en hoff eller två, jag är svett



sitter ovanför mitticity med en svensk öl, vin och lite latjolajban. nice. de säger att sola i karlstad skiner men aa vetu de gör den inte? folk röker.. stackars flickan som sitter ensam so icke-rökare. slår en pling till min cp skadade vän ninni som är anti valborg och jobbar. shibby

flickan med tv nerverna



fräänt med hoffmaestro och att sova i en cool lägenhet ovanför mitticity. fräscht med lammkött. men alltså, det var inte ett dugg stressigt att lisa får sluta klockan sex, skaffa dig ett normalt jobb kvinna. som mig jobbar typ ibland fyra timmar, inga timmar, en timma, sex timmar. helt konstigt, går och kommer som jag vill. inte riktigt så. jag vill komma men de vill inte eleverna. mobbad stackare har ingen stake. och min snälla pappa köpte avatar idag till mig, sen handlade vi allt som ska bakas på lördag till mitt söndagskalas. kan tipsa alla torsby bor att köpa thai maten i den där lilla husvagnen, alltså mums vad underbart det smälte i munnen. filmen vi såg till maten sög dock hjärtat mitt.

om tio minuter börjar that 70's show på tv4 plus



jag tycker om alla mina flick vänner

ha en full valborg fjårtisar, jag tillbringar min nykter för en gång skull. shibby


my baby, my darling


ligger och väntar på min storasyster. har den nya plaza tidningen i mina armar, girlicious remixen till sexybitch Pussynath's låt. idag ska vi till karlstad, tror inte tommy boy läser min blogg men vi ska överraska han vid flygplatsen. aja tommy nu vet du iaf. sen ska det köras ikea för hel slanten och sen ska jag köpa mig Miss Dior parfymen och mascaran.

har lärt mig att älska She & Him under morgonen

ooh yes sir i can sit







aoo jag ska nog färga mig igen ja fast lägga in eldorange slingor

för de är tråkigt att vara blonette ändå




aa fast mitt guldiga hår är rätt snyggt ändå måste bara få bort askan

längtan skala 3:1


Pick me
choose me
love me






Den största destruktiva handlingen jag gör varenda dag är att sakna han till hjärtat brister. Jag minns alla hans ord, de är inristade i mig. Varje ord om kärlek, saknad, livet och om döden. Jag älskar dig så att jag får magsår. Jag har blivit sjuk igen. Jag har blivit smittad av själens förkylning.

att tiden går så fort. han var mitt största sår och det är nätt och jämt att allt läkt. jag påminns varenda dag över hur du behandlade mig. jag ser mina vänner blir överomkullad av samma skit som du gjorde, men det sjuka är att du var värst. jag kan lägga ihop alla mina vänner flick-pojkvänner även ex så var du jävlar i mig värre. det är bra att du skäms.


men samma skitstövel vill ändå tränga sig in och vill skrapa upp allt jag plåstrat igen. vad är meningen med att läka när ändå allt ska gå sönder igen, igen o igen och igen, igen och igen...? du ger mig biverkningar så som kräkningar och illamående, skakningar och ofrivilliga rörelser, dubbelseende eller dimsyn, sömnsvårigheter med mardrömmar eller ett onormalt sömnbehov.


visst jag kan lika gärna vara feminist eftersom jag hatar alla killar och tycker alla är likadana. men det är faktiskt inte så tokigt att jag hatar alla killar eftersom alla killar jag träffat är eliterna ALLTSÅ 1337 eliter över att vara skitstövlar. de liksom briljerar, helt otroliga, smarta, kåta, elaka, charmiga, olistiga snillen som vet hur de ska göra. efter 3 veckor så kan jag "göra slut" för då är hon uppbrukad och jag vill inte ha ett förhållande men what tjejen jag gillar dig. efter 2 månader men woooow, vi är inte tillsammans vi är bara kk vi käkar och sånt men no way chickas. efter ett halvår hittar man killen som säger "jag älskar dig" ensam lägenheten med två fjortis blondiZar och skriker; TA MIG?. efter ett år: jag hade sex med din bästa kompis på nyår, känns det bra gumman? efter 1 månad alltså ditt ex är min bästa kompis. och absolut inte shittar jag just nu. fitt a va värdelöst.

