Ersätta fröken roompa


och förkyld börjar jag bli. härligt när festhelgen börjar rulla in. kanske är meningen att jag ska stanna inne efter helgens bravader. men gotta go to stöpafors på lördag och fira lisa fisen. imorgon får jag åka med till hovfjället med frykenskolan på friluftsdag, grilla korv och mysa i regnet. gummistövlar på tror jag verkligen. på fredag ska jag kolla på påskparaden. stella, elias, maja, william, emma, isabella, thindra och alla godingar ska vandra runt. jag gick förra året med dem och det var hur mysigt som helst. pappi var i karlstad idag och köpte med en klänning från the garden collection och en blus. de lönar sig att vara städmaja här hemma. umgicks med bongen idag, käka sallad, vitlöksbröd. såg på funny people filmen som var helt flippad i två timmar. skratta hela filmen. sen såg vi våran favorit barnfilm HORTON. alltså, världens roligaste och sötaste film. "i min värld ska dom bajsa fjärilar i".. men nu måste fröken sova för hon ska med tidiga bussen imorgon.


en dröm med två ben och en kina puff's kartong




Jag längtar efter mina S-vänner.
CarrieAndMr big, SAMANTHA!.. Efter alla avsnitt varenda kväll och varenda dag klockan 1500 på kanal 3 behöver jag nytt. jag älskar sex and the city. jag är visst en sån brud and i love it. samantha är underbar.



förlåt för bloggtorka men internet och min tid för bloggandet är upptagen. fastnade hemma hos ninnister med nathalie, färgade massa amoniak så allt flimmer är borta. mitt comedy central är borta ur min box, känner mig halvt deppig över det. alla mina favorit serier gick på den kanalen. fö helvete lars-olov. imorgon ska vi baka scones och äta fruktsallad. mama sara läxar upp barnen. ligger just nu i lyxig inpackning med cellulit inpackning på benen. ganska dumt men ganska skönt.

jag har sökt fyra jobb i Ystad idag

När jag fyller 20 år den 2:a maj, önskar jag mig:






Stella McCartney klänning. Världens finaste, underbaraste, gulligaste, snyggaste, TO DIE FOR DRESS!!
kostar ungefär 19000:-. Bara ääälskar.
det är bara att börja spara mina kära vänner!

är det såhär?

okej ikväll igen är det match. sista hemmamatchen, den är klockan 20.45 men kan även rekommendera att ni kollar på aflickornas match vid halv åtta. skolan idag gick toppen.  vecka 13 börjar mitt häslorpojekt. shibbynice. jag lyssnar på inga problem hos bongen och ska käka lite köttig mat.





a heartbreaker right from the start


yess, vi vann matchen igår. en efterlängtad seger! imorgon är det sista hemmamatchen och den, eller BLI ska bli go. ska käka varma smörgåsar @ sis med new moon och en te kopp. imorgon är det skola igen med film med eleverna.

aa jag är rätt så jävla cool

en sak i Taget


känner mig lite som en vilsen trettonåring när jag springer runt på frykenskolan och försöker hitta sal 45S. livet är rörigt och roligt men orden bara babblar runt när frågorna ställs. jag har bara börjat med information och imorgon börjar jag med salarna. kanske torsdag får jag börja med mitt egna. jag hoppas för jag är så vilsen av lärare, elever och salar. dörrar och elever som skriker så huvudvärken exploderar. tre till fem kaffe koppar måste ut och jag går in på pojkarna toalett och 6:orna skrattar och tror jag är en kille. det drygaste är alla omöjliga skogränser. att jag måste från 7ans korridor till 6ans måste av, på med skor för trapporna är dygnblöta av snökastning och söliga elever som inte kan stampa av snön utanför för de är för små för att förstå vitsen. roligaste besöket jag var på idag var inges och katarinas. men jag har det bra, jag har det roligt och jag gör något iaf.

