så kan du leva så


haft en lång bloggtorka, fullt upp med projektarbete och att vara sjuk. jag är på dagiset även om jag är sjuk, drabbas även av en förkylningsböld eftersom jag aldrig är sjuk så blir min kropp helt konstig när jag väl blir sjuk. men men, denna vecka är jag med gunilla's grupp på dagiset (3-4 åringar). vi hade kalas för prinsessan thindra idag och hon är så söt. ögonen glittrar och ser ut som en ängel. dagarna går fort, tänk att jag gjort fyra veckor på dagiset och att det snart är slut. allt går så fort och allt är så skönt när våren kommer man får ny energi och känslorna kommer fram. längtar till all snö försvinner så man kan ta bort alla fula vinter skor som ligger i hallen och tar enorm plats.

jag och pappa åker till stockholm helgen efter påsk och ska köpa lite vårkläder, studentklänning och smycken till balen. om det nu blir en bal? vilken skit skola.. men men ska bli skönt att komma bort en helg igen. på fredag ska jag britta, karin och kanske maria, o pappa såklart till karlstad för att heja på färjestad när de tar sm-guld. ska bli jävligt kul, längsen jag var på hockey faktiskt. sen åker familjen fenger-krog till falun så det  blir hundvakt hela helgen. mysiga doug ska sova i min säng. ska inte dricka till helgen för det tar slut på mig, måste skärpa mig och leva ut helgerna nyktert. anna skipper veckan går bra, äter grönt som en galning. imorgon tror jag att jag ska gå och sola.

The Hills

Nu finns äntligen sammanfattningen/handlingen om säsong 5 att läsa!

"Season 5 of The Hills kicks off as Lauren gets the ultimate surprise when Stephanie brings Heidi to her birthday party. Realizing that their friendship may never be what it once was as long as Spencer is still in the picture, will that keep Lauren and Heidi apart for good?


Heidi thought Spencer was ready to grow up when he called off their quickie marriage to give her a dream wedding. But when a guys' night out ends with Spencer hitting on a beautiful bartender and beating up his sister's ex-boyfriend, Heidi must ask herself once and for all - is Spencer the guy who makes her happy, or simply the cause of all her problems?


After Justin finally told Audrina he wanted to settle down, she surprised everyone by moving on without him. She's trying hard to keep him out of her life, but he's the kind of guy a girl never gets over. It is only a matter of time before he throws Audrina's life into turmoil again. But now she's on the hunt for a new guy, and someone that no one expected catches her eye, could that mean Justin is out of the picture for good?


This season is all about moving forward and leaving the past behind, not knowing what the future will hold. New romances, old enemies, and enduring friendships will all come together to change life in The Hills forever.


Season Five of The Hills premieres Monday, April 6th with more unforgettable surprises than ever."

you got it all... Wrong!

helgen har varit helt underbar och jag har inte tid att berätta(men the hives var bättre än sist jag såg dem och då var de ruskigt bra, herregud) för jag sitter och snyter mig och spyr, & nu ska jag på samling för jag ska till forshaga och spela sista handbollsmatchen. hoppas på seger! :):))):)



nej, det blir inget åka av idag




My House för att gå på ett event ordnat av The Richie-Madden Children's Foundation och Sony Cierge.



@ a Nylon event

sjukt snygg, älskar allt lauren bär och allt hon designar. stor inspiration när de gäller mode och karriär.

I wanna have your babies



Elias (kusinbarn)

har det jättebra på dagiset, nu är jag inne på min tredje vecka på praktiken. och gud, vad jag tycker om alla dessa söta barn. nästa vecka jobbar jag upp mig till 4-årsgruppen med gunilla. kommer bli lite tyngre men samtidigt lättare, 5-årsgruppen längtar tills jag kommer till dem så de får dänga mig varenda morgon jag kommer. 2-årsgruppen har varit toppen, snälla och söta barn. fast själva jobbet är fruktansvärt jobbigt, bära och vara med hela tiden. trösta och busa. längtar verkligen till jag får ta eget ansvar som au pair. dags att fylla i ansökan nu och skicka.

vill du ha snygga läppar?


