jag ska att visa dig något du aldrig sett förut



nu har jag det stressigt, ska iväg på middag om tjugo minuter och då ska jag ha packat fest kläder till ikv och fixat mig lite till middagen. Bränna en söt liten skiva till mig sötaste britta fenger-krog. ikväll ska vi fira johanna hos B med lite folk. kommer bli superkul. blir väl idet som vanligt men det är mycke folk som ska dit så det blir nog toppen bara det inte blir massa drama och problem. ska iväg till hallen vid fyra och heja på mina vänners sista match, de kan vinna serien. ska att skrika mig hes för eran skull tjejer. men stress stress, ha en bra kväll :* Love S



Beyonce - Halo


killarna är inte mogna för fem fucking öre


vad ska det bli av er?

samma sak men med ett annat namn


dags igen, åka tillbaka till skit byn och försöka klara av varenda dag utan att dö. sitter just nu i mora hos brittas moster och hennes lilla gudbarn. det är massa snö och solen skiner skönt. när jag kommer hem ska jag dra direkt till gymmet och träna. för på måndag får jag börja spela handboll igen. vet inte vad jag ska göra ikväll direkt, blir nog massa plugg för imorgon är dagen helt full. jag har inte tid till något imorgon.

det är fullt i resväskan, proppat med nya/-gamla saker;
# ett chanel inspirerat armband - handen
# en scharwovski ring - handen
# en mocca kjol - H&M
# en NY tshirt - Weekday
# hårspray - hårsalong handen
# bh - urban outfiters
# kostym linne - urban outfiters
# transparent tröja - H&M
# friis örhängen to my sistah - handen
# emilio tshirt to papa - MQ
# svart nagellack - Chanel

...jag köpte inga skor faktiskt, nu blir papa glaá :)






jag har inte många dagar kvar i skolan, en vecka kvar sen går jag på en 11-veckorspraktik. sen när den är slut så är det studentveckan och då lever man bara på alkohol och halsen är sönder efter man skrikt hela nätterna. tänk att äntligen få börja vuxen livet, det finns väl både för & nackdelar. det finns det med allt. men det känns mitt i mellan, jag vet att det kommer bli tufft. tufft som fan. finns ju knappt jobb kvar till oss, men jag ska söka sommarjobb under sommarn. jag kommer faktiskt inte kunna jobba så mycket eftersom jag åker till grekland efter midsommar och när jag kommer hem ska jag nog börja slipa på svennis cup. jag kan inte förstå att halva min skoltid gick åt min hemska depression, mer än halva till och med. jag fattar inte hur jag kommer gå ur min skoltid med såna här bra betyg även om jag aldrig riktigt lagt ner mig till hundra. alltid gått runt och varit en zombie. har väl försökt jobba upp mig i tvåan och trean men då har jag inte haft orken. jag är förbannat stolt över mig själv att jag fortfarande kämpar och aldrig ger upp, i'm a survivor! det är få som riktigt vet vad som hände när jag var i den fina 9-årsåldern och drabbades. fast jag har tänkt nu och det känns som om nedstämdheten har luggit och gnägt på mig sen jag var ett litet flickebarn för jag kommer ihåg allt dåligt som hände. alla tankar jag hade och vad jag ville göra. jag är inte ledsen över att jag råkat ut för detta och jag skäms absolut inte. man ska prata om sånt här öppet och acceptera att det är som de är. forgive and forget. jag har vuxit ifrån detta och jag är en stark kvinna som aldrig ger sig. jag har så många starka minnen kvar sen jag var 12 och 14 år. den tiden som mitt liv stod på spel och jag hade ingen att vända mig till. när föräldrarna inte visste vad som hände med deras dotter och ingen läkare kunde stoppa. det är viktigt för människor att prata om sånt som får en att må dåligt men inte uppmuntra dem att må dåligt. jag vet att det har varit mycket med det att "må dåligt är mode" men så som jag ser på det är att man vågar säga att; jag mår dåligt och jag behöver hjälp. det med att man skär sig är uppmärksamheten, man vågar inte säga att man mår dåligt utan man vågar bara visa med skärsår längst armarna att man mår piss. jag trodde alltid att den som säger att han, hon vill dö kommer aldrig ta det steget men jag hade fel. jag hade tur som låg på rummet efter pillerna och alkoholen att pappa kom in och knuffa mig till livet. jag som fick min depression innan puberteten kom, jag hade otur fast jag vet inte om man ska säga att jag hade otur för nu känner jag inte det. jag har hjälpt många pga mina erfarenheter och jag är glad över att jag kan hjälpa. det är de bästa jag vet, att hjälpa andra människor.


