i'm wide awake, it's morning


Dagen kommer bestå av

Dagis till 1600
Gymma
Sola
Projektarbete eller städa
Televison



läääääängtar till torsdag!


en eller fyra



"Jag brydde mig aldrig om min kropp. Jag ägde den ändå inte. Jag ville bara känna någon slags kärlek. Jag ville känna mig älskad. en känsla som fick insidan att vända och utsidan att knapra sakta sönder, slaktas sönder. Det skulle ändå inte finnas något kvar i livet värt att leva för, chocken som mamma eller pappa skulle få. En katastrof. En liten egoistiskt skit unge."

det var två år sedan





ida, johanna, emma



emma grillar


Hade en jätteskön helg i karlstad. Bodde hos emma, fredagen spenderade vi hemma med frida och deras släktingar. lördagen jobbade de och jag gick i stan och köpte trosor, smink och en billig kjol. på kvällen grilla vi hos emma med hennes farbror/grannar. sen fick vi sahara hotnights biljetter eller vi fick stå på förköp. åkte såklart dit, inte så bra live men hade iaf något att göra. johanna hängde på också, sötnos. söndag gick vi bara runt jag och emma, åt för det mesta. sen på kvällen när jag skulle hem sa jag till emma att hon skulle följa med till tby och det gjorde hon såklart. vi hade det mysigt till gossip och one T.H. imorse åkte hon till karlstad och jag började jobba på dagiset. härlig och varm dag. på torsdag blir det mycket mysigt när alla kommer till mig och äter gott o dricker gott.

Karlstad


Sitter hos emma och frida nu, de jobbar i sina butiker och jag sitter vid datorn och putsar på projektarbetet. Ska snart fixa mig och gå till stan. shoppa lite bal trosor, väska och klänning till valborg. ikv ska vi grilla med grannarna och kanske träffa jois. mysigt.



When it was good





Idag har jag gymmat och handlat mat med pappa. inte gjort så värst mycket, gymmet tog längst tid. snart kommer Miss B till mig med hennes doug för pappa ville låna söta doug. sitter och kollar på tågtider tills imorgon, åker nog vid fyra så jag får gå mer hel dagar på dagiset. får nog sluta tidigare ändå eftersom det är fredag, & plus att det är kanske tre barn kvar efter mellanmål imorgon. fredagar sucks på dagiset. men jag ska gå och sätta på te åt mig och Miss B nu. läängtar till emma imorgon ♥


Flipsyde - When it was good

dagis dagis



william, jag, leon



stella, jag, gunilla



jag hjälper stella upp ur snön :))

dance dance dance





feeling happy. våren börjar komma till torsby, gräset börjar få färg och solen har blivit lite varmare. imorgon ska det tydligen blir många plusgrader i torsby och till helgen ännu mer. can't wait. trött på detta trist gråa torsby. bestämde mig att jag åker till karlstad under helgen till min söta emma och frida fräs. ska ha en vit helg och mysa mycket.

nåt för dom som väntar


idag ska jag med 5-årsgruppen på picknick till herrgårn'. det kommer bli mysigt och roligt. nu är det bara fyra veckor kvar på praktiken för mig, helt underbart. sen får jag vara ledig ända tills studenten är. och det är två månader kvar till Greklands resan, ungefär två veckor kvar till jag fyller 19 år. Ungefär 6-8 månader kvar tills jag åker till usa. och typ 15 minuter kvar tills jag börjar jobba, så det är dags att vandra till skogsbacken. plus att det är två dagar kvar till matthew williamson's kollektion till H&M kommer ut. då ska jag fara till karlstad.


hurtful



Otrolig bloggtorka, har inte lust att skriva något. Britta kommer iaf snart :) vi har gymmat idag. och dagen på dagiset idag var helt underbar, alla babys var urgulliga. underbara.

stockholms kyss


ligger i sängen på hotellet nu. helt slut efter denna dag, hittat många studentklänningar. köpt ett par skor (efterlängtade), friis väska+plånbok, jacka, nitkjol, eko linne, en kanske studentklänning på karen millen, bh, skärp på urban. ska snart gå ut igen och vandra genom souk. beyond retro, topshop, miss j, monki, sthlm standard m.m. älskar stockholm. ska käka på Thank god, it's friday och dricka några öl. hoppas mina vänner får det bra i branäs ikväll, sup lite åt mig :) nej, hoppa in i badet nu!