jag har så många historier men ska inte stämpla iväg alla, thank god for all the mean comments!

feeling a moment



men vadå? älskar verkligen dizze rascal och florence.. och tillsammans mums. jisses åsså är You got the love min favorit den de mixat ihop till en hallonsmothie. det ska bli så skönt att åka till karlstad under valborg på hoffmaestro med min älskade vän jönsson(åker till karlstad imorgon också). inte en droppe alkohol sen på lördag kommer man hem och grillar med söta vänner maybe. på söndag fyller jag år och då är det fulla bullar med bakning på ängsvägen sju and you are not invited.



Some people are just broken. All you can do is try not to care too much so you won't be disappointed.

min man




Even when I am in bed my thoughts rush to you, my eternally beloved, now and then joyfully, then again sadly, waiting to know whether Fate will hear our prayer. To face life I must live altogether with you or never see you. Yes, I am resolved to be a wanderer abroad until I can fly to your arms and say that I have found my true home with you and enfolded in your arms can let my soul be wafted to the realm of blessed spirits.alas, unfortunately it must be so. You will become composed, the more so you know that I am faithful to you; no other woman can ever possess my heart never never- Oh God, why must one be separated form her who is so dear. Yet my life in at present is a miserable life Your love has made me both the happiest and the unhappiest of mortals. At my age I now need stability and regularity in my life can this coexist with our relationship? Angel, I have just heard that the post goes every day and therefore I must close, so that you may receive the letter immediately. Be calm; for only by calmly considering our lives can we achieve our purpose to live together. Be calm. ove me -Today, yesterday, what tearful longing for you-for you-you-my life-my all-all good wishes to you. Oh, do continue to love me never misjudge your lover's most faithful heart.
ever yours
ever mine
ever ours.


jag älskar ludwig van beethoven - To the imoortal beloved

nåt för mig som väntar



Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har





Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


love me two times


okej, perioden har exploderat. det var trevligt med en sömnlös natt... men liksom är du min ängel eller? mitt uppe i min ångestpanik ringer telefonen och jag svarar faktiskt. utan en enda clue om vem det är. så är det min ängel, alex som alltid har förmågan att ringa när livet är ett helvete. jag sov efter skolan, innan gymmet idag. när jag börjar sova på dagtid är det allvarligt. jag var hos min moster ikv. det var mysigt. åkte till något annat place och blev nerkastad med skit, kände mig värdelös som jag alltid gör här. la mig i sängen och skrek i kudden. jag måste verkligen flytta hemifrån så jag kan skrika utan kudden. fitt a va värdelös man kan känna sig, jag vill ha min mamma. fan va ja vill att du ska förstå att jag är din någon gång. imoron ska jag få mina viktminskningstabletter, finally. jo the thing is that i hate my body.

hoppas inte tårarna ligger kvar tills imorgon, vill inte direkt få ångest i skolan. men jag kanske kan prata om ångest imorgon med dom. nä retards. vet inte direkt vad jag ska ta mig till när mamma inte står mig lika nära som förr när jag kunde ringa henne och prata med henne om allt. hon är bara so far away. hur kan man prata med en vägg här hemma liksom? jag blir oftast alltid såhär en helg efter jag varit med en viss person. men jag känner mig inte så heller, sårad-ångest? utan fan jag klarar inte av att vara i min egna kropp för allt är lortigt, fult och fett.






my jack





MMMHM SAY WHAT, RODEBJER?!