D
utta lite foundation på och precis utanför läpparna. Det får sminket att fästa bättre.
Använd en läppenna i samma nyans som det läppstift du planerar att använda. Fyll i läpparnas konturer, men måla linjen lite utanför dina egna läppar. Här gäller det dock att inte gå till överdrift - drar du strecket alltför långt utanför ser det bara konstigt ut. Sudda ut linjen lite med fingret eller en tops.
Använd en pensel för att måla på läppstiftet. Fyll i ända ut till linjen från läppennan.
Avsluta med att applicera lite läppglans precis i mitten av både överläppen och underläppen. Välj gärna ett glans med lite glitter i, då detta reflekterar ljus och får läpparna att se större ut.

Tips!
Vill du få ännu större läppar? Testa en "lip plumper" - ett läppglans som får läpparna att tillfälligt svälla.
Lip inflation finns på lindex, superbra och inte så värst dyr.

Friday, I'm in love





På fredag drar jag och min britta till karlstad till emma och frida. vi ska dra till nöjes å se the hives, hoppas att spelningen är ännu bättre än första gången jag såg dem o hoppas att jag blir frisk till fredag ;))

ibland får det kosta

Shop clothes:

http://laurenconrad.seenon.com/

Hår:

http://www.redken.se/_se/_se/products/range.aspx?CatCode=AXE_HAIR^F1_Haircare^F2_Real_Control&TopCat=F2_Real_Control&


Hud:

http://www.dermalogica.se

jag har saknat dig, föraktat dig och saknat dig igen


Jag vet inte vem jag är eller vad jag är. Jag står där framför hallspegeln, samma gamla hallspegel som det alltid varit, som följt från hem till hem. Samma spegel som jag sett mig själv i från år till år, månad, dag, timme, vecka. Jag står där och stirrar och undrar fundersamt, vem flickan på andra sidan glaset är. Jag drar tillbaka hennes hår, jag rör vid hennes panna. Jag slår henne, jag sliter och river och skriker. Ändå är hon kvar där, och ser på mig, på samma sätt som jag ser på henne och jag vet inte vem det är som är den äkta. 


everything is not broken




John mayer ♥

sanningen kommer alltid fram




matchen gick bra igår med tanke på vilken tid den var. vila mest hela lördagen eftersom jag skulle jobba på kvällen, och innan jag börja jobba kom alexander a.k.a erkkan till mig :) fick väl inte umgås så länge men han kom och hämta mig när jag äntligen fick sluta. sen så åkte han i morse klockan 0500? och jag sov så gott i sängen. nu är jag utvilad och ska gå till gymmet sen ska jag till farmor och farfar för farfar fyller 70 år idag. nä, idag hinner jag inte blogga.

tydligen så är det så


"Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.


Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar"





fick du nog? Ja, där fick du att nog!


 



lite halvt bloggtorka idag. ska sitta och mysa i soffan ikväll med en kopp the och med grey's, dirty sexy money. ska även skrivai alla ansökningar till au pair. det måste verkligen göras, det är förjävligt med massa papper som ska läsas genom och massa papper som ska fyllas i. men det gör inget, jag fixar detta lätt. igår var allesammans hos sofia och firade henne med chees cake som alltid är godast och mäktigast. härligt för er skolfolk att ni får vara lediga, men jag är glad att jag inte går i skolan utan att jag är på dagiset och gosar med barnen. helt underbara fortfarande. idag hade jag tre kramsjuka babies och en stor ella. dom gör min dag helt toppen. efter dagiset kom pappi och hämta mig och han köpte mig hår/hud/naglar tabletter, den bästa Panto-3. sen köpte jag en vår nagellack.
Till helgen blir det jobba på 3-drag, match tidigt och mysa hela helgen.