-


färdig packat, en natt ska man vara borta och det ser ut som en hel vecka men ska allt med så ska det med. johanna kommer hit nu, hon hade as tråkigt hemma så vi ska in till city och kolla lite på fulla ungdomar innan jag åker. men ha en härlig natt mina fina, vi ses i drömmarna.


I'm done with you





bad sound kills good music


Peter bjorn and john - nothing to worry about
Passion pit - i've got your number
Milow - ayo technology
Erik Hassel - Hurtful
Soko - I kill her (sommar/höst 08)
Busta rhymes - Arab money

nej, det är inte sant. En röd buss!


tack för det fina vädret och tack för att jag fick sluta tidigt i dag på dagiset. har varit väldigt lite barn dessa två dagarna jag varit där. igår var det noll barn när jag kom dit, bara fröknar men sammanlagt blev vi fem stycken igår. idag var vi Bara tre stycken barn och fyra fröknar. Hel konstigt när det blir så tyst därinne. gjorde inte alls mycket idag, satt och kolla på alla kort på barnen genom åren de gått där. Hitta ett för sött kort på stella, så himla goo. just nu sitter jag ute på våran fina altan i bergsäng (johanna kom förbi en sväng också) och försöker sammanställa hela mitt projektarbete och det sliter förbannat mycket. har skrivit för mycket och kommer aldrig fram till något. Aldrig mer ska jag sitta och gräva i ett sånt jobbigt ämne. Tonårsdepression. Eller jag tror att jag kommit fram till för mycket med saker så det är svårt att komma fram till en sak. Sen förstår jag inte om jag ska bli såhär djup. Det blir för tungt för mig att sitta och tänka om en sak som Är(-var) en så stor del av mitt liv. Hemskt. Tänk att man kunde ens tänka de tankarna och att ingenting hjälpte.

Nu har jag även gjort klart korten som ska skickas till alla söta vänner. skickar till de jag har roligast med och de som jag tycker om. Längtar till träden som täcker vårat hus växer ut så man kan ligga ute på gräsmattan och sola helt naken. Behöver inte bry sig ett skit, bara sven och svea som ser men haha.. de bryr sig inte ett dugg. söta grannar. ikväll ska jag bara träna, packa och sen slappa. för imorgon bär det av till stockholm. vi åker alldeles för tidigt men det ska bli kul. hoppas att det går bra för berit därborta i stockholm med operationen. saknar henne. Nej, slut bloggat. back to work.




Love S

knip käft


Fan vad trött jag blir på brudar som snackar massa skit. som aldrig har något bättre för sig än att snacka massa skit "de tror". Folk säger att de känner mig, jag kommer ihåg förra sommarn när det var helt cool lugnt att man kunde hänga med på en studentfest men icke sa nicke. Det som jag mest är förbannad över är att man har så många fördomar om andra tjejer. Tjejer ska egentligen hålla ihop. Eller vi Ska hålla ihop. Men om man ger ett ex på sådana situationer som alltid tjejerna går mot varandra när det egentligen är killens fel? Om vi säger att du är tillsammans med en kille och ni har det så underbart, helt nykära. Det kommer fram att han har pussat på fel tjej. Vem är det som får skiten? Jo, fan är det inte tjejen. Killen får ju nästan ingenting, jag bryr mig aldrig om den där tjejen. Det är killens fel. Han vet att han har tjej och man utnyttjar inte en annan tjej för en kväll. Tjejer är så jävla grymma mot varandra. Och allt det elaka innehåller endast svartsjuka/avundsjuka. Något annat bullshit finns det fan inte. Men bara för att man är avundsjuk på någon som ser bra ut behöver man inte slänga käft och snacka en massa skit. Var bara ärlig och erkänn inför alla att du tycker hon ser bra ut.

