he's a keeper






You know, just because people do horrible things... it doesn't always mean they're horrible people.


Just det!





Kung låtar:
LA roux - Bulletproof
K'naan - Take a minute


Väntar till klockan ska bli sju för då ska jag gymma innan handbollsträningen. hoppas träningen blir rolig ikväll. övertrött rolig vill jag inte att den ska vara utan förbannat jobbig rolig. imorgon längtar jag också till får då ska jag till dagis där det är hela 18 stycken barn. fy fan va mölj!! Sen är väl bara helgen att länga till som vanligt. far upp till norra värmland till babe och jobbar sen ska jag även festa på någon sk. funkfest för rallyn. annars är det väl ensamt i det stora huset men det ska jag allt fixa.


TOP FIVE CLOSE UP'S



Idag blir det fortsättning på mitt tröga  top tio närbilder. det blev jäkligt svårt eftersom jag har en mapp på typ 100 bilder med bara närbilder. helt sjukt. men helgen har btw varit helt kanon. ifredags såg jag och stöpa-lisa en härlig film med daggmaskar. lördagen blev det supa i torsby och det var himla kul med lisorna och NN.

Plats nummer 5 (Tre delade)



Kusin Malin på rallycrossen. 'Jag vet inte Håkan?





Plats numero fyra



Plats nummer tree



Plats nummer TVÅ



VINNARE:




TOP TEN CLOSE UP'S


hej, jag är en sådan tjej som älskar närbilder av alla slag. sitter oftast och zoomar in folk eller så kör jag upp kameran så nära ansiktet som de bara går. här är några av mina favoriter :)




nummer 10 inte så värst farligt na? frida är en liten fillur.



numero 9, emma adolfsson heter hon och hon älskar att bita i sin tunga



delad nummer 9:a lydia gör reklam för pommes på brevikens camping, rikitgt nice



nummert 8:a serdu har vi lilla brattmon flickan



numero seven förbannad?



numero delad sjua, det som är "roligast" med denna bild är att ninni spydde på min husvägg. TACK BTW!



numero SIX, såna fets näshår får du om du röker


och platserna fem - VINNARE kommer imorgon.. började lite smått bara.


Onanerade när lastbilen välte



"Den holländske lastbilschauffören misstänks ha kört drogad när han körde in i mitträcket på riksväg 40 utanför Borås. Nu avslöjas att han onanerade då olyckan inträffade.

Och det var en syssla han fortsatte med under ett förhör med polisen, skriver Borås Tidning på nätet.

– Han har onanerat när polisen förhörde honom, säger åklagare Åsa Askenbäck till tidningen.

– Han har erkänt att han brustit i uppmärksamhet vid olyckan. Han har onanerat i stället för att fokusera på vägen.

Mannen har erkänt

Chauffören var på väg från Göteborg till Borås vid halvfyratiden på tisdagsmorgonen. Lastbil och släp välte när han rände in i räcket. Ekipaget blockerade all trafik mot Göteborg och mot Borås var bara en fil öppen. Bärgningsarbetet pågick till sen eftermiddag.

Mannen, som är i 30-årsåldern, begärs nu häktad för grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. Men nu är han även misstänkt för sexuellt ofredande.

Han har erkänt alla anklagelser"


haha jävla holländare


When I was a kid








handbollsträning? inte alls kul idag förutom att våran söta frida är alldeles för söt ibland.
okej, jaa.. efter många töl och slit så är jag och lisa tränare för D-flickor onsdagar 19-20
vad känns gött? inget, eftersom hela dagen imorgon går åt att träna och träffa min älsklings farmor
ATT VARA ARBETSLÖS ÄR FANMEJ INTE ROLIGT. VAR GLADA ÖVER ATT SKOLAN FINNS!
stuga på nyår i branäs? hell yeah, bara att vänner är sega på att svara. eller blev man ägd?
alltså som man bäddar får man ligga men du har ju för fan redan bäddat din säng.
MEN VAAAA? HAR JAG EN STORASYETER? FÖR HELVETE LARS-OLOV!
vad saknar jag? en kuk, då menar jag en KUK också inte "kuk" och mina dagisbarn..
fuck lyssnar snart sönder TIGER LOU (grymt bra live må ja säga)