inte så lätt att gå runt med en rövkaka. alltså en lårkaka fast på röven. ett fääätt blåmärke på knäskålan och glidmärken. ett ont, ömt blåmärke på knölen vid handen. hur ska jag orka spela match imorgon? den är klockan åtta imorgon, hemma i stjernehallen mot bruks. jag hade en sån där bra matchdag i söndags även om jag var sliten och stel. jag jobbar faktiskt upp mig genom att äta allt detta hälsoprogramsgeggamojjan.

saken är att jag är den första tjejen, du är bara den andra. jag orkar bara inte bry mig om dig. du är en energisugare. jag saknar bara lill killen eller längtar.


jag ska jobba ikväll också eller städa pappas jobb efter gymmet. men jag måste lägga mig med en fiskbulletallrik och se på new moon.



jayZ, swizz beatz - On the next one


Minnen



Studentvecka på tisdagen hos ninni

annandagjul i sysslebäck påväg till coop, fruktansvärt kallt och bakfullt



Tommys hejdå fest på nöjesfabriken i leklandet. Boys VS. The big girls



Valborgsfest/sara fylle 19 år


Sitter hos fröken ninni och kollar genom hennes festbilder. och det bjöds på mycket galenheter för fröken staaf. Tar några bilder och njuuuter av min första öl :) ha en trevlig kväll, skål sötnosar


järnvägsspår



Jag har gymmat med sandra,  hängt med lisa och spelat lite yatzy, kvalitétstid med storasyster på toria häng i tio minuter. jag ska locka mitt hår, käka pasta, kolla på handboll och gå till min söta ninni. spela spel och dricka lite midori eller artic. myssigt :*

jag ska tänka på dig imorgon igen, låt mig bara vila


Varför bildas det mer bindväv runt om bröstet? Eller varför får jag endast känslor som är typen av Sekundära emotioner? Kanske en eller två bristningar ska sätta spel på blodproppen som sitter längst bak i ryggkotan. Måste jag vara intresserad av olika känslor? På en torsdag kväll Sara verkligen, istället för att sitta vid facebook eller se på någon scrubs/vampyrserier/lyxfällan serie kollar du genom poesin som shakespeare, cornelius, ovidius och kära ludwig skrivit, varför ens bry sig om romeo och juliet en gång till när det enda du läste på svenska timmarna var just den? förut back in the days trodde jag att jag skulle förstå känslor, mest kärlek och hat när jag läste det. sanningen är att jag blev mest förbannad över att man aldrig kan få den lilla sagan man vill ha.

Att kunna nästan önska sig så mycket att den/den hoppar in i bröstet och spinner ur bindväven samtidigt kan den/det sparka sönder råttorna för jag skulle gärna vilja sova inatt med för imorgon ska jag träna och planera mina dagar på frykenskolan. jag vill inte ha några läskiga drömmar så jag måste vakna kallsvettig klockan 0500 varenda morgon. man ska vakna när väckarklockan ringer 0800 till vakna med the voice och en kopp te färdig.

Sleep tight everyone ♥ om du inte kan sova lyssna på;

Robert Pattinson - let me sign, never think, i was broken
Eller en ännu bättre Clair de lune med Debussay


Torn


jag sitter i mitt rum på ängsvägen och lyssnar på never shout never - can't stand it. luktar mitt nya härliga shampoo med blodapelsin, som jag även har body lotion i. finns att köpa på apoteket eller kronans droghandel för bra pris. huset är tomt med en sara i. hennes fader är i karlstad på hockey och jag myser så gott jag kan. jag får inte ta hit någon eftersom jag måste komma igång med mitt "inre-blablablaa- Jag". Jag tappade ju bort mig ett tag där i början av veckan av förvirrning och tjafs. Spotify bytte över till en av mina favoritlåtar just nu: OneRepublic - All the right moves. Te dricker jag också, American Lady (Rött te) fruktansvärt himla gott. Och vad tänker jag på? träningsvärk. Vem tänker jag på? Den där lill killen. Vem är den andra? Min syster, hur mår hon? Vem är den tredje? Min mamma, hur mår hon? vad gör hon... blalbla.. För det första skulle min "hjälpredo" nu klaga på mig för den enda jag ska tänka på just nu är moi, mig sara lovisa staaf. Men jag kan inte vinna alla matcher i min halv schizofrena kropp. Kommer ihåg den gången min första b-boy sa; du är schizofren, du behöver hjälp annars gör jag slut. tack för att du gav den hjälpen utan dig hade råttorna tagit över.