nått för dig de


trodde du ärligt att jag skulle ha smittat dig med fucking klamydia?
du måste väl förstå att det är kompisen till hon som har herpes. tack för det!



B ligger och sover, 0015. jag ska också sova, känner mig helt spyfärdig. aa fan.
Natti natt, puss på er klamydia barn

stockholm

 

Min goa lunch ;)



min kompis britta ♥



 vi åt goo pizza på agaton



min 'något' berit osminkad



lunch på souk

imorgon blir det väl stan igen också på kvällen ska vi ut med lydia och hennes kompisar.

banverket och britta och borlänge

nu sitter vi på tåget påväg mot stockholm och handen. just nu är vi i borlänge, jag pluggar lite projektarbete och britta går till bistron och köper fika. vet inte direkt om jag orkar dra upp några problem idag, har bara ett rus med lycka i kroppen som bubblar runt med små fnittriga hjärtan eller jag har väl alltid något i bakhuvudet.

som tex varför ska snön vara kvar så jävla länge? Eller varför måste alla vara otacksamma svin? Här försöker man och försöker men det ända man får tillbaka är en jävla hög med sputt i ansiktet. jag håller på och skriver för fulla muggar om tonårsdepression och all dess effekter med orsaker och idioter som aldrig hjälper. Tabletter som aldrig hjälper, hur många bevis finns det inte? Alltså visst det beror väl på vilken sorts depression man drabbats av eller hur allvarlig den är. men som en "enkel/vanlig" depression behövs det fan inga tabletter till. Människorna ser och blir för fan mer sjuka när man trycker in dem mer piller. nu får de vara nog, nu ska jag banta med kaffe och en fet kanelbulle :) B ska köpa en stor godispåse, hon tycker att man får äta det på sin semester. tack.



nu ska vi supa, skål!
en ska till: Grattis Gabriella Fenger-krog. Puss :*

söndagen den 22 januari



Grattis Johanna Liljemark och världens bästa pappa!!

ska gå till mamma och fika innan vi åker och gå till farmor och krama henne, sen drar jag o min bright till mora :)




gjort är gjort


au pair mötet idag gick toppen, helt awsome var jag. engelskan satte jag och intervjun briljerade jag på, det är bara en jävla sak jag måste fixa nu. fucking jävla körkort som jag inte vill ta. ska fylla i ansökan nästa vecka när jag kommer hemifrån stockholm och efter helgen som ska festas sönder här i byn. mötet sluta vid tre så jag och världens bästa pappa shoppa lite. jag köpte en 'assistent'-kjol, transapernt lila linne, beiga byxor, svart tröja med blixlås därbak och ett härligt shampoo (nytt ifrån redken, tips!!) men alltså nu måste jag sänga mig mina ögon väger kilo och luuugnt, datorn ska med till huvudstaden.


blue foundation - eyes on fire
chris cornell - long gone

Invitation to au pair meeting‏



gud jag spricker snart och jag fick nyss veta att min intervjuv imorgon är på engelska. jag kan prata engelska, bra flytande men det är just det att tänk om jag får på världens fulaste svensk brytningen och glömmer bort alla ord och allt blir bara pannkaka. men jag har övat i en timma nu, försökt komma igång och endast tänka engelska. ska lägga mig i sängen och se på Twilight nu. Modevisningen var toppen, helt grym! hade dock inte råd att köpa något eftersom jag måste spara pengar till stockholm :)) wish me luck!! xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

L. Conrad




Alltså, tiita på henne. jag älskar lauren conrad som jag sagt tidigare.
om någon sett eller vet att likadan klänning kan du väl säga till?
Helvete, helt underbar!!

