Hinnom, TX








Bon Iver – Bon Iver
 ♥



i världen är du bara någon men för någon är Du hela världen











Sofie's barnkalas blev väldigt bra. Gud va glad man blir av lille S. Hon är snäll mot alla, säger fina saker och är ärlig. Helt crazy ett tag men, flickor är helt galna i socker och pölser.  idag var det sista gången jag satte på diskmaskinen, jag har tvättat allt jag kan och ska packa in sakerna i flyttlådor när orken kommer tillbaka. fast jag kanske bara ska sova och göra allt klart allt imorgon. fast då vill jag dra in till byn och titta på allt en sista gång. kommer sakna oslo under sommarn..


calgary







idag ska jag hämta fröken sofie på skolan tidigare. vi ska fixa nytt pass och sen ska vi kosa oss. det är hennes lilla födelsedagsdag med mig. jag har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på eftersom det pissregnar ute. fast jag skulle ändå inte veta vad vi skulle göra om solen var framme. kanske vi drar på cafe och äter massa kakor som hon helst vill, men teknisk museet vore något för henne den lilla smarta ungen. hur ska man kunna veta vad en 8årig tjej vill göra? känns även som det är våran sista ensamma dag att tillbringa, det är de ju också på sätt och vis. på torsdag flyttar jag hem till byn igen men bara för en kort period. längtar tills jag äntligen får klart för mig vad jag vill göra och vart jag vill göra det


jag inte vem jag är men..



känner mig som en fimpad cigarett i en halv drucken ölburk. imorgon blir en bättre dag, oftast så som jag brukar tänka men imorgon VET JAG att det kommer bli en bättre dag. jag får sova riktigt länge om jag så kan, baka flera hallongrottor, städa och packa lite ting innan fader kommer. sen mina vänner kommer gutten jeg savnet mest: Oskar. för tillfälle har jag ingen fantasi eller ork för de tingene förbrukar jag på mitt jobb. en ting, jag får tvinga mig själv till en jävligt kass film. norsk tv suger så fruktansvärt jobbigt mycket, bring it on.

föresten har jag berättat? jag kände ett pirr i magen när jag tänkte på någon
(men..jag vet att jag är din)



Robert Pattinson - To Roam

RSS 2.0