jag, jag, jag, jag... jag undrar hur boberr mår också men han kan jag inte höra av mig till även om jag skulle vilja. vill mest bara veta hur han mår, vad han gör. eftersom jag är orolig. eller orolig, mamma sara. du ser inte ut att må något vidare bra. inte vet jag varför jag ser eller känner det men jag är bara sån som får vibbar. mest av allt skulle jag väl vilja krama dig och känna mig någolunda bra i kroppen för dina kramar är de mest enegrifyllda kramarna som finns. ganska dumt att jag skriver om dig på min blogg, för jag vet att du läser det och du vet när det handlar om dig för mina små handbollsflickor kunde inte uttala din "utländska" efternamn så det blev Bobberr med ganska många R. Varför håller jag på såhär? Vore lättast om du kunde hopppa ur mitt huvud och sätta dig i hennes huvud på heltid eller borde jag få åtminstonde få betalt om du ska sitta i mitt huvud och dra energi av mig. Klarar inte av dessa deltidsdagarna när den Enda jag vill ha i mitt huvud är "Lill killen"..


Om ni inte har hört eller sett börjar jag äntligen på måndag med mitt nya jobb på frykenskolan som "frilustledare aka. dagismamma" åt barnen som käkar godis, går ner till torsby på sina håltimmar. jag längtar att få börja göra något igen. men helst av allt skulle jag fortfarade vilja åka till danmark.

Made in Indiska


Eftersom jag inte är den tjejen som gillar Vitt i inredningen utan jag gillar färg. jag gillar vitt till en viss del men det blir lite för mycket ibland. Så är Indiska ett ställe jag Älskar att köpa gardiner, porslin, ljus/-lycktor, lampor, textil m.m.









eat me down


var det du som höll får hårt? eller var det jag som blev för svag, var det du som blev för våt? Eller är det jag som är så hal?

Träningen är klar. Grey's är slut, på träningen fick man ett gymkort så då behövs det inte köpas ett imorgon. 1100 ska jag gymma. nu får det vara slut på dessa joggingturer, powerwalk och gå turer. jag ska börja gymma igen. -3 kg. hur mycket kommer jag gå upp nu igen när muskler ska bildas?

Pets - don't you say your hearts broken when it's not (FORTFARANDE BRA!!)

bli aldrig som oss, bli värre!






Torsbys nya livsstil som maskinens Pengar; Otrohet varar längst?

Tycker mest att folk behandlar människor (Flickvänner/pojkvänner) som skit. Om man inte kan ha ett förhållande ska man inte ha något även om man tycker om sin "enda puttinuttiga pluttispluttiga gutten". jag har bedragit en enda gång och jag ska aldrig göra det igen. jag har varit den där tjejen som killen bedrog sin tjej med men; Han skulle ju göra slut, Eller vad hände? Hon blev fruktansvärt ledsen när han gjorde slut så klarade inte av att göra henne mer ledsen och typ skulle gottgöra henne med att bli tillsammans med henne igen. Visst att man ska kämpa för kärlek. Men jag har alltid stått fast vid min sak. Om man varit otrogen en enda gång (Oftast gulligt oskyligt) så ska man göra slut, en paus? nej. Paus menas att man vill ha sex med andra, inte att man ska "tänka ut vad man vill".. Struntprat!




jag står maktlös inför kärleken... igen. Ödmjuk inför kraften






"och när ljuset släcks så ska du vara min
ska du vara min"



fröken har varit duktig idag. torkat, pysslat, dammsugit, målat en pall, bytt gardiner, möblerat om hela huset. Och nu är kroppen trött. Hennes snusdusa är fattig med en enda kvar och torsby ligger långt bort men efter hon planerat flickträningen inför ikvällen och packat sin träningsväska kan hon vandra upp för bergsängbacken. undra vad småflickrona ska få göra ikväll för jobbigt. "Vi vill ha jobbigare träningar lisa och sara!". MEN VA? vi kör idioten, styrka och massa handbolls idiot jobbiga saker så de blir alldeles färdiga men ändå jobbigare träning? de ska de få. förra veckan var jobbig och likså ska den här bli.