Livin' my life



Modevisning ikväll i sunne
hoppas vårkollektionen är underbar!




snö fan




kan det bli vår nu eller? jävla helvetes skit snö, varför bor jag i fucking shiting torsby som det snöar dygnet runt?
fan så drygt. jaja, jag ska dricka min vinäger och ta tablett och sen dra till skolan och ha bf08.

idag är jag inspirerad av heidi .)


ännu en kärlek som går i spillror



Ja, ännu en man som försvinner ur mina drömmar. Min man, Min systers man och många andras kan riskera fängelse. många vet vilken jag pratar om eftersom det står på löpsedlarna. Chris Brown mina damer och herrar kan få nio års fängelse för att misshandlat Rihanna. funderar på om alla kvinnor, tjejer, flickor ska strejka ifrån männen ett tag tills de skärpt sig. jag har väldigt mycket åsikter om just såna män eller jag har många åsikter om våld i huvudtaget. och att man kommer så långt att man slår en tjej. treat the girls right! hoppas rihanna samlar kraft och står upp, slår tillbaka på rätt sätt och visar hur grym hon är.



varför är jag nervös inför lördagen? det är som stora rosa elefanter som blir kittlande av blåa fjärilar i magen som drar sönder organen inuti mig. åh fyfan, jag har inte en enda nagel kvar och snart inge hår för jag drar och drar. tänk om det inte går bra, då måste jag tänka om hela min plan efter studenten. fyfan, jag ska då lova er att jag kommer kanske tillbaka till torsby när jag skaffat en trygg man som inte utnyttjar mig, har klamydia, slår mig, inte uppskattar mig. och det är några 40 år till dess. då ska jag flytta till rådom till det där gröna huset på vänster sida (mot rådom) som är helt underbart. nej här ska det inte planeras något, planera tycker jag inte om. livet ska levas spontant och spännande.
jag saknar min syster, jois, anja och jag vet inte..något saknas iaf och jag lyssnar just nu på: Bright Eyes



det ni kan göra mina kära läsare (om ni har facebook) gå med i
"Till minne av Majken Skogvang"  ♥

hon var underbar och en riktig solstråle och en bra vän,
hon behövde bara komma med rosa mössan och vicka på rumpan så blev man genast gladare.


Varför ska man studera fritid?



tror jag svarar blankt på den frågan
nu har jag kastat boken i väggen och skiter i en uppgift

man får en fråga som man aldrig gått igenom eller pratat om
eller vänta.. vi fick 12 frågor och vi har gått genom 3 kanske?

ibland vill jag strypa slappa lärare!


jag har börjat fått ont i min näsa igen
värker.. frakturen trycker upp mot huvudet,
 sån jävla huvudvärk igen
och det svider i ögat efter bedövningen.
måste nog kolla upp det här, eller skriva det
så jag får mer skadestånd