ELLER SAY ODD MOLLY!



alltså det bästa idag var nog att träna, äta massa korv och se att ugly betty kommer tillbaka nästa tisdag. det blir bara ännu bättre nu för nu är det christine på tvn. imrogon är det ingen skolan, jag ska tralla runt och löpa lite. tja  tja

snart blir de dej och mej



eftersom jag älskar att ligga i mitt blommiga, flick/-tonårsrum medans lugn och skön musik spelas. så letar jag ny lugn och skön musik hela dagarna. eller nästan, letar hellre musik än facebook. påtal om detta så hitta jag en bra låt nu fast den är gammal och grå så man kan känna igen den mää skitsamma; Couting crows - colorblind. fast min älskling Bon Iver kommer aldrig ta första platsen. jag ska dricka upp oboyen och skratta åt roast på berns.

hahaha guess what? aa jag somnade efter maten till alla älskar raymond. så hade jag nog en konstig dröm. alltså konstigare än den där silikon med köttfärs drömmen. jag blir hel tokig när jag dricker på helgerna,drömmer så fittigt jobbigt. vaknar svett, kissnödig, sugen, hungrig, ångestfull, färdig, lättad, förbannad.  yä yä det skulle jag inte skriva om. jag drömde om rådjur. SICKT. men jag bodde i valberget i skogen och jag var en grävling(som jag btw hatar och är livrädd för efter jag blev jagad av en)  jag älskade rådjur iaf. jag var en typ vampr grävling fast jag drack endast rådjurs blod. helt plötsligt kommer ett rådjur och bah: kom och ta mig då din feta grävling. så jagade jag han och han sprang fortare än mig. till slut var det möjligt med snö och vi var längst uppe i skidbacken då sätter sig de där rådjuret på sig sån här handikapps skida och sjunger im in miami bitch. alltsp plus att rådjurethar sånt hår som han har. alltså, mer ska jag inte berätta för jisses jag får ta och sluta sova. mina flickor förstår nog vem jag pratar om. nej sleten och frykenskolan imorgon. men gymma fööörst.






vad vill du känna?


melissa horn - jag ska sakna dig imorgon ♥
och horn med falla fritt, även säg ingenting till mig..


orkade inte ens träna idag. så mega skrot efter helgens tvådagars och på lördag till helgen ska man ut igen, veckan efter det kommer min födelsedagshelg. shit my motherfiser. min sigge sötis har åkt hem till hagfors. jag ska käka äckligt go mat nu och sitter i min ät position vid tv. jag äter fan som en 200 kg snubbe. ligger med tallriken på magen, allt ska vara till hands om jag behöver de och något kul som simpsons, how i met your mother, scrubs, family guy ska vara på. fan va gött.






jag mår bra
jag är nyfiken
jag älskar blommor
jag vill fylla år nu
jag fixar allt
jag tänder på smala killar
och äter nyponbuskar

på frykenskolan har jag det nice



hey soul sister!


jag mår mysigt. lyssnar på anya marina - whatever you like som spelades mycket igår at ninnis place. vet dock inte vad som hände med alla pulver igår. wiij wij wi sicka pulver, drick inte sprit. kom in och skulle panik kissa på en toa och spya överallt. fugh! balansen fungera inte igår, vrickade foten två gånger och imorse när jag låg i någon lägenhet (WWWWWWWOOOOOOOOT?!) så pulsera foten, jag skulle smita ut ur lägenheten och gå till ninni för att byta skor. jag grät typ för jag hade så ont och ingen brydde sig om mig.. bööh. men som vanligt whatEEVVAAHH! busa med elias och fikat med syr,mor på wiener. väntar på min baby. baby baby ooooh baby, justin is my baby.



 
a c n e

tar lite nya tag med en sigge bus puss, en fet pizza med pepsi max. chilla i mysiga tofflor med favorit acne jeansen. my ninni kommer snart och sminkar sig sen ska vi till marie och  dricka öl, spela spel. och buff? jag använder glasögon för jag måste inte för jag är trendig,hippig och cool. jag är bara fierce.





sigge piggie, goding :*




ida sjöstedt


garderoben behöver fyllas med; Ida Sjöstedt ♥













som tur är fyller jag 20 år snart. listan är lång och saftig

little black





Utschleten efter dagen. Gymmade på morgonen, drack coffe @badhuset bjuden av ninni, gick till frykenskolan och hade styrkepass. kom hem, åt kyckling med ris brocoli och morötter. Började möjlstäda på altanen och gjorde om lite i huset. imorgon ska man upp igen och göra dagen nästan likadan fast tänkte mest sitta och sola efter gymmet och jobbet.

