det finns folk som hatar och folk som älskar






Jag älskar mina vänner! det är ni som får mina dagar att glänsa. det är ni som förstår mig, mitt lilla konstiga jag. en hård utsida men ganska mjuk ändå. jag har mina knäppa stunder av ilska och hat för det mesta. och mina åsikter kommer ofta ut fort men ni förstår mig på ett sådant sätt ingen annan förstår. det älskar jag med er. det är ni jag uppskattar varenda dag, att ni finns och är kvar. Jag ska packa min resväska nu inför Grekland på tisdag, imorgon åker jag, pappa och maria till sthlm för vi åker så tidigt på tisdag morgon. ska bli super härligt att åka iväg med min bästa syster. ta hand om er allihopa och kom ihåg att kramas! man kan aldrig krama någon för mycket ♥

bästa ansiktskrämen; dermologica



Samson



Hade det väldigt roligt idag på skogsbacken på midsommarfirandet. klädde midsommarstången, åt mat och lekte. stella vännen var där idag, "heeej sara!". så goó :) men annars har vädret suger ur all engeri, tillbringa resten av förmiddan med maria och hennes kompis. drack kaffé och kolla in i de butikerna som finns här. snart kommer emma och hälsar på. imorgon är det midsommar




Vill ha




Kjol
Minimarket, 1750 :-
(I den blåa färgen)

med blommor i håret




jag gick upp tidigt idag eftersom jag skulle till kära skogsbacken men det tog sin tid att komma upp ur sängen. somnade fruktansvärt sent igår för att vara mig i nyktert tillstånd 0200 somnade jag, tror jag. jag plockade blommor till personalen och när jag kom dit blev alla så chockade. fick kramar och pussar. oscar blev så chockad att han satte sig under bordet som han aldrig brukar göra, han satt där och fnittra men till slut fick jag han i mina armar. tegelsten hade han tydligen ätit för jag skulle inte orka bära han. jag blev bjuden imorgon på midsommar kalas, de ska klä midsommarstången och dansa runt den i regnet och jag tacka för inbjudan. imorgon kommer dte många barn också, de var inte alls många idag men det gjorde inget för jag fick att så många pussar och kramar. guud så söta de är!  hann inte träfffa Ella så värst mycket heller som jag hade hoppats, hon går ju inte på min avdelning men imorogn och kanske ikväll får jag krama henne lite. För goó tjej! annars har jag inte gjort så mycket idag, städat och suttit ute i solen med tidignar i handen, ätit massa vattenmeloner. väntar på att ninni ska sluta jobbet vid 1800 så jag kan gå och möta för vi ska se på fotboll som vi alltid gör under sommarn. kanske ska ringa johanna och fråga om hon ska med, prata och planera inför fredag. jag känner mig så lättad över att det är borta nu, det som jag fruktat för så länge. saknar bara en nära vän som jag tappade bort påvägen under tiden jag var så inne i mitt egoistiska jag. nej här hinner jag inte sitta för nu ska jag laga mig lite mat. Min favorit. Köttbullar med potatis, brunsås/pepparsås, kokta morötter med lingonsylt och lätt mjölk.. Och tack vem som nu fick min kamera att fungera. :* snaaaaart kommer emma till bergsäng!



Du får ta dina konsekvenser och dina handlingar nu gumman, för det är ditt fel



Längtar tills imorgon för då ska jag till mina söta, rara, helt underbara baby's och mysa. Skogsbackens är bääst, det kan ni ge er fan på! Ska även städa och förberda mig lite inför fredagen, försöka träffa någon efterlängtad och försöka förstå varför du är så arg på mig. snälla sol kom och värm innan vi åker till Grekland, det kan få regna hur mycket som helst när vi är borta. Torsby suger! och emma idag har jag varit till resia och hittat massa ställen vi kan åka till, till hösten och söka jobb!