سارة


 Florida - right round

yeeeah, au pair mötet är bokat på lördag i karlstad. hoppas på att bright följer med mig, då ska jag försöka hinna med skin deep också och boka tid för min lilla fina tattoo. ska ringa fröken frisör majsa imorgon och boka tid åt mig & ida. också måste jag komma ihåg att ringa min kära berit och säga att vi kommer till stockholm på måndag. kom på en sak idag, att jag vill fasen ta studenten och börja med allt jag vill göra, ska faktiskt bli kul att sluta skolan. först var jag ganska negativ till det eftersom jag absolut inte visste vad jag ville göra och jag ville Absolut inte lämna alla mina fina. men vet att de kommer finnas kvar. nyfiken på vad livet har att erbjuda. jävligt skönt att lämna skitiga stjerneskolan som är helt sönder, snorungar och omogna idioter som ska förstöra varenda nya soffa, stol, fönster, dator, böcker, skräpa ner och jag såg världens största idiot för två-tre veckor sen som gick ifrån naturkorridoren till matsalen och rev sönder alla papperskorgar och allt skräp låg nere på golvet, kaffemuggarna var utspillda och snusen låg och gjorde sitt fina jobb. (det finns en liten söt papperskorg på varenda skåphög?) och alla omogna skitungar som springer och härjar och slår i allt och alla. Fan vänta efter skolan och springa, gå som normalt folk och uppför er. ni stör och irriterar! och ja, jag har gått till rektorn och sagt till vilka jag sett förstöra och vilken som borde kanske ta hänsyn till andra elever men det händer inget. man borde samla ihop alla papperskorgar som är fulla medskit och hälla på er för ni är Skitar. så onödigt. ni som förstör förstår inte heller att våran student kanske inte blir according to plan eftersom man måste köpa nya saker hela tiden när Ni förstör. tänk på det och tänk på alla stackars städtanter. och en sak till, det finns även en rökgräns! men det tänker jag inte säga något om för det är för svårt att förstå för er varför den gäller.





S-day



 

Livet är jobbigt, jobbigare om du är korkad.

Imorgon är det torsdag och det innebär sovmorgon till halv elva,
bara skapande verksamhet som jag tycker är väldigt roligt.

ska skapa min dröm butik imorgon, Fabolous
för övrigt hatar jag religion och förkylning

nu får våren ta o komma tycker vi 
hoppas på en skön natt
natti natt :*

Vill ni ha ett tips? om du är överviktig, ät inte snabbmaten ge det till ngn som behöver den.
jag skoja, eller inte.. nej, lita aldrig på människor som ej går att lita på.


hi, my name is bob and i work at my job



Ikväll är det två seriefavoriter på tvn, allt är som vanligt på kanal 5. Grey's 21.00 och dirty sexy money direkt efter. kommer sitta klistrad framför tvn med en varma koppen och en kiwi. tro mig eller ej men jag sitter och pluggar nu, gör hemtentan för religonen och det är endast en fråga jag inte kan, fråga åtta ida? ska kanske ta tag i anders tenta också..




idag är dagen: sjuk, hängig, deppig och jävligt tråkig..

och idag fick jag biljetter till Beyonce av pappa, tack ♥

kasta inte sten på fönster



känner i kroppen att det lutar ut en förkyldning, en första och en sista. blir bara sjuk en gång om året, eller har alltid varit sjuk en gång om året och då är det jävligt tungt. men men, i will make it. laga lite mat åt älsklings emma, kyckling med klyft potatis och bearn sås med broccoli. supergott! så kolla vi på the hills repris ifrån lördagen. imorgon börjar greys, happy :)) jaja, efter vi hade ätit upp maten åkte vi till kajsa, spela wi och plump. mysigt mysigt. dags att börja skriva färdigt lite hemtentor nu. fyfan har verkligen ingen ork men har endast en vecka och tre dagar kvar i skolan! nej, jag ska fan inte göra några hemtentor, blir en varm kopp med kärleksthe och en varm smörgås med en liten söt kiwi. tänker på dej ida, hör av dig vännen min. take it easy, love nothing.






om ni inte hört dessa låtar än, tanka:
Passion Pit - Sleepyhead
Kid Cudi - Day 'N' Nite
Bon Iver - Skinny love
Hercules & Love affair - Blind
 

dags att våga


mod betyder inte att vi är orädda
utan vi vågar göra det vi är rädda för



nu ska jag sussa hos mammi, spenderat dagen med britta. bakat kärleksmuffins till våra vänner, åkt till kajsa och spela kort, spela lite wiie. mysig kväll. tänker på er alla andra som inte var med ikv, ta hand om er. puss :*

au pair möte: 2009-02-21 Karlstad eller 2009-02-22 Stockholm.
 Viktigt Sara Staaf.