Eller om vi kör tvärtom, jag vet att några skidelever på skolan.. Ja, jag kommer faktiskt säga sanning nu.. Det enda de snackar om är "Hur jävla ful är inte hon?", "Va i helvete har hon på sig?". Det är så löjligt. Jag tycker bara att det är så tråkigt att man inte kan leva livet på något annat sätt eller varför ens slösa tid på att sitta och kommentera varenda man tycker är ful? Jag skulle känna mig så hemsk inombords. Gå till en psykolog om du mår dåligt, ta inte ut det på andra.

du får lura i mig vad som helst





Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?
Ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls
Har inget att lämna tillbaks, inte en endaste vas
Ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks

Öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

10 April - 15 April, 2009


Vart tog sara och emma vägen egentligen? Alltså.. en av de sjukaste grejerna vi någonsin gjort. I fredags servera jag i stjernehallen och åkte till sunne med johanna. det var inte så jättebra. finns bara massa otrevliga folk i sunne. fast jag träffa de söta flickorna ifrån Stöpa. Frida och Lisa :) Ja också på Lördagen åkte jag och johanna upp till branäs till alla tjejerna (+Jonas). det var riktigt sköjj. Blev full som vanligt, fast kunde stå på bena denna gång. inte som nyår direkt när jag kröp in i bilen. hahhaa. Vi träffa några killar ifrån Trollhättan som följde med oss till Höljes. Eller en kidnappa jag. Sen bara sådär åkte jag och emma till trollhättan. helt sjukt. Emma som aldrig kört utanför värmland utan sin mamma. men det gick väl ganska bra.. hmmhm.. Hur var Trollhättan? Trångt och som Sunne typ. Kalla folk och inget att göra ungefär. men men det var skönt att komma bort ifrån Torsby och träffa lite nytt folk. Vi skulle ha åkt hem på måndag men när vi kom till Brålanda fick jag och emma en idé, "Vi åker till göteborg!". Och såklart så gjorde vi det. Hämta karta hos Joel och vi förstod ingenting av den så vi körde bara genom hela Göteborg. Chansa lite och åkte efter en blå bil. Till slut såg vi bara vandrarhemmet och där hade vi det roligt. Vakna dagen efter och gick ut på stan. Shoppa väl som vanligt även om jag hade fan så ont om pengar... Vid två tiden åkte vi ifrån Göteborg, blev skit sugen på kaffe så vi gjorde ett sista stopp i Trollhättan (Ge trollhättan en sista chans ungefär). Gott kaffe var de iaf. Men vi fick nog och ville åka hem till sköna Värmland. Kändes så skönt att komma hem tidigt och äta pappas mat. Igår åkte jag och emma till Helena i knektåsen, vi spela wii och fika lite. Hel mysigt. Emma åkte ifrån mig imorse och jag åkte till dagis och där var det full fart. Nu har jag fått ny energi och är glaá över att ha kommit hem.




Till helgen åker jag och pappa till Stockholm för att köpa min studentklänning, smycken, smink m.m, träffa berit. Komma bort igen. Fan va bra jag mår.

VSFS




Doutzen kroes

Miss independent


Jag läste i en blogg på elle.se att man kunde måla sina slitna klackar, så imorgon kommer nog konstnärliga sara ta fram pensel och färg och sätta lite gul färg på sina slitna klackar för de behöver en liten snabb, enkel makeover inför helgens kanske bravader ;))

 
(bild ifrån blogg på elle.se)


fuck u, fuck u very very very much



sitter och lyssnar på mina gamla favoriter, wildbirds & peacedrums och the smiths. jag tittar även in mina dröm ringar och armband på www.frey-wille.com, jag kollar också på skor på www.rebeccajansson.com. Helt underbart men fruktansvärt dyrt och jag är bara en student. dagen har varit suverän. påskparaden blev bättre än förväntat, trodde att regnet skulle dränka oss men det kom inte en enda droppe på oss när vi gick. lyckopiller är de små barnen. nu har jag lång ledigt som alla andra. har skön träningsvärk i hela kroppen, imorgon ska jag träna direkt på morgonen. äta mat hos mamma med gunilla och sigge. sen ska jag iväg och jobba. kommer bli en lååååååååååååångfredag.