imorgon blir det tidig powerwalk med sandra och köpa mitt första gymkort eftersom vi inte längre kan träna gratis på badhuset.

väntan är över



en sån här dag spiller jag inte bort. vaknade upp med den underbaraste människan som stöttar mig. hon kan läsa mig direkt när något är fel och hon kan alltid vara glad för min skull. bongen. efter att jag bottnat igen och fallit halvt tillbaka förstod hon att i måndags och dagarna innan det inte var så bra. min måndag sov jag bort. när jag börjar sova bort alla mina dagar är något på tok att ångestmånarna kommer tillbaka. vi hade en jätte bra dag idag med sol i bergsäng, relax timme och bad i badhuset, korv mat och fruktsallad hos ninni. Varför måste allt vara på tok när jag inte kan ha det på tok? jag vill inte ha huvudet nere. jag måste återigen knyta upp knuten. Och jag "halvträffade" någon som fick mig på bättre humör. Väldigt mycket bättre humör. det jag förstår hundra procent är den procent som jag gjorde en halv tabbe på. eller det var inte ens mitt fel. Och jag tror inte jag gjorde något annat fel. Jag tyckte vi hade det jättebra den kvällen, natten du sov över här och jag ville.... men då hände det där. aa, jag kan inte ta tillbaka det. även om jag skulle vilja eftersom du är en väldigt fin människa. jag får bara vänta på mitt sms


Usssh det ska bli skönt till helgen: fredag bio med lisa på Alice i underlandet och lördag jobba i leksbråten med sandra


du är faktiskt ganska bruten ur mitt liv. ursäkta mina ord i mitt förra blogginlägg. Matt nathanson - fall to pieces






jag kommer aldrig förlåta mig själv efter förälskelsen i dig


Efter att ha varit i min bubbla en månad eller mer.. så har jag kommit fram till mitt svar. med diskussioner med vänner, nack-fördelar, bråk och tårar. jag får aldrig falla tillbaka. jag kommer aldrig förlåta mig själv för jag blev kär i dig. jag kommer inte förlåta mig själv att låta dig bara försvinna från mig. jag kommer aldrig förlåta dig för att du bytte tjej en vecka efter som kanske är det värsta facet jag någonsin. jag blev för förödmjukad pga att var jag fulare än henne? om det är så, då skulle jag nog ta livet av mig. jag har haft skam över hela mig. dagarna efter du inte ville träffa mig mer såg jag dig varenda dag och jag tänkte på dig varenda dag. jag såg dig och den där fula tjejen varenda dag och undrade alltid.. "Varför är det inte jag?"

Och jag vet att jag förtjänar bättre nu. Efter helgens incident kommer jag aldrig mer ligga bredvid dig för jag vet att du bara vill vara inne i mig just nu och inge mer. Men jag tror, eller jag vet.. jag känner att. Att jag kommer få dig till slut, när du förstår att jag är den du vill ha. För jag är världens bästa tjej du haft och den där skrot tjejen kan slänga sig i väggen för jag är bättre. Det vet jag att du vet för det sa du. Du är en sån som pratar sant när du är för full.

Men jag kommer nog inte tycka samma lika bra om dig som jag gjorde. För förut. Du var faktiskt den finaste människan jag någonsin träffat och jag trodde att du aldrig kunde göra mig illa. Men jag har aldrig gått Av så mycket som jag gjorde. När jag var i samma rum som dig tog du all luft från mig. En kväll kunde jag inte andas eller koncentrera mig på mina vänner. Jag kom in i min kärlekskoma. Sönder var inget stort ord för mig. Jag var mer än sönder. Jag tror att alla mina tårar är slut nu. Jag har gråtit upp alla för dig och jag förbrukade ditt namn 50 gånger om dagen.