åsså, åker jag och mina kära syster till grekland efter min student till lassi.

waiting for Mr. Big




det jag grubblar över nästan varenda dag är hur duktiga människor är att manipulera andra människor. hur fan en flicka med ätstörningar säger att allt är okej. eller en sak till, blinda människor. en flicka som vet helt säkert, jag menar: 100% vet att hennes kille varit med andra flickor, eller åtminstonde försökt vara. jag som blivit fuckad up av såna killar väntar fortfarande på en sån kille, hur dum får man bli? jag söker nästan alltid efter en tunn linje av smärta i ett förhållande. lyckliga förhållanden är inte tillräckligt roligt för mig. jag tycker inte att det är fel på mig, konstigt nog. varför jag tycker så är nog för att jag älskar att hjälpa och heala trasigt folk speciellt killar. jag skulle dock vilja ha en trygg, Mr. Big i mitt liv någongång men jag är inte redo att älska eller att bli älskad än. jag är bara frusen när det gäller kärlek och intima förhållanden. Iskall. för det mesta tror jag bara att jag är kär, jag gillar tanken att vara kär. jag kommer ihåg när jag var kär på riktigt, det gick inte så bra. varje gång jag känner en liten känsla av kärlek brukar jag drar mig några cm och låta de  tappa känslor för mig, jag klarar inte av att lämna människor för jag hatar själv att bli lämnad. Peolpe alwas leave, P. Sawyer. alltså, jag är inte gjord av tegel. jag har för fan känslor i mig, jag har för mycket känslor i mig. men jag yttrar mig oftast aldrig om känslor eller tankar. jag ytttrar mig mest bara om åsikter. tro mig, det enda jag försöker med mig när börjar träffa någon är att yttra mig men det är skrattretande att jag aldrig får ut ett ord förrän det är försent. sex är sånt jag försöker vänta med och jag är duktig att göra det med. min kropp är något jag inte ger till vem som helst. jag är en good girl, även om jag oftast är stämplad som the bad girl. men det är jag verkligen inte när det gäller närhet. jag älskar ensamheten men vi saknar alla någon. puss och god natt mina vänner.


Alla hjärtans dag 2009



Vila i frid M ♥


wildbirds & peacedrums


helgen har erbjudit många saker, härligt vädersom fan, bara att skit snön ska bort!! såg en mysig film igår efter ukm december boys med Daniel Radcliffe. påtal om ukm så var min syster väldigt duktig, bäst är hon. ikv ska jag pappi, syster och kanske dick äta på kina resturangen. under dagen ska jag ta en lång skön promenad, plugga, kolla på gossip girl. I Fredags hade vi studentfest, jag själv tyckte att festen var riktigt kul. Vi tjäna mycket med pengar och det är bra för då kan i satsa större nästa gång. Kul att så många kom, jävligt kul  :)) Och vi ska göra en egen blogg för studentfesterna, information, bilder och massa kul.
 


bara S


Hela skoldagen stod jag och kolla på rikbandy. Domare två matcher sen gled jag bara runt. Förbannat jävla fan kallt men härligt väder fast jag vill verkligen ha vår nu alltså. Det är för kallt och jag ogillar snön skarpt mycket. Efter rinkbandyn kom ida, frida och emma till skola och vi fixa saker till studentfesten imorgon. Kommer nog bli bättre denna gång. Emmas kläder, hahaha. Mer ----- går det inte att bli ;);) Jag har precis sytt färdigt hennes byxor och sytt klart mina kläder, accesoarer. Symaskninen krångla i en timma och jag var nära att kasta ut den. Nya symaskiner är bara skit, man ska ha den gamla enkla modellen. Väntar på min bright också, hon sa att hon skulle komma efter träningen men det verkar inte så..