Ta hand om er, Love S

skuggan av hoppet försvinner från mitt rum


förr trodde jag alltid på ödet, att det som skulle hända det hände. att det var menat. men jag har slutat att tro, jag vill veta och att tro hela tiden får mig bara att tänka.. om.. det känns inte längre som om ödet är menat för mig, jag kan inte gå omkring och vänta på att de rätta sakerna ska hända för det händer aldrig något. förr hände det alltid saker. händer det mindre saker när man börjar bli vuxen? jag har tröttnat på de rutiner jag gör varje dag. jag har aldrig varit så trött på att bo i torsby, förut har jag ändå tyckt att det var skönt att bo i lilla torsby men jag har tröttnat. jag vill börja leva mitt liv och uppnå de drömmar jag drömmer om. det som jag skulle vilja mest av allt är att lita på människor till hundra procent. jag vet att jag har de personer i mitt liv som jag kan lita på men jag vågar aldrig öpnna mig helt. när jag var fjorton år och som mest sorgsen byggde jag upp en stor mur runt mig och ingen fick komma in eller slå sönder muren. det var en som fick det och jag blev sviken, jag "lärde" mig av det och beslöt mig för att aldrig mer släppa in någon inom min mur. jag älskar de människor som finns i mitt liv idag och jag värdesätter de så förbannat mycket men det finns alltid ett Men.. jag vet inte vad Men står för. but still im waiting for my Mr. Big. jag har väntat länge och sökt länge men jag vet inte vad jag gör längre, jag går bara runt och väntar till Mr. Big kommer till mig. jag vet att förhållande är inget för mig eftersom jag aldrig kan lita på någon även om han aldrig skulle såra mig eller göra mig besviken men det är bara dåliga erfarenheter med killar jag har haft som får mig att tveka. och man måste älska sig själv för att kunna älska någon annan. jag älskar hälften av mig, insidan är jag nöjd med. jag är stark som fan och jag är snäll mot de som är snälla mot mig. jag respekterar och accepterar människor för det dom är. utsidan är något jag absolut inte är nöjd med men det är jag nog inte ensam om, många unga kvinnor känner sig väldigt osäkra. fast jag kan inte säga att jag är osäker, jag är jävligt säker. jag är liksom jävligt säker. jag förstår inte hur allt går ihop, jag tror jag saknar en spärr i hjärnan.



T. Walker




Tim Walker, finns ingen bättre fotograf.
Han kommer göra mitt projektarbete fint ♥

rollerna är ombytta




Lördagens outift:

Kavaj Vila
Transparent lila linne MQ
Latex leggings Lindex
Väska YSL
Skor Chica

Mary janes shoes


det blev en full kväll igår för många. jag satt och kolla på melodifestivalen hos jonas och jag blev mycket besviken över att fel låt vann och jag fick inte se pappi i tv. kvällen var bra, jag fick träffa anja och de andra fina töserna uppifrån. vara med de jag tycker om och dricka gott. idet var som vanligt, samma saker hela tiden förutom att **** i baren sa i slutet att vatten kostar fem jävla kronor. helt otroligt. jag kom hem sent och somnade direkt jag la mig i sängen med kläder och smink på. inte så konstigt att jag var jobbigt trött när jag kom hem, gick upp tidigt, spela match och spela mycket och hade ingen vila. men så ska de vara, full fart. när jag vaknade var klockan 09.00 och jag var pigg. jag gick upp och åt massa youghurt med vindruvor och juice. sen gick jag ut i det fina vädret för att ta en promenad till toria för jag skulle köpa lite vitamin dryck. på vägen träffade jag min fyllon och de hade fortfarande dagen efter sminket kvar. jag kom dit och satt o sola ett tag. jag blev sugen på mat och gick hem för att äta massa fiskbullar med potatis och majs. la mig framför tvn och skrev dagbok inför rättegången.  jag tror nog det blir sängen snart för imorgon ska jag leka med 2/3-åringarna. helt underbara. hoppas på att vädret är fint imorgon och att snön försvinner. nu vill jag verkligen ha vår! (kommer kort ifrån gårdagen i veckan..)

Love S


lyckan kommer och går



Vi vann och vi spelade som ett lag idag. helt jättebra jänter :) väntar på att anja ska komma, sen ska vi nog till bright. dricka lite och sen så blire väl idet som vanligt. "Vi ska gå in i Idet". Sitter just nu helt slut med ett iskallt glas Xante, håller på och sminkar och rullar håret. nej, jag har inte tid att sitta här. David Rush aka Young Boss, LMFAO, Pitbull - Shooting star.