Jag vet att någon gång kommer du tillbaka och blir mitt kärlek vid sista ögonkastet Bobby Bobber



Vad du tjänar



håller på att fixa looken inför sunne. ska åka till min stöpa-lisa och mysa. ska bli härligt. sen måste jag vara hemma innan sex för då kommer min söta lilla kusin signe. hon den där unga flickan ska på disco så jag ska ha lite ögonskugga, läppglans och nagellack på henne. och locka hennes underbara hår så klart. på kvällen ska jag och bonge mysa till middag, film och sällskapet.

Shout out louds

jag tror jag förlorade dig i kanten av bergsängsbacken en mars natt

kvar i nåt jag lämnat


vaknade till vakna med the voice bredvid mig låg jönsson. jag och jönsson skippade träningen för vi var så sletna. gjorde foliéslingor i hennes mörka hår. blonda. blev riktigt bra. med tanke på hennes mörka hår. miss jönsson är med på lördag. igår annars solade jag och min bonge på altanen med bullar och fun light saft. jag och min blodblåa ska dra sig ner till torsby till solariumet och försöka få liv i den där bongen.

Eftersom folk brukar kliva in i mitt rum och snoka runt i garderoben och TA KLÄDER utan att fråga undrar jag.. Vart är min finaste bikini överdel med volanger och blommor på? så fruktansvärt tråkigt att vänner eller vad fan som helst ska snoka och ta grejer. vet inte ens vem man kan lita på eftersom alla säger; nej jag har inte tagit den och någon dag efter ser man den ha på sig det. funderade på hänglås men jag kommer bara slarva bort nyckeln eller glömma bort koden. men men jag får väl köpa en ny bikini.

jag fick en fråga om varför jag slutat att skriva mina noveller. och ja, jag har ingen motivation. jag fortsätter faktiskt med boken. den där Mr.Big boken som jag som min största källa är mig själv och inspirationskällan är såklart Mr.Big. eller fröken Staaf har sina Prinsar. eftersom mr.big redan finns har jag prinsar. det är att Mr.Big måste vara den rätte, den största kärleken. Jag har som vanligt svårt att tro på Mr.Big för jag tror inte han kommer. Så därför har jag bara prinsar. Man får en liten kick av att se, röra, prata och kyssa sina prinsar. prinsen kan till slut bli din Mr.Big. men you never know. Jag har lärt mina nära och kära att prinsar är bättre. Och nästan alla jag känner (tjejkompisar) har sina prinsar. Man blir som ett litet barn igen ögonen möts. som jag ett ex, jag blev så nervös att jag började pilla, rulla mitt hår och blev alldeles fnittrig i bibloteket. prinsar är härliga. men har jag sudda bort min prins genom att ha sex med han? alltså, då försvinner ju alla dessa miljoners förväntningar att si och så är han säkert. också kanske han är raka motsatsen? jag vet inte. reglerna är att du får ha så många prinsar du vill bara du kan rangordna dem.





det kanske är våran tid som kommer






jag kan inte sluta lyssna på OneRepublic - All the right moves ♥
min lisa bonge kommer snart och vi ska sitta ute i solen, dagen har gått fort. gick upp runt 0800. tog en joggingtur ute och det var snuskigt kallt. idag får dagen gå hur den vill. men kvällen är planerad som vanligt på onsdagar. träna mina duktiga småflickor klockan sju och träna min egna lilla rumpa vid åtta.

john mayers album battle studies

varför finns inte millencolin's E20 norr på spotify?

när ska jag få börja jobba på frykenskolan?


jagvet vemjag är när jag är hosDig



vaknade 0620 av att huvudet kokade ihjäl. hade lite feber imorse och känner mig fortfarande halvt dålig. ligger i sängen och dricker african lady, rött te i levande ljus med solskenet som tittar in. jag har stor lust på bio idag. men måste upp till cs företagskonslut och mala papper. vill vara med min syster idag men hon åker alltid till sunne. jag har lite ont i magen efter p-ringen som jag börjat med nu. funkar bra, inte alls några biverkningar. bara lite obekvämt av tanken att den ska åka ur.
ikväll är det boston tea party igen :*

ni ska få bästa, mysiga spellista: http://open.spotify.com/user/sarastaaf/playlist/4cpyesZ1oID15huNHi6Ccy
den är finast och bäst. nya låtar tillkommer varend dag.