Imorgon åker även min Berit hem tillbaka till Stockholm men det är inte länge kvar tills jag träffar henne igen. Finns ingen bättre än henne. Så grym och så förstående. Älskar henne. Ska hoppa in i en varm dusch, raka benen och härligheten. Köra in den fuktigaste inpackningen och njuta. Så är ett moment borta tills imorgon. Stress kommer det att bli ändå känner jag även om vi fixat nästan allt nu men när klockan slår 18.00 imorgon är det fullt ös.


Tänkte ge er tips på mina favorit album genom åren:

♥ Bright Eyes - Fevers & Mirrors
♥ Kanye west - 808's & heartbreak
♥ Lil wayne - The carter |||
♥ Lykke li - Youth Novels
♥ Mötley crue - Shout at the devil
♥ T.I. - Paper trail


pretty penny

Många tycker ngt illa om sig själv, vi har alla brister. Och jag tänkte faktiskt avslöja dem, inte så värst många som vet att jag missnöjd med saker som sitter på mitt skelett. Jag är inte en sån som säger att mina lår är feta, att mina armar är för slappa, att jag är för tjock, att jag har för mycket finar, eller att jag har en stor rumpa. Nej, jag håller sånt för mig själv. Och ju mer man upprepar att man hatar den delen på kroppen desto mer hatar du den delen, Belive me.

Jag hatar min vänster arm för jag har inga muskler i den armen. Eftersom jag är högerskytt i handbollen har jag mycket och stora muskler i höger underarm.
Mina fingrar och tår. Jag har helt enkelt gubb fingrar-/tår.
Mina skrapiga och dåliga knän.
Jag har väldigt länge tänkt på att fixa mina bröst.
Kärlekshandtagen, to big! Tränar mycket men de minskar aldrig.
Min torra hud
Mitt hår som aaaaaldrig växer ut

Det som jag är nöjd med är mina ben, axlar, skelett, hälsa, min proportion.



Time for school fast först ett besök hos barnmorskan för piller och annat. Sen ska jag stå ute hela dagen och frysa. Jag finns vid rinkbandy tunerningen. 

Kooky med andra ord!



Imorgon i skolan ska vi utöva handikappsidrott. Rullstolsbasket och någon sport för blinda vad jag vet, kommer bli väldigt intressant. Har redan varit blind, döv, rullstollsbunden och haft tunnelseende i skolan på Soon Im's lektion och det var hemskt eftersom jag var med Tommie och han kan man inte lita på. När klockan slår halv två ska jag hämta signe på holmesskolan sen kommer syster och då ska vi hämta sthlmarn Berit. Signe och Berit ska klippa sig hos sveriges bästa frisör Majsa i Sunne (Gå till henne, hon är ett mirakel). Jag ska hitta kläder till studentfesten på Fredag. Jag har tänkt ut precis hur jag ska "klä ut mig", klär faktiskt inte ut mig så mkt eftersom jag brukar gå/ha så. Har blandat in den bohemiska, hippie och californien stilen i ett. Ska bli riktigt kul att gå på second hand och kolla i tyg butikerna imorgon. Oooch idag mina vänner fick jag min studentmössa, Nöjdare gå fan inte att bli :)) 









Ja.. och jag väntar fortfarande på svar ifrån aupair. Pirrar i hela kroppen och vill bara bort härifrån. Jobba och resa. Engelska och amerikanska. Helt underbart. Ska försöka hitta kurser under sommarn så jag inte får panik när jag kommer till californien, usa, sydnet, miami eller london. Jag har väldigt mycket i ryggsäcken när det gäller engelska men alltid skönt att lära sig mer. Påtal om att jobba så är det Svennis Cup möte imorgon som jag måste gå på eftersom jag är en duktig tös som hjälper gubbarna med allt, liten svennis cup slav. Men ni ska då veta hur mycket jag tjänar på de där 5 veckorna. Tänk om jag får börja jobba tidigare i år. Då tjänar jag ännu mer!