jag kunde lika gärna ha pissat på mig


Fredags kvällen spenderades hos kära kusin i knektåsen. först spela jag wi med oskar medans de andra satt vid trollbordet. jag kände att jag var tvungen att gå dit, det var första gången jag fick vara med för bordet. har alltid utstrålat en negativ energi till bordet men denna gång kände det att jag var tvungen att vara med. det tog ett tag innan någon var med oss, och direkt jag satte händerna på bordet kände jag att det var någon jag kände som skulle komma. och visst så gjorde det de. Trollbord är något jag tror på, de som inte har provat det vet inte hur läskigt det är att sitta där när han/hon räknar hur många det är i rummet. vi var 76 personer i rummet, och de som syntes var 7 personer. vi hade många andar och det var många besökare bara. Två kände oss, En kände mig. Det äckliga var att jag kände under hela tiden vi satt där och träffade andra så var han/hon där. det var kallt i hela ryggen och nacken. händerna var is och jag satt och rös hela tiden. "Ta hand om dig, Sara". När det är en ande i bordet känner man det i hela kroppen, det är som att det pulserar i bordet och de vet allt. Men prova det inte om du Inte tror på det för då funkar det inte, den känner alla som är negativa och säger vem det är. och om man inte vill att den ska göra si & så så gör den inte det eller om du vill att någon inte ska komma så kommer den inte. Idag har jag bra energi, jag hade sällskap hela natten. och jag vet att hon/han mår bra och har det bra så jag är inte orolig längre.

Match 14.00 Stjernehallen


 

tack och snälla säger man

Passion Pit - Sleepyhead
Kanye west - Welcome to heartbreak
Blue foundation - Eyes on fire
Janet Leon - Let go
Angels and Airwaves - True love
Beyonce - Halo
John Mayer - Walk on the ocean
Adidam Dymott - Miss you
Nickelback - Gotta be somebody
Chris Cornell - Long gone
Petter - Min kärleksaffär
T.I - (Hela albumet Paper Trail)
Veronica Maggio - Vinnaren
Veronica Maggio - Stopp
U 2 - With or without you
The killers - When you were young (Victoria secret fashion show remix)
Florida - Right round
Usher Will I Am - What's your name?
Kanye west - Paranoid
Robert Pattinson - I was broken
Pussycat dolls - Halo
MGMT - Kids


mest deppig musik eftersom jag är lite små depp, du får vara nöjd med detta.

Everything's magic





jag tycker om min emma ♥

men bara jag biter ihop och håller käften



ensam onsdag är det idag, hade inte så tuff andra dag på dagiset. träffade fröken ella på rasten och jag satt i solen med henne hela rasten. härligt väder var det idag, ville vara ute hela dagen men vi hade något som 2-3åringarna gillade väldigt mycket, vattenlek. vi hade en stor balja som de fick leka med båtar och djur. helt galna men så underbart söta, älskar deras skratt och deras klara blåa ögon. vill ta kort på dem och lägga ut så ni får se hur förtjusande de små barnen är men det är policy på sånt så jag får inte lägga ut kort på dem, to bad. när jag hade slutat gick jag till britta och vi gick ner till torsby för att köpa fina rosor till imorgon. kommer bli skönt att träffa alla jag saknat men det kommer bli en tung dag.. pappi åker till stockholm på fredag så jag har hela huset för mig själv som sagt, hoppas man får se pappi på tvn på lördag :)