l ov e



Shutter Island sög hårt och var riktigt seg. världens psyko film som jag inte orkade stirra på.. jävlar i mej. men jag ska faktiskt på sista handbollsträningen för säsongen. gymmar nog lite innan, för varmt att springa ute kanske. nää bara lat. idag har jag gjort fina lådor, blommiga med spets på precis som min underbara säng. flitiga fröken sara.  gjorde även småkakor idag sånadär bruna med pärlsocker på "farmors kaka" eller vad de heter. jag kallar de så eftersom farmor gör de sååå bra! gjorde även lite muffins med lime glasyr till pappas kontor, ska lämna lite till moster nu för hennes frös ihjäl när ja lämnade de utanför hennes hus sist.

kan bara inte vara mer kokosnöt i benet
 och har fastnat igen för den där haj låten som jag gjorde i november. VV Brown - Shark in the water. Sjöng den högt och sjunger den jävligt bra! fierce

feeling like bobby brown



- Städa pappas kontor
- Gymmet
- Forsbacken
- Träffa johanna
- Träna med sandra
- Hitta någon som kan fixa Dear John

Vill mest bah ligga i sängen och skriva hela dagen men.. är man tjock måste man träna. har man ett dåligt jobb måste man söka nytt. vill man ha kvar sina vänner får man faktiskt ta och träffa dem. vill du ha pengar, städa farsans jobb. Och utan att se dear john är jag nog döende eller blir jag en elefant





min man hade djupa ögon och lena händer




min syster och jag på hovfjället igår. sov över i knektåsen på soffan och såg indianen i wallander. behövligt med skratt och några öl. jag älskar knektåsen, känns som om lugnet invaderar kroppen och healingen känns lättare på något vis. här invaderar bara råttor med dåliga vibbar i klorna. i mina öron har jag bara hört Snow Patrol and Martha Wainright - Set the fire to the third bar. imorgon ska jag fortsätta mina cm inåt på löpbandet och bollen. funderar på att gråta mig till sömns.


du kan bli min om jag inte får vara din



min påsk har varit bara okej. hade betydligt mycket roligare förra året. har varit opepp hela helgen på allt och ville mest bara dränka mig ner tårarna i en pepsi flaska med the notebook eller two lovers. vid den här tiden förra året var jag i göteborg efter en spontan trip till trollhättan med ragg jag hade hittat i branäs, kommer dock inte  ihåg vad killen hette men söt, smal och lång var han iallafall.

imorgon ska jag upp till gymmet och träna tidigt som ottan. jag ska söka mer jobb för fryken suger rött vin. ska dra mig till holmes och prata med gunnel om det där jobbet med forsbacken eller en liten praktik på skogsbacken.. men mest av allt vill jag ha ett jobb borta från torsby. jag hade en pretty hård depp period efter smällen med danmark. 1 april har gått och ingen har hört av sig. jag hade hoppats på mycket.

jag har börjat känna efter att bröstet börjar bli tungt. det vore ganska smart av mig att pallra mig  genom en period med panikångest och skrikvilda nätter. jag har börjt bygga upp murar och inte pratat om mina problem. jag kommer inte ihåg när jag grät sist. jag vill gråta hela tiden men jag kan bara gråta när mina perioder kommer och då gråter jag till o med när jag handlar på toria för det slutar aldrig. Och om jag håller in det får jag panik över att bröstet och ögonen brister. den sortens panikångest jag har är att; jag håller in saker alldeles för länge, och för tunga saker. jag är rädd för livet och döden så för varje gång hjärtat dunkar fortare och fortare tror jag att jag kommer dö av en hjärtattack eller om jag blir för trött så tror jag att min kropp lägger av. jag har gjort många EKG tester i mitt liv bara för att jag inbillar mig. den som jag pratar med en gång i veckan säger att jag lider av socialfobi, dödsångest, panikångest, hallucinationer och otroligt dåligt självförtroende. för dte finns inte en idiot i världen jag litar eller har litat på till hundra procent. Det tar cirka en halvtimma för mig att sätta på mig kläder som känns rätt, för de mesta känner jag mig aldrig riktigt nöjd.