Miss my ninni ←


Har ni någonsin känt känslan av att spy när ni ser en människa som verkligen äcklar er? Som har rätt att äckla er. Jag känner aldrig att jag vill spy, jag får bara ont i ögonen för det utstrålar så mycket hemskheter. Men alla onda människor behöver inte vara onda för de har kanske bara gjort onda saker. Big difference! Tvärtom.. Goda människor behöver inte vara goda de kanske bara har gjort något snällt. Jag känner en banan smak i munnen och det kan jag faktiskt spy av. Finns det något i världen som jag hatar så är det banan. Lukten och smaken ugh! Dags att sätta på lite Janis Joplin och läsa mary-kate and ashley olsens nya bok som jag fick idag. Nu får snön dra åt helvete, låt våren komma fram.  L o v e S


äckligt


Fy och skam på kära flicka lilla. har inte blogga på ett par dar, helgen har varit stress ,stress och ännu mer stress. lördagen var helt ok i rådom, mycket att göra hoppas att det var värd de när man får sina pengar. vaknade på söndagen av att mamma står och klappar på axeln och säger med en försiktig röst.. "Sara, klockan är halv två du har handbollssamling om en kvart". Jag var helt borta, kände absolut inte för att åka till hammrö för att spela. Väskan var inte packad och ingen frukost. Bara en jävla stress helg. Hann inte med skolarbete som skulle jag behövt gjort. Emma sov här igår och ida ♥ var på besök här denna kväll. Spenderade eftermiddagen hos farmor med Berit (på onsdag åker jag, berit, maria och signe till sunne).. aaa, jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva bara att jag precis börjat få tillbaka en bra känsla och energi ligger nästan på max så får man ett brev hemskickat, hahaa. Alltså, det kan inte vara fucking sant. Men men, jag tar nya tag och sväljer tabletterna.. Längtar tillbaka till en tid då jag kunde förtränga och slänga allt i vattnet och bara gå därifrån, inte känna en enda liten minimal känsla av ångest. Jag älskade verkligen hur jag kunde kontrollera mig fast.. det var en som jag inte kontrollera. En människa som jag älskade väldigt högt, fan. Alltså, jag säger de. Jag kommer aldrig någonsin igen träffa någon som förstår mig. Jag kan absolut inte vara i ett förhållande med någon som inte förstår mig. Jag vet mycket väl att det är svårt att läsa mig. Fast jag trivs som bäst ensam. Ensam Är Stark.
 






MGMT - Kids
Passion Pit - Sleepy head

Karlstad



Sitter hos kära moster nu. Har shoppat järnet med pappa idag. Fick tre par skor. Snickers addidas, Två par klackskor på Dna. Guld och svart. Guns&Roses efterlängtade tshirt, solglasögon, guld nitskärp och en vit peruk. Ska shoppa med egna pengar imorgon och även färga  håret. Känns kanon. Shopping är min tröst. Skor är kärlek. Ska dra till tatueraren imorgon och beställa tid. Hoppas håret blir fin fint imorgon, back to blond. Nu ska ska vi laga mat och sen ska vi spela lite kort. Mot kvällen drar jag mig kanske in till stan och möter en främling ;) Får se hur det blir med den saken. Hoppas Hoppas.. Tack för mig, på kvällen imorgon ska jag jobba och tjäna lite pengar med lilla tösen min Sandra i Rådom på 30-årskalas. Ha det bra,  Love S ♥


Veni Vidi Vicious



Beställde The Hives biljetter imorse till Nöjes, hoppas de är lika grymma som i göteborg när jag såg dem!! :))


klockan är 09:00 och jag börjar skolan 10:30. Älskar torsdagar, har skapande verksämhet i tre timmar och världens sötaste lärare. Sista dagen för försäljningen av studentbiljetter idag också. Buy or fuck off. Nej, nu ska jag se lite dirty sexy money och äta en god frukost. Have a nice day!