imorgon blir det nog mina TOP TEN CLOSE UP'S



KALERNDER 2009



23/9 tränare och träning
24/9 jobba, städa
25/9 - 30/9 ensam hemma
25/9 skåprensning
28/9 - 30/9 träning som vanligt
2/10 - 6/10 höljes
9/10 första hemmamatchen 20.00
10/10 -18/10 höljes
18/10 bortamatch
19/10 - 21/10 träningar
24/10 karlstad
25/10 hemmamatch
31/10 bortamatch
14/11 bortamatch
21/11 hemmamatch
28/11 bortamatch
2/12 lilla sandra 19
13/12 hemmamatch
18/12 elias fyller år
19/12 hemmamatch

CARIN WESTER

 

 





men alltså köp mig jackan


klart som fan att din kuk är liten och ditt ego är för stort



dagarna som gått har bara runnit ur händerna. varit uppe i dalen med emma och jobba på wärdshuset. faktiskt rätt gött att vara däruppe, man blir liksom go och glaá fast ändå jävligt uttråkad. men märker direkt jag kommer tillbaka att jag blir hatisk och förbannad. det finns liksom ingenting kvar i torsby förutom handbollen (som just nu betyder pretty pretty mucho) och dess vänner man har kvar. tomorrow ska jag och lilla emma till skolan och käka lunch med ninni hedberg om det är god mat, saknar skolans fisk och sås så förbannat.







nej men fyfan skulle vara gött om någon kunde kidnappa mig och köra mig till zakynthos med bil och båt. för flygplan klarar jag inte av. önskar just nu att alla kuk huvuden med kukar vid näsan kunde kuka sönder sig för era kukar är fulla av herpes och ingen vill ha ett kuk huvud som har en kuk som är herpes-kukad. du kan inte påstå att jag är för kräsen när det kommer till kuk huvuden. herregud. jag har testat, jag har blivit kär, jag har blivit dumpad, jag har blivit utnyttjad, bedragen och jag har till och med blivit så hatisk mot er att jag varit ute efter att såra, förstöra, riva, fukka up er och dra isär er med min käft. men ni är fortfarande för stolta. jag har till och med varit hon som -varit med en kille som skulle lämna sitt 1-åriga förhållande för just mig- men fuck nej, du fukka upp hela min auora du med. fortfarande är du stolt och går med din förbannade tjej, inget vet hon. jag kunde lika gärna fukka up dig men då hade jag blivit för svag för dig och blivit någon rebound girl. jag fattar inte heller hur ni kan göra flickorna så kära i er att flickorna glömmer sitt liv, äter upp sig till feta hönor och aldrig mer hör av sig. det är faktiskt helt otroligt, ni fetar upp dem med chips, hamburgare allt jävla skit. sen när de är feta och fått akne av all fett ni gett dem. då är det helt OK att dumpa. jäklar ni skulle bara veta hur mkt av feminist jag håller på att bli. kör upp detta i röven och sluta vara så stolta. Peace




jag skiter i allt du säger




igår spelade vi säsongen första handbollsmatch mot Arvika och vi vann. Härligt, kändes jävligt gött. jag fick världens grej igår när lisa fisa var här att jag ska möblera om rummet och tok städa. Rummet är rent och det är möblerat. Idag fick jag ett erbjudande att träna flickor - 00 på onsdagar och tog erbjudandet såklart. imorgon åker jag till höljes och jobbar på wärdhuset med emma. jaktsäsongen börjar! jao idag prova jag nya glasögon och det fanns ett par till mig men de var lite dyra så väntar i en vecka på ray ban glasögonen. får gå med de gamla, helldre det än MIGRÄN, sveda i ögonen och ansträning hela dagan. nej nu får jag käka lite blodpudding innan träningen börjar.


Jag kommer göra mig så jävla illa här

 




Bunden till händerna. Bunden till föttera. Slängd till hajarna. Bly i tärningarna. Du kan inte vinna. Som löv i november.. så måste du falla. Du kan inte vinna jämt. Nån gång måste du förlora igen. Jag måste sova tills vintern är borta. Jag måste säga nåt idag innan jag somnar. Jag måste drickat nåt innan jag vågar prata. När jag borde prata har jag redan somnat. Du kan inte vinna jämt. Nån gång måste du förlora igen.