Lugna favoriter:



Bon Iver - Skinny love
Howie day - Collide
Chris Cornell - Scream
Bright eyes - haligh, haligh, a lie, haligh
Mates of state - California
Beyoncé - Broken-hearted girl
Snow patrol - make this moment go on forever
Bon Iver - The wolves (act I and II)
Tally Hall - Smile like you meant it
Beyoncé - Hello
Bright Eyes - First day of my life
U2 - With or without you
Kent - Ansgar & Evelyne
Beyoncé - Hello
Jamie T - Sheila

Broder Daniel talar till punkt i ny film




De tog ett känsloladdat farväl av publiken under en avskedskonsert förra sommaren.
Nu kommer "Broder Daniel forever", dokumentärfilmen om ett av Sveriges mest inflytelserika band sedan 90-talet.
Premiär blir det 3 juli.


En film för alla som har haft kontakt med bandet, som bandet har betytt någonting för, säger Henrik Hellström, regissör.
När Broder Daniel, Göteborgsbandet som stormade Popsverige på 90-talet, gjorde sin sista spelning på Way out west-festivalen i Göteborg förra sommaren var det inför tiotusentals åskådare.
Konserten var ett farväl både till publiken och till den tragiskt bortgångne bandmedlemmen Anders Göthberg.

- Filmen är en förlängning av deras musik och det man redan vet om dem. Vi ville inte göra en nostalgitripp, och hade ingen journalistisk ambition. Vi ville skildra den korta tiden innan den sista konserten, skildra medlemmarna i bandet, de som är Broder Daniel nu, säger Henrik Hellström.
Att arbeta med filmen var känslosamt för alla medverkande. Regissörerna valde medvetet att inte lägga fokus på dramatiken som florerat kring bandet genom åren.

Broder Daniel var först tveksamma till att vara med i filmen. Men efter efter ett antal möten sade de till slut ja.
- De är ju ganska ljusskygga och har aldrig haft någon ambition att nå ut förutom med sin musik. Därför var det otroligt viktigt för oss att ge dem utrymme i filmen, att låta dem prata till punkt, säger Henrik Hellström.
För Broder Daniels basist Theodor Jensen innebar filmandet att han började minnas och reflektera. Över Broder Daniel, över bandets historia och avtryck.
- Det har jag inte riktigt gjort tidigare. Man gör liksom inte det när man är mitt uppe i alltihop, säger han.

Publicerat 16 juni 2009, Expresen

Zakynthos, Grekland





Hit ska vi snart maria, 23/6-30/6

Rättvisa



Imorgon ska jag och min näsa få det vi väntat på efter att ha blivit kränkt, förödmjukad, misshandlad, skärrad och Knäckt. nu kommer jag äntligen få det jag vill ha, rättvisa. sen kan jag lämna allt det här bakom mig och leva som vanligt.



Hösten ser ljus ut!





Om en vecka åker jag och min syster till Grekland. Det kommer bli skönt, sen när jag kommer hem börjar jag jobba till augusti. sen ska jag och emma åker utomland och söka jobb hoppas jag på annars blir det att skicka iväg ansökningarna till au pair och dra till väst usa. nu ska jag välja ut en bild till mina kära och skicka tack kort. Love S

Tack som fan


kunde inte ha haft en bättre studentdag/-kväll. tack familj, släkt och vänner för ni gjorde min dag bra. har inte direkt tid att blogga något mer eftersom det händer mycket i livet. säger bara, fortget boys focus on the goal.



Skål




För imorgon mina vänner tar jag studenten, fan va gött!


Detta har hänt:



"veckan innan studentveckan".








Såhär var balen....





såhär började studentveckan..







nu blir fullt ös vid volleybollplan, alla studenter är hjärtligt välkommna!

L.C





Student


snart blir det dans, fröken stor staaf ska dansa. maria är grym! efter det ska det drickas lite öl och spelas brännboll. om någon mer är sögen så är det bara att höra av sig :) Pussss!

RSS 2.0