Pååååååååååsken med barnen





Idag var det påskparad (sötisar) och påsklunchen var igår. söta små barn, jag mår såå bra :)

Halo





Grattis Frida Frykelid, 19 år

M. Williamson


Längtar verkligen till att Matthew Williamson's kollektion kommer till H&M. 23 April är datumet jag håller koll på och jag ska försöka stå först i kön för jag vet att några plagg jag ska springa efter ;))




hot knives



härlig dag på dagiset. efter jag praktiserat gick jag till gymmet och svettades för första gången på en/-två veckor. tog hårt och mkt effektivt. kom hem och käka massa kiwis, apelsiner och drack vitamin dryck. har inte käkat super onyttiga saker på väldigt länge nu och det känns i kroppen. Jag känner absolut inget sug efter söksaker eller dåligheter. imorgon skulle jag ha åkt på hockey men så blev det inte så får se vart dagen tar mig. ska iaf försöka sluta tidigare. denna vår ska jag inte ha ett förhållande eller få massa vårkänslor, jag ska leva singel resten av tiden jag har kvar i torsby, finns ändå bara massa skitstövlar.

Miss li - Hard loved man

let's not shit ourselves, to love and be loved




den här gången tror jag faktiskt att det är skillnad. jag har tömt hela vårat förflutna och är redo att fylla i nya fina sidor med rosa siden band som ramar och små röda hjärtan som pricker över i:et. just nu strömmar mitt förra favorit band Bright Eyes ur högtalarna och det kommer massa minnen upp. de höga mörka dagarna med ångest, oro, nedvärdernade självbild, rubbningar, destruktiv, brist på mycket. men tiderna har förändrats och den sara som jag byggt upp är helt olik. Allt som jag hatade just då tycker jag om, allt som jag älskade ogillar jag. och jag tittar aldrig mer negativt på en person utan försöker alltid tänka det positiva. jag försöker se något i det negativa som kan vara positivt. men för det mesta bryr jag mig inte om ett skit om saker. det som är likt mig är fortfarande muren jag har kvar. en mur som bara vissa kommer in i. just det att jag skiter i saker o ting är också egentligen dåligt, jag förtränger oftast undan saker som inte får påverka mig, och jag visar mig aldrig sårbar. jag tycker inte att någon som sårat en är värd ens tårar.
det som jag tröttnat mest på är allt drama som alltid pågår i denna lilla by. det finns för många människor som älskar dramar och som lever för att skapa drama. jag vet inte vilken filosofi de har på livet. såhär bra har jag nog inte mått på fruktansvärt länge..



LSD, någon?



fyfan säger jag bara, söndagar är gjorda för ångest och tårar. hade väldigt roligt igår med flickorna här hemma och idet var helt okej. och inte tala om hur dåligt jag mått idag, har inte mått såhär dåligt sen jag var 14 år tror jag. usch nu får det faktiskt vara nog med drickandet. försöka hålla mig till valborg iaf men det är väldigt svårt eftersom det finns absolut inget annat att göra i tby än att just supa. trist är det. men jag ska hoppa in i duschen nu och skratta lite åt alla underbara svin som jag mötte igår. imorgon är det dagis igen och jag längtar efter alla deras små glittrande ögon och härliga skratt.





härligt med våren


härligt att det skulle bli sol idag, sitter och dricker lite öl. ska snart förbereda mig inför kvällen. Ninni, Johanna och Elin kommer snart. hoppas på att kvällen bjuder på lite lycka. nej stressa stressa! saknar alex

såna dagar som vänder allt upp och ner


Vill bara tipsa en bra film innan jag slänger mig i sängen och sover djupt.

Broken English

Skådespelare: Parker Posey och Drea de Matteo


Nora Wilder är en trettio-årig Manhattanbo som är cynisk om kärlek och relationer. Nora jobbar på ett vackert hotell i centrala Manhattan och kan inte hjälpa att tänka på vad hon måste göra för att finna ett förhållande som är lika idealiskt som hennes vän Audrey's "perfekta giftemål".

Puss och godnatt allesammans, Imorgon är det dagis som vanligt och sen drar jag iväg på hockey.

jag vill ha mer nya klänningar






The hills season 5





(nu har korten för season 5 kommit ut på mtv.com. lauren är för snygg)

RSS 2.0