vågat



min garderob behöver bli ordning och reda efter helgen, kläder överallt. jag är fortfarande full. börjar bli för gammal nu. klarar inte av tvådagars. har flyttat lite möbler och ska sätta upp mer gardiner överallt eftersom jag är en bohem och indisk när de gäller inredning. vitt och svart? näää.. idag ska jag antagligen käka tårta för melvin har fyllt år. imorgn ska jag troligen till karlstad och se bio :))

nee ordning och reda snopp i julklapp

det var något där



i mitt fina blommiga täcke från h&m ligger jag inte ensam. jag har en snarkande sigge på min högra sida. drömmer väl några hund drömmar. klocka står på sju och vi ska gå ut och gå. sen blire laga mat, sjukhuset, ärenden och planera färdigt jobbet. guuud se gött att vara alldeles spel ledig i helgen, äta gott och träna.



sigge och sara


ikväll


oooj oj. igår åkte jag till knektåsen. färgade och klippte, satte in hår på anki och helena. helena och moster lisbeth skulle till momor och hälsa på.. jag följde med till klaråsen. sov över där. klippte mormor och morfar, satte in hår på helena. nu är jag hemma och ska iväg på flickträning även min egna träning. jalla jalla.


2155


jag säger bara boston tea party ikv ääntligen börjar det

älska älska älskaarr det




kanske vi älskade


har hittat tillbaka till mina mysiga godingar;

sia - breathe me
howie day - she says
switchfoot - dare you to move
augustana - sweet and low
justin nozuka - save him
tegan and sara - i know i know i know
yeah yeah yeahs - maps
lykke li - time flies
a fine frenzy - almost lover


just nu väntar jag bara på måndagens handbollsträning och efter träning börjar mitt favorit tv-program, BOSTON TEA PARTY!

jag önskar ja var där nu



allt är kanske inte bra
men det är inte som då

jag bara säger om de är
- du gav mig en bomb under bron

svarta linjer


har blivit ganska sliten igen. går runt i morgonrocker, dricker te, lyssnar på jennie abrahamsson/+desbussay och läser broder daniel boken. har inte orkat skissat efter sjukhuset idag, blev så illamående och trött. energin bara trappas ner till underjorden. vädret, vänner och all skit som hålls på. jag trivs ensam. en sak är klar, min ångest månad eller jag trodde den där ångest månaden skulle komma... bara försvann. natten inatt sov jag bort som tur var. jag har ingen aning varför jag fortfarande drömmer denna dröm. en nyckel, miljaders dörrar och nyckeln vill inte passa i en enda dörr. jag har bara gett upp boken "aldrig fucka upp". att jag bara ger upp att läsa en bok är ett tecken på att inte orka. böcker älskar jag. men visst, har börjat läsa broder daniels bok som också känns. mina ben är torra och orakade. jag som alltid har smörjt in mina ben och rakat benen eller vaxat direkt jag satt ett litet hår. fan va sleten jag blir. jag blir sliten när jag får skit som jag inte tycker jag förtjänar. jag vill ge upp ibland och ibland måste jag. ett tåg på torsdag mot stockholm kanske blir av, en nyttig resa för kropp och själ.


"Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm, i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten
"

kent var btw fruktansvärt jobbigt bra. men det var inte den bästa kent konserten jag varit på. det var i göteborg på frihamnen. sen kommer karlstad på fältet, stockholm på annexet -07, efter det kommer karlstad llla, näst bäst stockholm annexet och sist 2010annexet. jag älskar när de avslutar med "mannen i den vita hatten", fullkomligt bara avgudar. kommer ihåg det året, det jobbiga/värsta året. jag stod och bara grät och grät.. det sluta aldrig. "du och jag vi ska aldrig dö". jag bara älskar kent.

RSS 2.0