nyfiken på allt men jag kan liksom inte bara släppa min mur och bara försöka tills du spyr. jag vågar knappast berätta för min bästa vän att jag känner si och så. för jag vet orden som kommer komma. men rädslan av att försöka igen och röra om i karusellen är kanske fel. "jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig och jag kan inte skilja på om jag vill skada. men du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig.."

en helg som kan fastna







puss mina fina vänner


jag hamnade visst fel inatt



en vecka klar uppe i höljes, under veckan har vi inte gjort mycket jag och emma. eller jo, i onsdags var vi på lasse i lla. det var jävligt bra fast det var bättre första gången jag såg han sensommarn i gymnasiet under stockholmshimlen. men men, jag vet inte hur vad och varför jag blev så underbart full igår. ganska jobbigt att vakna imorse iaf. men emma är här och sover i soffan. vi måste sätta på oss den vita skjortan och den svarta kjolen för ikväll ska vi jobba på 30-årskalas! jävlar i min lilla låda vad det kommer bli körigt.

en gång är ingen gång


igår fick jag med mig lisafisen till höljes och grabbarna, det blev en snabb visit för de andra men jag stannade kvar hos lilla emma till idag. såå kom hem, spela världens mongomatch med cp domare sen gick jag till lisafisen. vi skulle ha åkt till sysslebäck till lilla emma eller vi skulle ha gått ut men istället åkte vi och köpte massa fett och bara mumsa i sig allt och såg på filmen Horton. imorogn har mina kära små flickor hemmamatch, guuud så nervös jag är! sen direkt efter matchen köper jag bingolotter och åker upp till höljes. där kommer jag vara ett tag nu. så ching ching.



sara ala bäst




lisafisen♥


RSS 2.0