13

Tar nya tag och suger upp all energi jag får tag i. Åå, herregud. Vilket jävla snack, vilket jävla skitsnack. Varenda tragiska dag får man höra nytt på nytt. Undra hur mycket folk tror jag bär på, finns fan inte så mycket skit i min ryggsäck som ni tror. Tro ni, det gör inget. Jag vet då vad som är sant och som icke är sant. Snor ungar är vad ni är. Klipp er och väx upp.




Åker till Karlstad på Fredag med pappa och söta kusin Signe, Age eleven tomorrow. Kanske bright? Men jag ska ge Signe en födelsedagspresent och hon ska få klippa och färga sig hur hon vill, samtidigt som jag sitter brevid och färgar mitt hår. En grov kooky (Grunden: den färgen jag har nu. Rest: Guld-blonda tjocka slingor. Som jag brukar men en grovare kooky) Stannar kvar i karlstad till lördag. Sen blir det servering i Rådom på 30-årskalas, match på söndag. Stressig helg med inte en enda droppe alkohol.

Ska även shoppa i Karlstad, har en liten lista som vanligt:

♥ Transparent topp Monki
♥ Skor H&M/eller Bianco
♥ Nitväst Bik bok
♥ Väska Lilla Ego
♥ Slitna jeans Acne
♥ Skjorta H&M/eller myrorna
♥ Kavaj Monki
Peruk till Studentfesten

Tatuering ska jag också fixa, översättning ska översättas på medborgarskolan. Beställa tid på Fredag och försöka få tid på Lördag. Mycket som ska göras i Karlstad. Fika med Hemlig. Komma bort ifrån t-by och bara må. Träffa baby som vanligt och gosa. Japp, tänk förträng det negativa. Forgive and forget. Saksamma, du betyder ingenting. Ta nya tag helt enkelt. Nu ska jag upp och dricka the och titta på tvn. Sen är det natti. Love S


sånt där är slöseri med tid




Ska åka till lilla skruttna sketna hallen och träna lite handboll nu är inte så pigg på att springa ute så jag tror jag skippar det. Lat som jag just nu är. Tar nog med mitt hopprep och hoppar i en halvtimma, så förbaskat kallt i Torsby så jag vill inte vara ute en sekund till denna dag. Frusen hela dagen, legat framför tvn med the och jobbat massa på projketarbetet. Orkar inte med skolan imorgon heller så blir kur dag. Hälsar nog på farmor & berit och pluggar. Bright följer med efter handbollsträningen, vi ska mysa och se på film. På Fredag ska jag tillbringa min lediga dag i Karlstad. Men, nu ska iväg och mölja på planen och va tänke-fri i en timma. Hoppas att au-pair hör av sig imorgon och brottsofferjouren och polisen. Vill att allt ska bort så jag kan komma in på rätt bana igen. Positiv och stark.





"I den här åldern så hamnar många tonåringar i en identitetskris, detta brukar visa sig genom snabba byten av klädstilar, byte av kompisar och byte av åsikter. Detta är en svår tid för dom som hamnar i en identitets kris men tiden visar vilken plats man har i samhället. Om man hittar sin identitet snabbt så kan det i vissa fall smitta av sig hos kompisar, man mognar väldigt mycket och koncentrar sig på det man tycker är viktigt. Om man inte hittar sin identitet så blir man splittrad och kan drabbas av svåra depressioner och i olika psykoser."


jag vill också




Och där faller ännu en tår
rinner nedför kinden
Jag ska kasta allt när jag går
Fräta bort allting med Thinner
speciellt sånt man
aldrig får glömma
Jag ska stanna kvar länge ikväll




dead & gone



Spelade oavgjort mot serieledarna Karlskoga i Lördags. Så jäävla gött!


Tomt, sprucket hål. Ingen vilja, ingen koll. Ligger bara på golvet med salt i ansiktet och salt i såren. Gör ont som fan, och ingen jävla hjälp finns att få. Bara massa piller och ingen kärlek. Jag måste fly.




I miss my sister

RSS 2.0