Det var vår när jag fann dig.
Sagt förlåt så många gånger då.
Till mig själv, till andra och till dig.
Jag ska aldrig mer famla, nej aldrig mer.
Förlåt mig.



fuck you and your lies


The Gaslight Anthem - Old white lincoln

David Guetta and Kid Cudi - Memories
Lars winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning
Håkan Hellström - Klubbland (flight 2 remix)
Sugababes - Get sexy
Ema Simons - Silly boy


du måste du förlora igen



jag har kommit hem från ett jobbigt handbollspass i hallen nu med fem andra handbollsamatörer. annars idag, varit med sandra. har haft det nice idag eftersom vädret var kanon och jag svettades och frös. imorgon ska det bli skönt. klockan 10.00 ska jag få massage av kerstin. sen kommer stöpa lisa och tränar med mig, badar och bastar. på kvällen kommer kära emma, och på fredag skiter jag i torsby-marten-paniken som alla drabbas av. fjortisar som står utanför systemet och letar alkohol. flickor som ska in på faktoriet för första gången sminkar sig i fem timmar och sätter på sig sitt kortaste och den smalaste stingtrosan som någonsin uppfunnits, kanske hinner med en EXTRA BLONDERING så du blir ännu mer vitare i håret eller kanske får den där fina oranga-gul-blonderingen, kanske sola på solarium som är lika farligt som att röka. trött på torsby, trött på pojkar, trött på fläsk som aldrig vill försvinna, trött på ångest och alla biverkningar. migrän och pms perioder. fyfan för att bli en vuxen kvinna.


glöm

 

 




Älskar Olivia


om du ska göra det borde du se dig för







jag har fått någon The Knife-feber. jag har ett minne av att mina öron fick ont ett tag för några år sen när jag lyssnade på dem som mest. härliga tider och fyfan vad dom är bra live av det jag kommer ihåg från Arvikafestivalen 07. och jag har fått tillbaka musiken från förr som t ex bright eyes, the kills, depeche mode, adept. herregud vad jag har lyssnat på allt möjligt från backstreet boys till världens screamo till hardcore till pop/indie till pop till hårdrock och punk. jag är en allt i allo.


ikväll ska vi nog till sunne på selma om jag känner för att dricka när kvällen kommer. inte så säkert, jag förstår inte nöjet med att supa sig full och må dåligt dagen efter. det tar bara på kroppen och det är alltid samma ställe man går ut på, faktoriet. jag skämdes när man var där varenda helg och ibland en vanlig veckodag. det är sämst att man längtar till man är 18 år och kommer in på faktoriet/björnidet i torsby. jag har kommit på nu att det är ganska fattigt och att vi som är 90:or är den största inkomsten de gör. Och visst "det finns inget annat att göra", men jag tror inte jag håller med. vad har hänt med att man kan bara umgås. jag har lika roligt utan alkoholen.

 

 


det saknas en hjärntvättning och två rötter av guld



ursäkta bloggtorkan och dess ångest mellan två olika personer i en kropp. idag får jag äntligen duscha mitt hår efter tre-dagars av fett. jag ska duscha extra länge för mina ben ska fotas imorgon, det ska rakas, det ska bort död hud, det ska bli glans och det ska bli gyllene brunt. fast man vet väl aldrig hur det blir eftersom min kompis har våldgästat min kropp igen. efter att ha varit frisk i ett år och tre månader kommer kompisen tillbaka. fast enda skillnaden denna gång är att jag inte röker, dricker inte på kvällarna för att kunna somna, jag kan absolut inte sova själv. jag vet att allt sitter i mitt huvud,  jag vet vad jag ska göra när Det tar över min kropp men ni som inte haft en kompis i kroppen vet inte hur läskigt det är. aldig i livet att jag ska käka piller, aldrig i livet att jag ska gå tillbaka till den jag var förut. aldrig i livet att jag ska ta tillbaka dig



RSS 2.0