att vakna med smärtan, smärta som rymmer hela kroppen. ångesten som vänder ut och in, det var som tjock tjära som rann i mina vener. jag ville aldrig vakna upp, jag ville aldrig öppna ögonen, sängen var mitt hem och köket var aldrig ett ställe jag gick till eller tv rummet (där familjen alltid satt). lukten av mat fick mig att må illa. mamma och pappa fråga om jag mådde bra, jag såg lite blek ut tyckte de. jag log åt dem och sa: nej allt är bara bra.. det som jag har mest ångest över är att jag ljög för min familj i många år, jag kunde manipulera vem som helst. det jag är orolig över nu är mina vänner. jag har en vän som jag vet ljuger varenda timme om hur hon mår. jag skulle aldrig ta tillbaka min ångest, min psykolog sa till mig en gång; "ångest är inte något man har, utan något man gör med sig själv". & Som Soon Im säger,  "allt sitter i huvudet, Allt sitter i huvudet!".
första gången jag och rakbladen blev vänner var längesen. hur kunde man vara så dum? första gången kommer jag ihåg så väl, jag blev rädd över att det inte gjorde ont. jag blev rädd över att jag skulle tappa armen så jag tejpade ihåg armen och lät såren fastna i tejpen. dagen efter jag drog av tejpen var det fortfarande djupt och öppet, hur puckad kan man vara? men jag fortsatte efter det. jag sov in dagarna eftersom jag hatade ljuset och morgonen, dagarna var fulla av jobbiga människor  som kunde se mitt fula-jag och dagarna var fulla med glädje och skrik som jag inte klarade av. på kvällarna när jag var ensam satt jag på mitt rum, under kuddarna gömde jag mina blad och fortsatte i tystnaden. jag älskade natten när jag var mindre, det var så tyst och alldeles ensamt. natten var min, bara min.
men att ungdomen fortfarande håller på med rakblad och glas för att skära sig och kräva uppmärksamhet. att leva lyckligt är så mycket bättre. det är ingen som förstår hur man ser ut efter många år, jag förstod det inte. pappa har frågat mig om jag vill bränna bort ärren, jag har tänkt på det. jag vill göra det men ändå inte. jag är sara lovisa staaf och jag står för mina handlingar. men om man skär sig för att få lite uppmärksamhet står man då för vad man gjort? det finns absolut ingen mening med förstöra sin kropp. man ska stå på sig och om man vill ha hjälp så finns det hjälp. jag är evigt tacksam för den hjälp jag fått ifrån alla dessa människor som strävat med mig, som fortfarande hjälper mig. återfall ligger mig nära, varje gång jag panikångesten kommer så tänker jag alltid på det positiva i mitt liv. min familj, mina nära och kära. aldrig i livet att jag ska lämna dem.

:*



Elin Kling
Helt klart bästa modebloggaren!

Första dagen på skogsbacken


Jag har haft en rolig första dag på dagiset, busat och målat med barnen. Men jag är väldigt sliten, kom hem och somnade framför soffan och kom försent till min träff på gymmet med B. B sov hos mig inatt så jag fick lite sömn men hoppas att jag somnar direkt efter Christine ikväll. jag har inte så mycket att säga eftersom min hjärna är helt ur funktion, ska bara lägga mig i soffan och dricka hallon the till grey's. kan väl säga att jag är ensam hemma till helgen och söker rumskompis och att vi har match klockan 14.00 på lördag mot Storfors och vi behöver massa publik :)



miss my big sister

Vitamin everyday




Väldigt gott vatten, finns i olika smaker och massa olika vitaminer för kropp och själ, hår, hud, naglar. Den som jag tycker är godast och bäst är Vitamin Care med röd grapefrukt. "Skönhet kommer inifrån". Om du bor i Torsby är den billigare, den finns att köpa på Toria för 19 kronor. I Stockholm kostar den cirka: 22-25 kronor. Väldigt bra törstsläckare och bra vitamin dryck :)

saker skulle ha varit bättre om grisar kunde flyga


Matchen igår gick inte så värst bra, eller oavgjort. men vi gjorde en bra match men kunde dock gjort det betydligt bättre. vi låg under hela matchen men jobbade upp oss väldigt bra och jag var stolt över laget eftersom vi jobbade upp oss som ett lag. kommer kännas bra när de kommer till torsby och vi spelar bort dem totalt. jag har ont i hela kroppen som vanligt, ögonbrynet mår inte så värst bra, ögat mår sämre. blev lite halvt knockad så är jävligt öm och har fått en blåtira IGEN och fick en stor tjej över hela benet. life goes on. idag har jag gymmat och bastat i min ensamhet för B ville inte svara i telefon så blev lite sur på henne. och idag är dagen då ida, frida, emma flyttade ifrån mig. och praktiken börjar på tisdag, ska bli super kul att ha små barn i 11 veckor. Men imorgon ska jag sitta framför datorn och pyssla med mitt fina projektarbete och gå till kerstin med datorn så hon får se hur duktig sara lovisa staaf är. men jag har inte lust att blogga idag, imorgon blir det some good shit. lägger bara upp lite kort ifrån förra helgen och lite annat :)





Min B och min ring



Johanna hade ingen balans när vi firade henne förra helgen :)



Och små duktiga tjejer vann sin serie förra helgen, Grattis till dom.

denna dag kommer nog bli bättre än gårdagen



samlingen är om en timma och jag ska hinna packa, och äta lite. idag ska mamma med och vara coach med fenger-krog. skönt att mammi följer med. även idag ska jag vara en liten duracell kanin som springer runt och inte en enda jävel får komma bakom mig. Aldrig i livet. Taggad och vill iväg ifrån detta sketna Torsby. det dryga är bara att matchen är i Kristinehamn klockan 18.00. Små jobbigt, kommer bli en lång väg hem om jag ska hem. Får se hur jag känner mig.