jag ska gå den här vägen igen med det här tölandet. tjottan hit och tjottan dit. jag får mest cred för mina skriverier om kärlek och hur puckade idioter kan vara ibland men jag ska faktiskt gå en annan bana. jag har tänkt efter igen, varför måste jag tänka om saker som är borta och är för gamla att prata om? MEN. Efter jag blev dumpad av Bobberr, blev jag fruktansvärt ledsen eller jag vet inte direkt vad jag blev. Alltså jäklar vad jag tyckte om dig. men whatever. eftersom mina tankegångar gick runt. Varför inte jag? varför hon och hon och HON och hon och HOOON?!??! mitt självförtroende sjönk jävligt långt ner för jag tittade på alla tjejer du låg med. det enda som cirkulera i mitt huvud var: du är waay more fulare än de där brudarna sara. han tycker du är ful och hur kunde du ens tro att du hade en chans? jag tänker så fortfarande när jag pratar med några av tjejerna och frågar mina kompisar: Är jag fulare än henne? Är hon snällare än mig?.. jag slutade äta ett tag och satt framför spegeln, målade upp en perfekt bild av mig. Om jag såg ut såhär, skulle du vilja ha mig då? är jag så jävla ful att du inte vill ha ett förhållande med mig? och eftersom du endast ville ha mig när du var dygn full lär jag vara riktigt sten ful. det måste vara jobbigt att titta på mig när du är nykter Bobberr. fan vad jag ska banta mig så jag ser ut som hon den-dära-Emo. jag vet att jag är knäpp men jag måste få ut det och börja rehab med att boosta självförtroendet igen. sist knäckte min första kärlek mig genom att säga att jag bokstavligt var ful. och nu knäckte ett bra knull mitt sjävförtroende genom att inte ligga med mig utan med andra. that awsome. fan vad jag hatar att jag tänker för mycket. tro mig, du är den sista jag vill ha i mitt huvud när jag ska somna och du är den sista jag vill tänka på när jag vaknar. vilken tur att jag inte gör de något mer för de får jag inte.


Stryp mig






Editors - No sound but the world, Eller så funkar alltid Joshua Radin. Men mest Bon Iver.

Den skitiga dagen har spenderats i hovfjället med frykenskolan.. fast jag kan väl erkänna att jag satt inne med min syster hela dagen. skit väder. jag är klar inför påskfirandet och hundraprocent redo. om man ska åka till karlstad imorgon? eller stanna hemma, städa som in i helvete. äta middag med farmor och BERIT. Äntligen har min favorit släkting (favoriserar ingen....) kommit tillbaka till torsby. även om hon är runt sena femtio årsåldern kan jag prata med henne om vad som helst och det är henne jag ser upp till. fräckaste stockholmsbruden som är i den "sena femtioårsåldern". min lilla sötmaja nathalie blev fräsch i håret idag. blev riktigt bra efter allt möjlade med färg.

nej, imorgon ska jag nog få bättre ordning på min garderob och massa saker som ligger överallt. städa huset när pappa är borta i jönköping? på den där brumbrum saken. något som jag ska göra är något jag skulle gjort för länge sen ska jag göra klockan 0900. Ut och springa! MYSIGT. jag som börjat lossa lite igen så hamnar jag i min svacka.

Visste inte om jag skulle skratta eller ramla ihop. Att du fortsätter göra samma sak som du gjorde mot mig. lärde jag dig ingenting? stackars flicka men du ska också få lära dig att han inte är så snäll som han verkar, eller säger han är. puuufh. men vad har jag att säga till om? jag önskar mig ju en stella klänning i 20årspresent. men jag blir tillfredsställd på det viset, inte att ha en bordell. stackars room mate.


fast john mayers album Battle studies är fruktansvärt skön

RSS 2.0