Älska:



Karen Darling

det kommer en dag då vi alla får nog




tack min älskling för att du alltid finns hos mig och gör min hälsa sämre..
Were in this togheter (Börja inte snusa unga damer och herrar)
Inne på mitt fjärde år och försöker sluta varannan månad. Mina tänder är inte så söta.


musik som spelats som högst denna vecka:
Beyonce  -  Halo
Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin' back my love
Usher feat. Will I Am - What's your name
Chris Brown  -  With you
Lilly Allen  -  Fuck you
Nickelback  -  Gotta be someday

... och så kom Sara


vad ska jag göra denna fredag kväll? hade planerat en ensam hemma kväll framför tvn med grönt och skönt. men är väldigt sugen på att bara dricka öl, har match imorgon men.. kan då fan inte hålla mig ifrån. eller så ska jag krypa in i min fina, stora, mjuka säng och ligga och skriva en massa ikväll. det jag behöver göra är att skriva dagbok om misshandeln och försöka komma fram till hur mycket det här påverkar mig. fick panik ont idag och hade panik ont igår. det konstiga är att innan jag börjar gråta så kittlar det i hela tårkanalerna ifrån näsan till ögonen, speciellt det vänstra där som frakturen sitter. och jag ska skriva upp då jag pratar med psykologen om anmälan och hur orolig jag är för att det ska hända igen, hur skärrad jag var efter de knäckte rätt min näsa, att jag bara låg och hörde hur det small i hela huvudet och jag såg alla bedövningar de satte framför ögonen på mig och hur brutalt ont allt i hela helvetet gjorde. mitt öga gör fortfarande ont och jag känner fortfarande hur sprutan stack under ögat.

jag kan fan ta all skit i hela världen. du kan slå hur mycket du vill, rycka sönder kläderna, kalla mig sådan och sidan, häll schampoo i min resväska, stämpla mig, spotta på mig, våldta mig, sno min guess klocka, trakassera mig, såra mig, anklaga mig för vad ni än hittar på. jag kommer aldrig att ge mig, jag kommer aldrig sitta hemma och gråta bara för att någon spotta på mina skor. det ni kan räkna med är de konsekvenser ni kommer att få. oftast så bryr jag mig inte ett skit, jag ger ett bara ett leende och fortsätter med mitt liv.



hoppas mina söta rara flickor får det bra i karlstad :*ska försöka komma och hälsa på men verkar som om tiden knappt räcker till något mer. tiden går för fort nu, jag vill fortfarande vara ung. helst av allt skulle jag vilja vara trygg och sluta tänka.

give him a great big kiss





vi hade rolig träning idag eftersom vi inte var så många så fick vi göra lite roligare saker. skratta hela träningen, och är inte ett dugg trött nu. brukar aldrig vara det för våra mongo träningar är så förbannat sent. imorgon är det sista dagen i skolan och bara fika hela dagen, känns dock lite onödigt att gå dit för att endast äta sig halvt fet när man försöker gå ner som en idiot. helgen kommer bli cool lugn, imorgon är jag ensam hemma för pappi ska på musik quiz, jag ska faktiskt hålla mig hemma; hyra en film, äta massa frukt och dricka färskpressad juice. inget jobbigt godis. lördagen kommer bli "förstörd". spelar match i kristinehamn klockan 18.00 och vi åker härifrån vid 15.00. Inte så kul på en lördag men det är ändå kul. handboll Är kul. för övrigt så mår jag faktiskt bra och jag har det bra, tror jag. alltså, jag saknar något, någon. eller jag vet inte, denna veckan har jag varit knasig i bollen. jag vet inte om jag vill, jag vet inte ens om jag ska försöka heller. tror nog faktiskt att jag är lite sen ute i tiden, det hände för så länge sedan och jag tror inte att jag kan få tillbaka något som kände så tryggt. när det hände, eller oss.. då kände jag mig för trygg, jag har aldrig i mitt hela liv känt mig så trygg i någons armar. jag blir alltid skit rädd när något ovanligt händer och jag bara låter mig själv lämna det och hitta någon som bara får mig att känna mig obekväm och aldrig trygg. jag ska alltid bara ha trasigt, ta hand, pyssla om, torka tårar och bara ge. men alltså då, Då fick jag aldrig ge. det kändes som om jag aldrig gav något till han så jag blev aldrig nöjd och bara gick till någon annan som jag visste var helt galet men efter all denna tid när han och oss bara Är vänner så känns det bara tomt. jag tror nog att jag gör som jag alltid gör, förtränger bort det och låter mig själv plågas av orden: "tänk om.." varenda jävla dag framöver.

Lika grön som solen




Studenterna räknar dagarna. Jag håller på att leta efter studentklänning, hittade en igår på Lipsy som jag ska beställa hem till fina bergsäng. sitter och skriver massa på projektarbete, skrivit i tre dagar och ska fortsätta skriva till sista dagen. kommer nog faktiskt bli bra tillslut, jävligt jobbigt bara att skriva om något som är så känsligt och sitter så nära. jag har fortfarande öppna sår kvar och återfall är väldigt lätt att få. men jag lär mig fruktansvärt mycket av mitt projektarbete, lär mig hur jag kom in i det i 9-årsåldern, hur jag betedde mig, vad jag gjorde, destruktiva sara, hur jag kommer ur det helt totalt. (kommer lite smaskens ifrån projektet snart..) jag har fullt upp också för söt ida bor här denna vecka men ikväll blir hon själv eftersom jag har match i Deje ikväll. Klockan 20.00 börjar faktiskt matchen, förbannat kul. men vi ska att ta dom! vi har match varenda helg framöver, blir nog ingen alkohol på länge. måste verkligen ta det lugnt, lugnt som fan..


Projektarbete VT 2009
Av: Sara Staaf


"Vi blir att fler, vi blir allt yngre. Skärandet blir till ett beroende, ett beroende som kan jämföras med droger.


Det är hatat mot oss själv och hatet mot livet som driver oss dit. Rädslan för att misslyckas med att bli friska får oss att fortsätta förgöra oss själva. Vi tappar respekten för våra kroppar och för våra egna liv och gör allt för att få uppleva en stunds lugn, en stund av kontroll.


Allt jag finner i sjukdomen är sönderskurna nerver efter för djupa hugg i köttet, ett hjärta som till följd av drogöverdoser har en störd rytm och medicinernas motbjudande biverkningar så som kräkningar och illamående, skakningar och ofrivilliga rörelser, dubbelseende eller dimsyn, sömnsvårigheter med mardrömmar eller ett onormalt sömnbehov.


Man finner ingen frid, ingen frihet och inga lösningar i lidandet. Tvärtom så blir skärandet till ett beroende, ett beroende som kan jämföras med drogernas klor, ett tvångsbeteende som är skrämmande svårt att bryta."


Varje ord om kärlek, saknad, livet och döden.


Skrivit projektarbete sen jag och ida kom hem. ida hela veckan :) projketarbete ska vara inlämnat om 35 dagar ungefär och jag ligger på förbannat efter men men.. jag jobbar ihjäl mig, har inte så mycket annat att göra. ikväll ska jag faktiskt gå på träningen, får börja diet till balen och studenten. har gått upp mycket nu eftersom jag var tvungen sluta träna för jag blev sjuk, åt tabletter och mådde piss. nu är jag på gång igen och ska gå ner 5-8 kg igen till balen. helgen blev riktigt bra, barnvakt i lördags, sålde bingolotter med frida på lördag, såg flickorna vinna serien och firade fyllejohanna hos britta. söndag vaknade jag upp hos jonas och tobbe, var där ett tag men åkte hem och sov bort hela dagen tills ida kom. och sen helt out of the blue kom alexander aka Errkan. kul att äntligen få träffa han efter allt töl. Nu är klockan allt för mycket, dags att byta om till springkläder. jävla snö fan.



RSS 2.0